Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja ze sniadankiem
Sylwia powodzenia u poloznej!
Mila gratuluje 32 tygodniaja zaczynam 35 jupi
Dodi trzymamy kciuki, zeby Twoja akrobatka sie jednak obrocila, dzidzie wiedza ze maja sie obrocic i nie robic problemow heh
Monia masz racje, wszystko przyjdzie instynktowniedamy rade
ja wam powiem ze chcialabym juz rodzic
i nie boje sie tego bolu, czekam na ten moment
Amela ja mam wymaz juz dzisiaj zrobic, myslalam ze zawczesnie, ale cźeka sie chyba tydzien na wyniki.. A moj gin chyba mysli, ze moze byc wczesniej porod to chyba dlatego juz teraz wymaz chce zrobic.. Wiec jednak dzisiaj pojade, jak sie czeka az tydzien na wyniki..
amela, Camille87, MILA, Aggie, Sylka, Magda2013, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hahaha Kamilka to tez miałas ciekawy sen
Też mam nadzieje że wszystko bedzie ok z tym wymazem, tokso powtarzam w przyszłym tygodniu! Zawsze się boje jak odbieram wyniki ;0
Ja wypiłam inke i zjadłam kilka ciasteczek, znowu mam ochote na truskawki, trzeba ruszyć później dupke i jechać kupić
Czy wy też macie problem aby się zwlec z fotela u gina ? bo ja ostatnio to nie moge się dosłownie podnieść, najchętniej to bym chciała żeby mi gin podał rękeMILA, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Daria ja tez teraz mówie ze nie boję sie tego bólu, ale jak przyjdą bóle porodowe to sie z e s r a m y z bólu hehe
Ale i tak sie nie moge juz doczekac porodu i przytulenia maluszka
ciesze sie ze to juz tak blisko:)
a kada sie nie odzywała jeszcze, na FB tez nie?amela, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
amela wrote:Czy wy też macie problem aby się zwlec z fotela u gina ? bo ja ostatnio to nie moge się dosłownie podnieść, najchętniej to bym chciała żeby mi gin podał ręke
Amela ja tez mam z tym problem:Pamela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Daria gratuluje rozpoczęcia 35 tygodnia
:*
Też słyszałam, że się długo czeka na wynik tego wymazu! Mi już gin na NFZ pobrał 2 tygodnie temu, a ten prywatny dopiero w poniedziałek będzie pobierał.Ruda27 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyA mi gin mowil ze na wynik czeka sie tak jak na wynik posiewu moczu - 3-4 dni..
Amela ja mam problem zeby sie polozyc na ten fotel a o zejsciu to nie wspominajacja juz tez szamam sniadanko bulki z twarozkiem i kakao
amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi gin zawsze reke daje i pomaga zejsc z fotela
Nieznosze latac z gola dupa
Monia, wiem ze bedzie ciezko, ale jakos nie moge sie tego doczekac.. Wiem durna jestem, ale chcialabym moment rodzenia, te przezycia itd
Ja wypilam inke, buleczke zjadlam i teraz bym chciala cos slodkiego, wiec chyba po ciasteczka siegne
Kamila dobrze ze napisalas ze na posiew moczu tez sie dluzej czeka, bo nie wiedzialam.. Dzisiaj wymaz na paciorkowca wezme i jutro pojde zrobic badania.. A wiecie ile kosztuje paciorkowiec i posiew z moczu?Camille87, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
U mnie już kolejne pranie nastawione, no końca nie widać
Gratuluję kolejnych tygodni, Daria już 35
Ja jeszcze żadnych z tych badań nie robiłam, ale czas jeszcze mam. Ostatnio kolejna morfologia i mocz i wszystko w normie, więc super
Dodi mamy bardzo podobnie, moja Justynka też rączki i nóżki na buźkę zakładała, no i też uparciuch dupką w dół siedzi. Ale ma jeszcze czas więc się nie stresuję
No i co do kg to u mnie też 9kg na razie, ale jeszcze ponad miesiąc więc różnie może być
Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dziś mamy podejście nr 83 do wózków z moim MSylka naszym faworytem jest roan marita, zobaczymy czy znowu sprzedawca czegoś głupiego nie powie
Ruda27, amela, Sylka, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Moniś co do porodu to chyba jakoś się nie boję. Chyba ciekawość jest większa
Ale ja też się zastanawiam i boję czy dam sobie radę po, czy ogarnę wszystko. Z tego co wyśledziłam na czerwcówkach, nie wszystkie ominął baby blues...
No ale myślę pozytywnieLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i Ja się witam dzisiaj bo noc była oki obyło się bez bólu brzuszka i bez reszty
A Ja tez na ostatniej wizycie dowiedziałam się ze moja Julka jest ułożona odwrotnie i tez zapytałam co może się stać dalej z tym a lekarz powiedział że w tych tygodniach jeszcze to normalne i że powinna się obrócić i jak teraz niedawno byłam na dodatkowych badaniach to mi powiedział lekarz że jest na ukos ułożona tak więc wraca do swojej pozycji wylotowej heheNie ma co się martwić na zapas trzeba być dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:43
celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria, gratuluje 35 tyg
tez smigasz z tymi tygodniami
Mila gratuluje 32 tygtrzymaj sie dzielnie w pracy :*
Kada, powodzenia.
Ja juz prawie po sniadanku, zaraz wychodze spotkac sie z siostra i do tego dentysty, trzymajcie kciuki zeby sie okazalo ze to nie bedzie takie straszne dla malej Zuzi... Potem sama lece na krew (od lutego robie badania dla szpitala jako pracodawcy:P ) i na rehabilitacyjne igielki w plecyostatnio pani chciala wbijac je w kosc lonowa bo wspomnialam o bolu tam oO no niee
Wyglada na to ze bede zabiegana dzis, a wiec milego dnia dziewczynki
:*
amela, Ruda27, celia, Magda2013, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Celia ja też kupuje Marite, już jestem zdecydowana, myśle, że w tym albo najpóźniej w przyszłym tygodniu zamówie !
a jaki kolor wybierasz ?
Kada powodzenia daj znać po wizycie !!celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kada super, że napisałaś, powodzenia dziś
Amela no proszę to już 3 sierpniówki z roanem
Kolor albo szary, albo ciemny fiolet. Muszę zobaczyć na żywo
Na razie mam tylko nadzieję, że nic zniechęcającego sprzedawca nie powie. A Ty kupujesz 3w1? Bo czytałam kiepskie opinie o foteliku i nie wiem czy oddzielnie innego nie dokupić.amela, Dodi lubią tę wiadomość