Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłego dnia Laseczki!
My standardowo od 4 nie śpimy he he.
Niedługo jedziemy na chwile na działki, zobaczymy czy jest przezes:-) bo już może jutro uda nam się kupić działeczke-strasznie bym się cieszyła!!! Trzymajcie kciukaski
W piątek mam koniec roku, a nie mam żadnej eleganckiej sukienki-będą zdjęcia itd. Ech
Może jutro podjadę do jakiegoś sklepu.Dodi, Moni&, Ruda27, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
Wow Quendi, ale masz wczesne pobudki
rozumiem, ze Hubercik Cie budzi?
Trzymam kciuki by jak najszybciej udalo Wam sie kupic jakas dzialke
Ja w pt ide na wesele i tez nie mam co na siebie wlozycMoni&, Quendi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
witajcie piękne!
Kamila zgadzam sie z Toba, do kazdej pacjentki powinno sie podchodzic indywidualnie.. no i faktem jest po co zostawiac taka w szpitalu na obserwacji skoro z badan wynika ze jest ok? i tak nic wtedy nie robia tylko podaja magnez w kroplowce.. no ale zostawmy juz ten temat.
Dodi ciesze sie ze u Ciebie ok, no i ze masz sie czum zajac, pewnie pokoik dla dziecka juz urzadzacie?
ja sie dzis wyspalam , moglabym jesscze poslac ale juz nie umiem. pobudka na siku, synek zaczal kopac i czkawki dostal wiec spac juz sie nie da:P
rowniez milej niedzieli Wam zycze:*Dodi, Ruda27, Camille87, Sylka, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dodi Słoneczko, jakoś od czwartku budzę się o 4 na psi psi i już nie mogę zasnąć. A Hubert popuka sobie o 4 a co
właśnie poszukam w necie sklepów z sukienkami dla ciezarnych. Mam odłożony grosik może mąż dorzuci
nie mogę ubrać się jak klaun
Dziękuję :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 08:14
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
dziekuje Moni& :* super, ze Kacpercio taki aktywny i ze juz ciuszki ogarniasz
ponadto zazdraszczam pieczonych kartofelkow u rodzicow
Pokoik to narazie za duzo powiedziane, ale kacik dla Amelki cza bylo przyszykowac i ogolnie odswiezyc, pomalowac bo remont to przed slubem ostatnio robilismyRuda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Quendi no nie gadaj, ze juz nie zasniesz od 4
ja bym na pol zywa chodzila
ale przynajmniej Ci sie nie nudzi jak sie synus udziela
Ja dzisiaj wyjatkowo pobudka o 5, bo m z kawalerskiego wrocil ale mam zamiar sie jeszcze kimnac choc nie wiem co z tego wyjdzieQuendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez pierwszy raz wstalam na siku po 3 - moj maz w salonie - mial jechac na ryby ale strasznie wialo i rozmawial z moim tata przez tel ze nie jedzie (mieli jechac razem) i mnie to rozbudzilo i zasnac nie moglam, zasnelam moze po 1,5 god a potem o 6 na siku i tez nie moglam zasnac i tak lezalam..
A sen mialam niesamowity - snilo mi sie ze Kubus rak sie wypychal ze przez skore wyszla raczka (widac bylo paluszki) i cala buzka ale nie moglam zdjecia zrobic bo miejsca na tel nie mialamDodi, Moni&, Magda2013, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
Dodi gratuluje 31 tyg
Quendi, ja ostatnio znalazlam swietna sukienke na takie akcje jak zakonczenie roku czy wesele u Dodi, ale mi akurat zbedna bylaa w lumpku of course
Jak milo wstac, odpalic "zloma" i z radoscia przegladac wpisy na belly bez zadnego kurwienia na przegladarkeahhh
Dodi, Camille87, Moni&, Quendi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Kamila ja rozumiem, ze teraz czas na zywe sny, ale zeby az tak bardzo he he? Normalnie wizualizacje sobie zrobilam
niezle....
Ja poki co nie wstaje w nocy siku a jak juz to raz ewentuanie mimo to, ze spijam dziennie hektolitry wody a mala chyba nie odwrocona, wiec tez mnie nie uciska jakos specjalnie...Camille87 lubi tę wiadomość
-
Aggie dziekuje :* ciesze sie, ze ogarnelas temat przegladarki i nie musisz sie przynajmniej z tego powodu wkuezac
dzis Twoj wielki dzien? (czyt. last work day)?
No widzisz.. Tak to jest.. Jakczlowiek potrzebuje jakiejs kiecki to nie ma a jak nie cza to sie cos znajdzueAggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi, tak to moj wielki dzien
jak sie ciesze woohoo
w zyciu sie tak nie cieszylam
dobra, cieszylam sie nawet bardziej ze odchodze z poprzedniej pracy, ale nowy boss i jakims sposobem rasizm sie przeslizgnal z nim
ale to bylo daaawno i nieprawda
Ja dzis wstawalam rowno co dwie godziny, z zegarkiem w reku
a sukienki najlepiej patrzec wlasnie w lumpkachja chyba tylko raz kupilam w sklepie na jakas okazyje w uk
i to tylko dlatego ze czasu nie mialam grzebac w second hand-ach
Dodi, celia, Quendi lubią tę wiadomość
-
kada gratuluje 33 tygodnia:)
Aga widzisz jak Ci zlecialo:) dzis w pracy to juz bedzie sama przyjemnosc ze swiadomoscia ze to ostatni dzien:)
Quendi napewno cos znajdziesz:) niestety w naszym stanie ciezko wybrac cos eleganckiego, a kupowac kiecke na jedna okazje nie za bardzo sie opłaca. ja sie ciesze ze nie musze nigdzie isc na impreze typu komunia wesele bo tez bym miala.niemaly problem:P teraz najwygodniejsze sa leginsy:) przed ciaza glupio mi bylo chodzic w samych leginsach a teraz ubolewam jak musze dzinsy zalozyc na niepogode:P nastepny plus- ciaza leczy z konpleksow:PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 09:20
Dodi, Quendi, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Czesc dziewczyny jak dobrze zeja tyleko raz robie siusiu w nocy a ze spaniem to roznie u nas bo mimo wszystko przy 2 dzieci ciezko przespac cala noc tym bardziej ze sluch mam taki ze slysze synka jak przewraca sie z boku na bok w drugim pokoju....takze pewnie na starosc dopiero sie wyspie co do szpitali i ciezarnch troszke podzielam zdanie mili bo wiadomo ze w ciazy mozemy zle sie czuc brzuch boli i cagnie w sumie non stop macica rosnie itp i ma prawo do tego jestem panikara ale jakos w ciazy tak nie panikuje i nie chce zeby non stop ktos sie nade mna uzalal bo cos boli bo ledwo chodze itp takie uroki ciazy wole nieslucac o tym bo po co sobie wkrecac i ie stresowac ale to moje zdanie wiadomo w nektorych sytuacjach jest to uzasadnione ale bez przesady.....
MILA lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja dzis w nocy tez nie moglam spac,obudzilam sie przed 2 i zasnelam dopiero o 3.30 :/ju jasno sie robilo.
Na sniadanie zrobilam pyszna jajecznicejuz tak dawno nie jadlam.
Kada gratulacje
Quendi trzymam kciuki zeby udalo sie wam kupic dzialeczke
Aggie no w koncu nadszedl ten dzienpewnie bedziesz dzis jak na skrzydlach pracowac
i pozniej laba
super.
Dodi fajnie ze sie odezwalas i ze u ciebie wszystko ok
Mila a z jakiej firmy sa te waciki do pepka ze spirytusem o ktorych pisals ? bo ja tez musze cos kupic.
Aha i chyba jednak nie kupuje poscieli. W tych ubrankach co mama mi przywiozla jest fajny spiworek w sam raz na zimewiec kupie tylko przescieradelko do wozka. Bo kocyki mam.Mysle ze to wystarczy
Quendi, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
zaraz wyruszamy
Z lumpeksikow mam duuuzo kiecek na ciążę. Jedna mi siostra z UK przysłała z Papaya-w groszki, śliczna. Często w niej byłam w pracy...
Już wypatrzyłam sklep w CH i jutro się przyejadę-mąż mi dał na sukienkę.
Po ciąży też w niej będę chodzić lub sprzedamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:25
Dodi lubi tę wiadomość