Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela i Celia powodzenia przy kupnie wózków
Ja z mojego jestem baaaaardzo zadowolona
Celia ja kupiłam bez fotelika.
Kada powodzenia!
Ja oczywiście wylądowałam w łóżku i się kimnęłamMuszę się ogarnąć, zrobić obiad i do polożnej. Kurde czeka mnie depilacja.. Nie wiem jak ja to zrobię....
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hehe Sylka ja juz tak zarosłam napeewno dobrze ze tego nie widze:P ale niedlugo znowu poprosze męża, jak on sie wezmie do roboty to jak zabiegu laserem hehe szkoda ze odrasta
fajnie ze kupujecie wózki, ja sie ciesze ze nie musielismy chociaz na wozek kasy wydawac, juz wszystkie czesci wypralam tylko musze zalozyc, na razie stoi u rodzicow jak tam bede moze jutro sie za to wezme i zrobie Wam zdjecie:)
Sylwia co robisz dobregona obiad?Sylka, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
DZIEWCZYNY - MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ
boże oby teraz szybko i sprawnie kredyt załatwić
a powiedzcie mi czy któraś z Was ma jakąś opinię na temat doradców typu open finance i expander?? jakieś doświadczenia swoje albo znajomych??
bo w sumie mam gościa z open finance ale nie wiem jak to wszystko w praktyce wyglada
Amela ty brałaś jakiś kredyt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:39
Camille87, Ruda27, amela, Sylka, celia, Magda2013, Dodi, Aggie, Kasieńka:), Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ja też kupuję wózek 3 w 1...
Obserwuję czym się wożą inne dzieci na ulicach, lub co mają moje znajome...i są to wózki 3 w 1. Nie ukrywam, że taki zakup wychodzi taniej , niż kupowanie wszystkiego z osobna. A i tak nie mamy wpływu na jaki towar trafimyZawsze jak coś można reklamować- czego żadnej jak i sobie nie życzę
Ja właśnie co zwlekłam się z łóżka. Wstałam o 4 rano i po 6 usnęłam ponownie.
Ja jak wstępnie mam wypraną pościel... Wielkie pranie zacznę od przyszłego tygodnia
Chyba dzisiaj dopadł mnie leń i jakoś dziwnie DOBRZE MI Z TYM
CałuskiPowodzenia na wizytach lekarskich i u położnych...oraz gratuluję nowych tygodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:44
Camille87, Sylka, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria jak cos to za wymaz zaplacilam 30zl i wynik do odebrania w poniedzialek
Dziewczyny mi roan marita tez siw baaaardzo podoba! Nieskretne kola go jednak wykluczyly, ja moze i bym sie skusila ale maz byl kategorycznie przeciwny..
Co do porodu to ja tez jestem pozytywnie nastawiona nie boje sie, moje obawy kraza raczej wokol opieki nad taka mala watla kruszynka
Dzis w sklepie zostalam przepuszczona w kolejceszal! To JUZ drugi raz
Ja spadam zaraz na spacer, kupie sobie truskawki
Kada powodzenia!
Ruda27, amela, Sylka, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila to super! niestety nie odpowiem Ci na pytanie bo nie brałam jeszcze kredytu:P
Kamilcia ja tez dzisiaj kupuje truskawki mmmm:D
mi tez lekarz mowil ze gbs kosztuje ok 30 zl.
na przepuszczanie w kolejce i ustepowanie miejsca w autobusie to nie moge narzekac bo juz kilka dobrych razy mi sie to zdarzyło, az mi czasem glupio jak mnie starsza babka przepuszcza, ale miło nie powiem:)
mnie tez bardziej zaprząta mózg myśl jak to bedzie PO porodzie a nie w trakcie, po prostu musimy przezyc ten ból ale nagroda bedzie najwiekszym skarbem
a z lenistwa to korzystajmy do oporu bo zaraz sie skonczy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:51
amela, celia, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Miluś gratuluje, super że macie pozwolenie
, my nie braliśmy kredytu więc nie pomoge. Chyba niebieska brała!
Mi prawie zawsze ustępują miejsca w autobusiea nawet w kolejce w markecie się zdarzyło kilka razy
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
MILA w końcu! GRATULACJE!!! Ja biorąc kredyt na dom korzystałam z usług pośrednika, jedyne co mogę powiedzieć to to, że żaden pośrednik nie ma prawa brać od Ciebie pieniędzy za załatwienie kredytu! Za to pośrednikowi płaci bank. Tylko ja korzystałam z usług małej firmy.. Kredyt mam w PKO BP. Ale jeśli ma się czas to najlepiej kredyt załatwiać bezpośrednio w banku...
Celia ja mam fotelik Maxi Cosi. Roan zaczął produkować od tego roku adaptery dzięki którym można wpiąć fotelik w stelaż wózka, więc udało mi się
Monia na obiad mam ziemniaczki, panierowane filety z kurczaka i kalafior z smażoną bułką tartącelia, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
A u mnie też szał na te truskawki i zero opamiętania pojechałam specialnie samochodem na droge tam gdzie stoją i kupiłam 2kg i cos czuję ze mało
życzę powodzenia na wizytach
Tak mi sie nudzi
pekinka82, Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila super, wreszcie odpoczniesz !!!
Niestety z doradcami nie doradzę
Amela zobacz tu - http://www.bangla.pl/opinie/p11724/roan-millo-fotelik
Pekinka ja też byłam zdecydowana na 3w1, ale jak poczytałam, że strasznie trudno się pas przekłada, że dziecko się bardzo poci, bo materiał jakiś nieprzepuszczający, no i max do 8 kg dziecko może jeździć, bo potem się nie mieści... To się zaczęłam wahać
Kamilka ja właśnie przez te koła nieskrętne zwróciłam na niego uwagę. Próbowałam kilka razy u koleżanek i strasznie źle mi się prowadzi ze skrętnymi.
Z przepuszczaniem w kolejce czy w autobusie to już wcześniej pisałam, że naprawdę nie mogę narzkać. Jednak częściej niestety starsze osoby ustępują niż młodeMILA, amela, Camille87, Magda2013, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Sylka masz dzis dokladnie to samo co ja wczoraj
ja dzisiaj wymyslilam papryki nadziewanie mielonym ryzem i pieczarkami i zapiekane w piekarniku z sosikiem pomidorowym:P
musze isc do sklepu po te truskawki wreszciecelia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
musisz wydrazyc srodek papryk, smazysz mielone, gmpieczarki, gotujesz ryz, wszystjo mieszasz razem i doprawiasz, nadziewasz farszem papryki i zapiekasz w piekarniku, mozesz jeszcze polozyc na wierzch plasterek sera zoltego.
pekinka82, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
czesc dziewczyny ja troszke jestem zajeta a to kolejne pranie wstawilam juz 3 pralka a 2 wyprasowalam teraz musze rozwiesic poodkurzalam dom i jestem wyczerpana dopiero zjem jakies sniadanko bo wczesiej nie bylo czasu tylko winogrona sobie podjadam
Mila super ze macie pozwolenie teraz szybciutko zalatwic kredy i na zwolnienie mykaj
Kada powodzenia na wizycie:0
fotelik tez bedziemy miec maxi cosi ale wczesniej mialam graco i tez byl ok tylko dalismy znajomym i nie oddali wiec odkupujemy od innych znajomych:)
Ale nam kolejne tyg leca juz prawie jestesmy na finiszu
Aha i co najwazniejsze uzgodnilismy z naszym lokatorem do tak do sierpnia ma sie wyprowadzic super jestem szczesliwa mimo iz bedzie o 200f mniej ale wiecej miejsca i chlopcy beda mieli swoj kat do zabawy bo ten pokoik starszaka strasznie malutki a tak bynajmniej wszystkie zabawki pojda do ich pokoju a poza tym fajnie juz samemu mieskzac bynajmniej bede mogla chodzic w staniku i w samych majtachalbo i nago:)tylko stresuje sie czy damy rade ten pokoj wymalowac i w ogole odswierzyc musimy im kupic lozko pietrowe i materace mam nadzieje ze przyzwyczaja sie do narodzin maluszka bo defacto od sierpnia moze sie w kazdej chwili urodzic takze zebysmy ze wszystkim zdazyli przed narodzinami naszego Lucasa:)
no nic uciekam zaraz na gore zrobie sobie tylko jakies kanapki mlody musi zjesc jogurcik i mykamy na gore drzemac:)
milego dnia wam zycze:)Sylka, MILA, celia, Magda2013, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość