Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no i mi sie usnelo
Kada gratuluje 33tc
Witaj Madzia :* tez nie zazdroszcze niespania przez sikaniefajnie, ze znalazlas jakis zamiennik poscieli w rzeczach ktore dostalas bo po co kupowac na sile
zrobilas ni mega smaka ta jajecznica.....
lece cos zjescMagda2013 lubi tę wiadomość
-
To i ja się przywitam w ten niedzielny poranek
Aggie jej, naprawdę gratuluję ostatniego dnia w pracy i podziwiam za wytrwałość
Dodi gratuluję 31 tygodnia, a Kada Tobie 33
Mój M wyjechał z mamą do Londynu na weekend, więc skorzystałam i nadgoniłam wszystkie babskie spotkaniaWłaśnie wyjechała moja przyjaciółka, zostawiając 2 pudła ciuszków
Zatem ja dziś planuję rozpocząć akcję o kryptonimie "bobini" czyli prańsko ciuszkówOgromnie się na to cieszę ... jeszcze
Mi brakuje wózka i pieluch, a resztę mam. Pod koniec tygodnia planuję spakować torbę do szpitala, co by czuć się bezpieczniej.pekinka82, Dodi, MILA, Magda2013, Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
-
Celia dziekuje :*
A Ty kochana musisz chyba czesciej meza gdzies wysylac skoro na spotkaniach tak dobrze wychodziszja narazie sie opanowalam z ciuszkami i tych ktore mam powinno mi starczyc. Jedyne to nie wiem, kiedy zaczac je prac, by nie bylo za wczesnie
Mnie brakuje chyba pieluch tetrowych, 1 koszuli i recznika kapielowego. Laktatora ani podgrzewacza narazie nie kupuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:31
celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
ja tez juz mysle o spakowaniu torby ale poki co musE znalezc taka ktora sie nadaje:P
ja robie obiadek rosół zaraz bedzie a mam dzisiaj smaka na niego jak nigdy:D na drugie danie schabowy i surowka z kapusty kiszonej i marchewki:)
kurde dzisiaj jestem jakas nerwowa wszystko mnie wkurza nie wiem czemu
ja pranie juz zrobilam narazie tych najmniejszych, czesc poprasowana i jutro znowu bede prasowac:)Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hEJ
WITAM SIĘ niedzielnie
Gratuluje kolejnych tygodni dziewczyny
Madzia co do tych wacików to firma nie ma znaczenia bo kupisz je i w aptece i na allegro
w sumie na dzisiaj to się dużo planować nie da bo pogoda taka nijaka (ale jak to ja zawsze mówię - mi taka pasujePoza tym jeszcze tylko jutro wolne i we wtoek do pracy
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Magda sliczny brzuś, taka piłeczka:)
ja nie wiem, planuje zabrac jedną torbe ale jak wyjdziw podczas pakowania-nie wiem:P
pytanie jeszcze dotyczace płynu do kapieli dla maluszkow-jaki kupujecie? ja kupilam z huggies, zasugerowalam sie opinia z blogu sroki ale zastanawiam siw czy nie lepiej kupic na poczatek cos drozszego np oilatum?Magda2013 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMagda masz bardzo podobny brzuszek do mojego
Celia ja biore jedna torbe, mam walizke ale uznalam ze ciezko mi sie bedzie ja otwierac bo pod lozkiem malo miejsca i musialabym ja zawsze wysuwac a wiadomo ze jak zie ja otworzy to wszystko widac co w srodkuno chyba ze trafie na sale jednoosobowa to nie bedzie problem
Torbe pozyczam od taty bo nie mam..
Tak w ogole to ja zjadlam sniadanie po tej 8 i razem z mezem znow polozylismy sie spacwstalismy o 12
MILA, celia, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni oilatum to kupisz jak wyjdzie jakies uczulenie po co od razu do takich drogich kosmetykow przyzwyczajac?
takie moje zdanie. Siostra tez przy corci uzywala oilatum ale dlatego ze wlasnie jej cos na pleckach wyskakiwalo.. ja mam plyn 3w1 johnsona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 12:57
-
Ja biorę jedną torbę bo okazuje się że w tym szpitalu w którym ja rodze dla dziecka trzeba przynieść tylko pampersy, chusteczki i krem do pupy, no i ubranko na wyjście. Oni na początku dawają swoje ciuszki i rożki. No a reszta torny to będa moje rzeczy
Madzia sliczny brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 13:05
Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie podpaski te wielkie pol torby zajma
Dla dzidzi musze wziac ubranka a nie wiem jaka bedzie pogoda wiec wszystkiego po 3szt musze wziac..
Pekinka nic nie mow ja nie wiem za co ja place ten abonament nic nie ma w tej tvpekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzieki Kamilka za rade:) w takim raIe zostane przy płynie huggies a tak naprawde to eksperymentowanie sie zacznie pozniej, oby nie bo lepiej zeby maluszkom nie wyszlo uczulenie:)
ciuszki na wyjscie to ja chyba naszykuje i w domu zostawie a potem mąż przywiezie bo po co mam tyle tego brac do szpitala.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Własnie Monia ja też o tym myślałam ze to co mogę to w domu zostawię a mąż dowiezie
bo też nie lubię jak w szpitalu jest taka pzeładowana torba. POza tym i tak z fotelikiem przyjedzie więc..
A kiedy w ogóle powinno się spakować taką torbę?? wiem że nie ma reguły ale ja o tym w ogóle jeszcze nie myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 13:28
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalo halo
Dodi ciesze sie ze u Ciebie ok.. Malo sie udzielasz Ty niedobra
Monia ja mam oilatum
Torbe bede pakowac w poniedzialek, juz nawet 2 male wody dzisiaj kupilam
Madzia cudny brzuszek!tez mam podobny, chociaz moze wiekszy?
Kamila ale sen, fajniutki
My bylismy w szpitalu na ktg.. Maly tak sie ruszal tak latal po brzuchu jak nigdy i mial do tego czkawke i po jakims czasie cisza, ani czkawki ani ruchow.. I sie zeschizoealismy z mezemcos pozniej czulam ale tak delikatnie.. Zadzwonilam do mojej poloznej, ona akurat miala zmiane i pojechalismy, zrobila ktg i wszystko jest ok. Porozmawialismy z nia jak przebiega porod itd, oprowadzila nas po szpitalu i jestem duzo spokojniejsza
ciesze sie ze wiem ze ona bedzie ze mna
zawsze znajoma to znajoma
Dobra lece na obiadmilej niedzieli kochane
Camille87, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość