Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim
Dzis bylam zalatwic sobie dowod osob. Przynajmniej to jest za darmobo prawo jazdy 100,50gr a dow.rejestracyjny 50pare zl
ale to sie nie spieszy,dowod najwazniejszy.
Dowod do odebrania mam ok 21 lipca ale moze byc wczesniej,mam dzwonic.
Kupilismy dzis wozekpozniej wrzuce fotki na fejsa
Poza tym mialam dzis tez wizyte. Wszystko jest w porzadku,Maja wazy 2344g,cos mi sie zdaje ze urodzi sie z waga ponad 3kgMiesiac temu wazyla 1405g
Szyjka zamknieta..4 cm, Wody plodowe w normie,lozysko w pierwszym st.dojrzalosci. Poprosilam go zeby sprawdzil jeszcze raZ plec bo kilka osob mi mowilo ze mam brzuch na chlopaka
no ale jest dziewczynka bo widac bylo "buleczke"
Ja na nast.wizyte mam zrobic mocz i GBS. Wy tez badacie tak czesto mocz ? Mi kaze prawie co 2 tyg. Teraz tez robilam,wyniki mam dobre,bialko nieobecne,wszystko inne tez,ph 6. A moze przy koncu ciazy trzeba tak czesto badac ? nie wiem..
Musze wziasc nospe bo cos mam dzis brzuch twardy po tym badaniu.Camille87, Ruda27, MILA, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper wieści!!
Daria cieszę się że wód jest mnieji Natanielek zdrowy! Ciekawa jestem czy uda mi się ujrzeć włoski na najbliższym usg, czy Kubuś je wogóle ma
Aicha cieszę się, że i u Ciebie się wszystko unormowało i jesteś spokojna.
Boże kochany, całe szczęście że córcia Sunset żyje! Jej post był tak wieloznaczny że ja też pomyślałam o najgorszym
Ja ostatnio robiłam mocz, morfologie, hcv i powtarzałam toxo na wtorek nie miałam zleconych żadnych badań.Magda2013, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez robilam badanie hiv ale to na samym poczatku ciazy.
Daria super ze u Ciebie wszystko w porzadku,ja po jakims z ostatnich badan tez plamilam ale lekarz powiedzial zebym sie nie martwila bo to normalne.
Lanusia nie musisz sie godzic zeby on byl przy porodzie,tak jak kada mowi niech poczeka na sali.
Mila fajne zakupy
Aggie no widzisz teraz jaka jest Twoja siostra a Ty tak jej pomagalas bo bylo Ci jej szkoda,a teraz zobacz jak Cie obgaduje
Camilla tez mam taki materac,ale numer z tym lozeczkiem
Rowniez mi przykro w powodu Twojej kolezanki
Mojej mamie jakas kolezanka z pracy dala cala reklamowke z ciuszkami,juz mam tyle tych ubranek ze nie mam gdzie pomiescica tu jeszcze cala torba. Zobaczymy co tam ciekawego jest,jutro ma przywiezc.
Ja tez pomyslalam o najgorszym jak przeczytalam ten post SUnset,moj maz tak samo bo jemu tez przeczytalam.
Quendi to fajnie ze synus sie choc troche odzywaale ja na Twoim miejscu tez bym pojechala na ip zeby sprawdzili jego tetno.
A moja corcia wczoraj wieczorem dlugo sie nie ruszala,pewnie spala a w nocy mi dala takiego czadu ze prawie nic nie spalam. Brzuch mi latal we wszystkie strony
Aha i jest ulozona nadal glowka w dol
Camille87, Ruda27, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracając do Lanusi, to kobieta decyduje kto ma być na sali porodowej, nawet gdybyście byli razem w szczęśliwym związku on nie ma prawa się "wprosić" na porodówkę jeśli Ty nie wyrażasz na to zgody i na pewno nie ma żadnej regulacji prawnej w tej kwestii! Babcia głupot nagadała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila tez mam materac z danpola, gryka kokos pianka.. Kurde ze tez zke wymiary masz, dobrze ze wczesniej sie skapnelas.. Ja przesceradel mam 3 szt wiec mysle ze wystarczy..
Madzia Twoja malutka tez juz duza
Ulga z ta wiadomoscia od Sunset.. Takiego stracha narobila..
Ja mam lenia, leze i nie chce mi sie absolutnie nic
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki sie tylko rozpychaja? Moj to czasami takie ataki ma jakiegos kopania czy cos ze tak szybko sie rusza i brzuch telepie..Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria danpol jest producentem z mojego miasta wiesz?
pani bardzo chwalila ten gryka kokos wiec mysle ze sie sprawdzi
a co do wymiaru to ja cipa jestem
mysle ze ta posciel sobie zostawimy ten ochraniacz da sie przywiazac jakos a przescieradlo wystawilam na allegro
Co do ruchow mam tak samo czasem odnosze wrqzenie jakby sie trzesl takie szybkie ruchy dobrze ze nie jestwm samaRuda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria ja sie czasem zastanawiam jak mi sie brzuch trzesie czy moja corcia nie ma jakich drgawek..ale widze ze u was tak samo sie ruszaja dzieciaczki. Nawet ostatnio sie wystraszylam tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:33
Camille87 lubi tę wiadomość