Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMila super, Bartus rosnie
waga taka jak u mnie w tym czasie, nie wazne jaki sie urodzi wazne aby zdrowy a rosnac bedzie po porodzie
Ja mam normalnie kolejna wizyte za 2 tygodnie (38tc) wymaz na paciorkowce pobral mi juz dzis, jutro jade do laboratorium z nim.
Cos ten Twoj gin dziwnya Ty sie nie umawiasz z nim z wizyty na wizyte?
Bo ja tak.MILA, Dodi, Ruda27, Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia Justynka na pewno tez sie w koncu obroci
Moj ginek stwierdzil ze musial sie bardzo krecic skoro sie obrocil i faktycznie piruety robil rozpychal sie na boki i w koncu mu sie udalo
Trzymam kciuki za JustynkeDodi, pekinka82, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Kamilka z nim sie nie umawiam bo on pracuje w prywatnej przychodni wiec umawiam się w recepcji.
Aaaaa, i nie masz regularnych wizyt? Rejestrujesz sie kiedy chcesz? Jakos dziwnie.. ja bym normalnie sie umawiala na kontrole jak do tej pory.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila super!! Ale sie ciesze
tak sie stresowalas tym jego ulozeniem
wszystko jest super
Mila to super, ze synus rosnie!ale serio lekarza masz dziwnego
Ja jutro jade na wymaz na paciorkowca, w sumie nie wiem czmeu juz teraz a nie dopiero 5.07 na wizycie ale co tam..
Ja bylam w lidlu powalilo mi sie, bo chcialam zelazko kupic, a ono jest od czw dopieroza to wzielam z mama wersalke do pokoju, w koncu sie z mezem wyspie jak bedziemy tu mame odwiedzac
Kupilam 3 kg truskawek
Dodi, Camille87, Sylka, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sie ciesze ze sie obrocil
glowke to mial wbita przy lewej pachwinie ze nawet w 3d ciezko go bylo podejrzec
Faktycznie dziwnie z tym wymazem - tym bardziej ze to nic pilnego bo jesli bedzie wynik dodatni to po prostu podczas porodu daja antybiotyk
Wow 3kg truskawekpodziel sie bo ja nawet 1 sztuki nie mam ehh.. w sumie na dzialce rosna ale te krzaczki zarosniete nie chce mi sie tam grzebac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:20
Ruda27, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
Mila super ze Bartus rosnie jak na drozdzach:)
Madzia dobrze ze odzyskasz dokumenty:) dowod to pikus bo przynajmniej za darmo ale reszta dokumentow.... ile kasy by poszlo.
ja bylam na spacerze z M i tesciowa bo juz wrocila i kurde sie zmeczylam, tak mnie plecy bola, coraz bardziej to odczuwam bo brzusio rosnie.
teraz siedzimy ogladamy tv i popijam radlerka 0%pierwszy raz go pije i 5 razy przeczytalam skład dokladnie czy aby napewno nie ma tam alkoholu:P
a erotyczne sny tez mi sie od czasu do czasu zdarzaja:p
aa Sylka snilas mi sie dzisiaj bylas z dzieckiem gdzies taki sliczny maly blondasek ale kontekstu snu nie pamietam:PRuda27, Sylka, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Kamila, dlatego ja chyba zadzownie jutro i zapytam czy moge wymaz wziac za tydzien w sobote na wizycie i jutro bym juz nie jechala. Mialam na ktg jechac, ale skoro w ndz bylam w szpitalu i mam wykaz to po co znowu jutro..
Dzisiaj pierwszy raz mialam bol pachwiny, wy tak o tym pisalyscie i nie umialam se wyobrazic.. I poczulam dzisiajoj porod coraz blizej
Monia lzej nam nie bedzie napewno
Kamila wpadaj na truskawkinarazie jem frytki haha
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO nie! Frytki? Jejku ale smakolyki masz, ja ide tez sobie zrobie frytasy a co!
na truskawki byk wpadla ale na dzialke mam blizej hehe
Daria pewnie zadzwon i zapytaj, mysle ze nje powinno byc problemu..
Monia, fajnie ze sobie pospacerowaliscie, troche tak smiesznie ze z tesciowaja sobie nie wyobrazam spaceru z moja tesciowa hihi
Mialam torbe spakowac ale odkad wrocilam od gina to leze nie chce mi sie nicRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahah Kamila smacznego
Mońia mmm hamburgeryale dobry maz
Ja jestem troche zla bo nie byly drzwi zamkniete i tak nie czulam jak siedzialm, ale teraz jak weszlam do pokoju to wali frytkami.. i ciuszki pewnie przesiaklyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:20
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kamila cieszę się, że synuś się odwrócił
Mój mi też właśnie robi rewolucje w brzuchu, może się obraca, bo cały czas teraz kopał mnie po pęcherzu..
MILA super, że byłaś zobaczyć maluchaRośnie chłopaczek
Dziękuję za miłe słowa, ciekawe jak tort będzie smakował
Monia miło, że Ci się śniłamAle to nie był sen erotyczny???!!!
Aggie, MILA, celia, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
hehe Sylwia nie boj sie napewno nie
:P w ogole takie pierdoly mi sie snia ostatnio ze szok, snilo mi sie ze jechalam autem i spowodowalam wypadek bedac w ciazy a po badaniu alkomatem okazalo sie ze jeste pod wplywem i zaczelam uciekac no masakra, ksiazke napisze chyba:P
moj synus sie rozbudzil i kopie wszedzie :pSylka, celia, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]