Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria tak mama mi kupiła
Są też wózki które spełniają też funkcje kosza mojżesza jak ten lonex retro
Dzięki Kamilka, pewnie niechoć nie wiem jak to jest w tak zaawansowanej ciąży, przecież gin jakoś musi podglądać łożysko, pępowine itd.. zobaczymy ja bym bardzo chciała
Kamilka daj znać jak wyniki GBS jutro !Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
beda miec radosc ze ukulaja drugie hehe
a ja mam juz male rozstepy na brzuchu juz eh czyli mateusz szybko przybiera bo przy corci przy samym koncu mi wyskoczyly eh a teraz juz tak wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 22:05
ona20 lubi tę wiadomość
-
No niestety , ale nie ma co ubolewac w koncu najwazniejsze są maluszki nie to czy roztepy wyszły czy nie
Ja juz nawet kremami na roztepy przestałam smarowac , bo to juz nie ma sensu jak nic nie pomagałytylko balsamami
nie przejmuje sie tym tylko czekam na córeczke wazne zeby była zdrowa :*
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Sproquette wrote:Amela, wyguglałam sobie z ciekawości te wózki i kurcze, niezłe są!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJasne dam znac jutro jaki wynik, mam nadzieje ze ujemny, bo jak do tej pory .. (albo nie bede chwalic bo zapesze)
Mi rozstepy wszyly na biodrach i udach, znaczy ze szybko tylam hahaha brzuch smaruje od poczatku i rozstepow nie mam, a uda i posladki musze przyznac ze olalam
Ale przy tym co spotkalo monalise i sunset moje rozstepy to pikus.Moni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela ja jak bylam na wizycie w skonczonym 35tc to mialam usg ale bez mierzenia/wazenia, gin malomowny ogolnie mowi jak cos jest nie tak a jak wszystko ok to cicho siedzi
musze go za jezyk ciagnac ale na tej ost wizycie nic nie komentował ani lozyska ani pepowiny wiec albo jest ok albo nie spr.. za tydzien mam miec dokladne usg z mierzeniem i badaniem wszystkiego..
Moni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
a ja od poczatku smarowalam brzuch i na razie noe wyszly, za to uda i boczki zaczelam smarowac pozniej i rozstepow mam tam w cholere ale nic nie zrobie, na brzuchu pewnie tez wyjda ale najwazniejsze zdrowie Kacperka, a rozstepy zbledną
my teraz ograniczylismydo minimum, ja jakos nie mam ochoty i troche sie boje przedwczesnego porodu aa męza mozna zadowoloc w inny sposob:P zaczniemy
bez stresu po terminie ciazy donoszonej:P ale juz sie nie moge doczekac seksu po porodzie i po okresie połogu kiedy wszystkie pozycje beda wchodzily w gre i brzuch nie bedzie przeszkadzal:P
ja juz nie bede chyba wchodzic na inne wątki nawet z ciekawosci bo sie tylko bede schizowac. na okres ciązy internet powinien byc chyba zakazany bo robi nam wode z mózgu...
amela powodzenia na wizycie jutro!ja mam wizyte w srode moze ostatnia przed porodem u mojego gin...chyba ze nie urodze do 28 to sie jeszcze zalapie:P
kurde coraz ciezej mi sie oddychaRuda27, ona20, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej Dziewczynki
Co do rozstępów... Na brzuchu nie mam ...Ale z lat młodości mam pamiątkę na pośladkach-gdy szybko rosłamA teraz... 2-3 pod spodem piersi...
Co do sexu ..ja zarządziłam celibat od samego początku... Jakoś moje LIBIDO spadło samoistnie. Mam nadzieję, że po porodzie powróci
-
Amela, ja zerknęłam na opinie i marita mają chyba lepsze niż lonex. Może tym się zasugeruj
Na udach rozstępy też mam, ostatnio też wyszły na pupie. Ale fakt - ostatnio waga skoczyła mi jakoś bardziej niż do tej pory. Bo tyłam po kilogramie na miesiąc, a tu nagle +4kg. -
eh a jak mam jakiegos doła... w ogole patrzac na przyszle plany i wgl jak to sie wszystko bedsie ukladac.. wiecznie tylko kasa i kasa, jeszcze nam sie auto zaczyna znowu psuc, M twierdzi ze to jakies koło dwumasowe gdzie szacowany wydatek to ok 800 no masakra a jeszcze nie oddalismy wssystkiego rodzicom co pozyczylismy na poprzednia naprawe... zalamac sie mozna. naprawimy to i chyba sprzedamy w cholere. teraz najwazniejsze zeby sie Kacperek zdrowy urodzil a potem bedziemy myslec co dalej chcemy stad jak najszybciej wyjechac, a jak sobie pomysle o rozłące z mężem to nie wiem czy wytrzymam, praktycznie od 9 lat wszedzie razem jezdzimy, ani jednego dnia bez siebie.
ale musimy cos zrobic bo ten kraj nas dobija:(Monis
[/link]
-
Moni& znam to skądś .. ;/
Ja z moim cały czas wszystko robilismy razem a pozniej wyjechał do pracy .. kurcze jak pierwszy raz pojechał to wpadłam w taki płacz ze myslalam ze sie udusze .. i tak płakałam chyba przez tydzien bez przerwy
Trzeba myslec pozytywnie jakos to bedzie teraz tylko dzidziusie najwazniejsze, nie pieniadzechociaz wiadomo chciałoby sie jak najlepiej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 22:45
Moni& lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Moniu .... uszka do góry...
Co do autka... niestety to wieczna skarbonka bez dna... Też czekała mnie naprawa i koszt około 1.500zł ...Ale szybciej się sprzedało niż naprawiłam
Jeszcze wszystko Moniu może się zmienić na lepszewięc trzymam kciuki :*
Moni& lubi tę wiadomość
-
Co do smarowania to ja przyznam się że sumiennie wykonywałam codziennie smarowanie po dwa razy dziennie od szyi po uda i jak narazie nie ma nic, ale nie wiem czy to zasługa tego ...
Sproquette no ja raczej jestem zdecydowana na marite a Ty masz już wózek wybrany ?
Madziu czy nadal wałkuje Ci się ten gerber ? kupiłaś jakiś inny krem ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif