X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja jakos w ciazy zadowalanie meza "w inny sposob" uwazam za uwlaczajace, nie wiem czemu :P wole normalny seks ;)

A co wy za auto macie? Niestety kazde jest skarbonka tyle ze im starsze tym wieksza skarbonka..
    Szczerze mowiac my z mezem tez zaczelismy rozmawiac o wyjezdzie za granice. Na razie czekamy az mu sie sytuacja z praca wyklaruje.
    A co do rozlaki to jest wlasnie minus tego ze.przebywa sie ze soba tak czesto - my z mezem dodatkowo pracowalismy w jednej firmie, w jednym biurze oddzielonym mala scianka wiec wlasciwie 24h ze soba to nie jest zdrowe tez nie wyobrazam sobie dluzszej rozlaki z nim :(

Moni& lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia u nas jest to samo...maż co chwila coś naprawia w naszym aucie, fakt też ze używa go codziennie w pracy, ale też co chwila jakiś wydatek...maż już tyle w niego włożył ze planuje już "dożywocie" z nim a potem kupi coś nowego

Moni& lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny:* jak to fajnie sie móc komus wygadac. wiem ze mąz musi najpierw jechac zeby pozniej móc nas sciagnac bo nie wyobrazam sobie zeby caly czas on tam a my tu i widywac sie tylko okazyjnie bo nie tak wyobrazam sobie zycie rodzinne. raz tylko pojechal na szkolenie do pracy jak sie przyjąl i to tylko na drugi koniec Polski a ja wyłam jak głupia, spedzilam w pracy caly tydzien po 12h zeby tylko mi szybciej zlecialo... no ale ale chcemy miec lepsze zycie to trzeba bedsie sie poswiecic na te kilka miesiecy. ja juz becze jak sobie pomysle ehh ale mnie wzielo hormony szaleja bo ostatnio znowu jestem bardziej nerwowa i placzliwa sie zrobilam z byle powodu. jutro bedzie lepiej, ide spac dobranoc:* <3

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniu....ściskam mocno i tulę <3

Moni& lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Monia, hormony szaleja! Wiem ze nie powinno sie pocieszac czyims nieszczesciem ale naprawde jakie ludzie maja problwmy to glowa mala a my sie takimi pierdolami przejmujemy. Najwazniejsze ze macie jakies perspektywy na lepsza przyszlosc! Dobranoc :*

Moni& lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia wszystko pomału się ułoży <3 dobranoc ;) ;)

Moni& lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przechwalilismy troche to auto, kupilismy po weselu i przez 1,5 roku kompletnie nic sie z nim nie dzialo a odkad sie przeprowadzilismy w lutym do rodzicow M to jak jakies fatum auto non stop sie psuje juz myslelismy ze wszystko w nim wymieniobe sprzeglo hamulce rozrzad jeszcze jakies inne drobnostki a to VW Polo classic z 1997 wiec stare auto... mam nadzieje ze synek doda mi sił i jak nadejdzie czas rozłaki to bede silniejsza psychicznie niz teraz.

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia my jak zaczelismy przechwalac nasze bezawaryjne auto to tez zaczelo sie sypac wlacznie z rdza na nadkolu :P mi juz rece opadaja a dodatkowo auto niegarazowane wiec gorzej znosi warunki atmosferyczne!

Moni& lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, moje autko mimo bycia nadal bardzo modnym samochodem... Też miało swoje lata, bo było z 2002 roku .... I uważam , że każde autko powyżej 10 lat wymaga większego nakładu finansowego ...niestety :/ I taka fura naraża nas na multum dziwnych niespodzianek - mniej lub bardziej kosztownych :/

Moni& lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasze nie przechwalane i non stop coś się psuje;/, maż to już czasami nie ma siły do niego, my mamy forda mondeo z 2007r

Moni& lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie pekinka, chyba tylko auta prosto z salonu nie maja awarii :P
    Moje auto ma juz 15lat i tu mu puka tam mu stuka a to zamek w drzwiach tylnych sie spieprzyl ostatnio zamek w bagazniku robilismy .. duzo by wymieniac na szczescie nie mocno kosztowne te naprawy bo sa marki gdzie sie caly czas stowami sra (za przeproszeniem) ;)

Moni&, pekinka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    A nasze nie przechwalane i non stop coś się psuje;/, maż to już czasami nie ma siły do niego, my mamy forda mondeo z 2007r

To chyba glownie elektryka siada co??

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze co do swojego autka...cieszyłam się , że nie miało niepotrzebnych mi bajerów.. Bo w tych nasyconych elektryką samochodach "pierdyknie" mała rzecz...A pół innych rzeczy już nie działa :/

Moja siostra teraz kupiła audi...wyższa półeczka. Wsiadłam by się przejechać, odpalam a tu tysiąc różnych światełek, komunikatów, guziczków, przycisków :/ Myślałam, że od tego wszystkiego dostane oczopląsu...................... Tyle bajerów i elektryki to nie dla mnie .... Kocham autka na korbelkę :) Moje marzenie to WARSZAWA M20 lub WOŁGA :)

Camille87, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela, tu w UK są trochę inne wózki i jak wynajdę coś fajnego i polecanego na polskich forach, to okazuje się, że tu takich nie ma... I czekam jeszcze na jakąś okazję żeby kupić używany, pozapisywałam do w różnych grup na facebook'u gdzie ludzie z mojej okolicy sprzedają/kupują wózki i poluję. :D Parę razy trafiło się coś fajnego to akurat były pilniejsze wydatki i się wstrzymywaliśmy. Bo tak to właśnie jest, jak bodajże Monia pisała - ciągle kasa i kasa. Mój P. wyjechał z Polski 2 miesiące po tym jak się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży, bo stwierdziliśmy, że nie damy rady sami się utrzymać, a nie chcieliśmy mieszkać z moimi ani z jego rodzicami. Znalazł tu szybko pracę i jak tylko odłożył, żeby wynająć nam pokój w dzielonym domu (czyli po 3 miesiącach) to od razu do niego przyleciałam. Nie ma kokosów, ale wyobrażam sobie jak by to wyglądało w Polsce i cieszę się, że podjęliśmy taką decyzję i że się udało. Najważniejsze, że jesteśmy razem i że nie jesteśmy od nikogo zależni. No i że mała jest zdrowa, bo wszyscy wiemy, że bywa różnie i ludzie mają często straszniejsze problemy.

amela, Dodi, Moni&, Magda2013 lubią tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka powiem Ci że różnie, najwięcej przebojów to było z pompą paliwa, później koło dwumasowe, co chwila jakieś pierdoły... takie rzeczy gdzie w innych samochodach nam się nigdy nie psuły... w ten weekend wymieniał amortyzatory ;/

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba znowu idzie burza! już grzmi !

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja sie chyba zaczynam cieszyc ze nie mam auta :P wspolczuje Wam dziewczynki z tymi wydatkami...

Monia, glowa do gory, jak sie Kacperek urodzi to pewnie zmieni sie Twoja perspektywa :)

Sproquette, ja kupilam polski wozek z tej strony http://bobasshop.co.uk/index.php moze sie przyda :) wierze ze lekko nie jest, pamietam poczatki, i wynajmowanie pokoiku :P pozniej z rodzina to troche lepiej bylo, ale szybko chcialam sie usamodzielnic wiec dlugo na wynajetych pokojach zylam :) bedzie lepiej :)

Moni& lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do spania bo plecy już mnie okropnie bolą od siedzenia ;/
    U nas burza na całego :D DOBRANOC ;*

pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj znajomy kupil mondeo 2005r w combi to glownie elekrtyka siadala, auto po otwarciu pilotem wylo wlaczL zie autoalarm nie mozna go bylo odpalic bo mial blokade antykradziezowa ale glownym problemem okazal sie silnik..

Pekinka ja tez uwazam ze im mniej elektryki tym lepiej, takie nowe to moze i fajne ale jak sie zaczyna psuc to wspolczuc zostaje.

pekinka82, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela dobranoc :* u nas noc chyba spokojna :)
    Ja tez lece sie myc bo oczy mi sie zamykaja a obawiam sie ze poraz trzeci w ubraniach zasne ;)

Moni&, amela lubią tę wiadomość

‹‹ 1398 1399 1400 1401 1402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ