Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry! a co to za spanie o tej porze?
Mój głodomor jakoś dał dziś rade do 6 i nawet był tak miły żeby mnie nie skopać o 4.
Mąż nie chce ze mną spać, mówi, że się obawia żeby mnie nie uderzyć i się budzi w nocy przez co jest niewyspany...no ale on jest kierowcą i wolę żeby był wyspany, więc jakoś muszę to przeżyć, że chodzi spać do salonu, są tego plusy, wielkie łóżko całe dla mnie:)
aaaa, witam nową mamusię!Moni&, pekinka82, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
witam Was z rana mamusie.
u mnie pogoda do d... dzisiaj, cala noc padalo, noc mialam taka nieprzespana eh na kolacje zjadlam pomidora to mi chyba skórka siadła na zolądku bo mi tak niedobrze bylo, w koncu takiej biegunki dostalam masakra. mowilam oatatnio ze nie wiem co to skurcze, heh to juz wiem bo wczoraj takie dwa porządne skurcze mnie złapały w dole brzucha ze myslalam ze rodze, pewnie przez ten stres i moj wczorajszy humor,musze troche zluzowac bo nie chce za wczesnie urodzic niech synek jeszczw posiedzi miesiac w brzuszku chociaz 3 tygodnie.
M poszedl do pracy, wkur... i zdolowany, nie wyspal sie i mowi ze juz ma tego dosc bo ostatnio pracuje tylko na auto. ale damy rade bo mamy dla Kogo, trzeba myslec pozytywnie, wezme sie w garsc moje dziecko muai miec silną mamusie a nie bekse ktora nie radzi sobie z problemami. obudzilo mnie moje sloneczko o wpoldo 6 kopbiaczkami a teraz ma czkawke
Sporquette fajnie ze sie Wam udalo zq granica, trzeba kombinowac zeby zapewnic naszym dzieciom lepsza przyszlosc.MILA, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
witajcie Mamuski:)u mnie przebija sie słonko,wiec moze zrobi sie ladnie:)
wogole wiecie co..ostatnio pojawiaja sie u mnie mdlosci..ktorych wogole prawie nie mialam..myslicie ze to normalne?i tez ostatnio mnie czasem goni do kibelka:)Moni& lubi tę wiadomość
-
Musi byc dobrze, nie ma innego wyjścia, life is brutal niestety.
Mika prześlij troche słoneczka:) Taka pogoda ze eh:/ Kurde narzekałam na upały ale bez przesady, 25 stopni i słoneczko mogłoby być, w koncu mamy lato. Mam nadzieje, że sierpien nie bedzie deszczowy, zeby wykorzystac chociaz koncówke lata na spacerki z naszymi maluszkami
Mika wiele osób mówiło, że powtórka dolegliwości z I trym moze sie pojawić w III trym, ale jak mdłości nie miałaś to nie pomogę, jesli mdłości bedą silne albo jak zaczniesz wymiotowac to moze skonsultuj to z lekarzem dla swojego spokoju. Mnie ostatnio zaczeło znowu śmierdzieć smażone mięso, nie mam wstrętu do jedzenia mięsa jak w I trym tylko mdli mnie gdy sie smaży wiec moze cos w tym jest.pekinka82, amela, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Monia glowka do gory, planujecie wyjechac, to wam sie ulozynapewno bedzie lepiej.. Jeszcze troszke
My narazie na auta i naprawy nue wydajemy, ale z naszym malym to kwestia czasu.. W koncu cos trzeba bedzie wymienic
Leze jeszcze, a za 2 h mam dentyste i sie bojebo juz bez znieczulenia
Moni&, amela, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Ruda trzymam kciuki za wizytę u stomatologaBądź dzielna
Moniu ...jak pisałam uszka do góry... Wszystko jeszcze przed Wami (nami)...I każdy dzień przynosi coś nowego...oby zawsze pozytywnegoCałusy
U mnie butelkowa pogodaAle chociaż jest czym oddychać
Moni&, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
No niestety tak to jest cieszylismy sie ze wózek dostalismy, łóżeczko tez kupuje teść, fotelik dostalismy i oszczędzimy, a tu jakies fatum z tym cholernym autem:/
Daria powodzenia u dentysty! :* nie bój sie, pomyśl, że ból porodowy bedzie silniejszyja nigdy nie biore znieczulenia u dentysty, staram sie myslec o czymś przyjemnym i nie skupiac sie na bólu
Anitka daj znac jak tam po wizycie!amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyńy!
Monia dobra jestes, ja juz tyle u dentysty przeszlam, tyle kanalowych ze bez znieczulenia nue daloby rady.. Zawsze tez wypbrazam sobie cos milego, teraz nawet na suficie u dentysty jest tv, ale i tak sie stresuje.. Dobrze ze mam super dentystke, rodzila niedawno wiec bedzie jeszcze bardziej delikatna
U nas pogoda tez taka smetna. Ale mi tam nie przeszkadza, lepiej sie oddycha
Popoludniu jade do innego gina, musze zalatwic pieczatke do karty ciazy austriackiej.. Ciekawe czy sie uda i jak to bedzie..Moni&, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnie leczenie kanałowe miałam 2 lata temu, 2 kanały w 4 do leczenia i tez nie brałam znieczulenia, najgorzej było na początku, ale juz jak ząb był zatruty to nie bolało na szczęście, bardziej bolała zbyt długo otwarta szczęka
Napewno Ci sie uda wszystko załatwicRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej Kochane!
Nie mam siły Was nadrobić. Witam nowe koleżanki :-*
Za nami weekand pełen wrażeń-Tatuś wyszedł w nocy ze szpitala, pojechaliśmy po niego o 2.00.
A wczoraj zabraliśmy Rodziców na działkę-Tatko wypoczął-było super
Dzisiaj już 3 z 5 spotkanie w SRpo raz pierwszy idzie ze mną mój mąż. Poten jak znajdę siły napiszę co i jak.
Wiem tylko jedno-to już kolejna położna mówiła-że zazwyczaj pierwsze dziecko nie przychodzi na świat przed czasem, moze być nawet o tydzień przenoszone. Także Mamuśki trzeba uzbroić się w cierpliwość :-*
Do późniejMoni&, amela, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia podziwiam Cie!! Wow twarda jestes
z porodem sobie tez poradzisz
Ja dentystow sie boje najbardziej, od malego mialam zeby robione, wiekszosc mam juz martwychwiec doswiadczenia mam okropne,,
Quendi super, ze tata juz sie lepiej czuje i jest w domku!
Co do termińu porodu, to napewno jak bedzie po terminie kazda sie bede stresowala, ale wytrzymamyMoni&, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi... bardzo się cieszę, że z tatą lepiej
Zdrówka, Zdrówka i jszcze raz Zdrówka dla niego
Ja dzisiaj idę zamawiać łóżeczko (drewniane).. a siostra idzie wymieniać różowe turystyczne na inny kolor-seledynowy
Jeszcze chcę dobrać jakąś komodę, bo nie mam gdzie pokłaść ubranek dla maluszka...
No i musze wynieść z pokoju inne meble by móc te nowe wstawić
Moni&, Ruda27, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
U mnie pogoda podobna...pochmurno i mokro
Moniu dziękuje za kciuki :*
Daria powodzenia u dentysty :*
Wiecie coraz bardziej mi się nie chce już wychodzić z domu, nawet do lekarza, nie wiem czy to leń czy już po prostu mi ciężko ale tak mi się nie chce że hej..;/Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyHej hej, ja juz tez nie spie, pogoda u nas tez beznadziejna, jeszcze niedawno przebijalo sie slonko ale teraz zrobilo sie tak ciemno ze chyba deszcz lunie zaraz
Kuba ma od rana czkawkejeszcze nic nie jadlam a on czka?
Daria powodzenia u dentysty, ja tez musze isc ale nie moge sie zebrac
Quendi super ze tata wyszedl ze szpitala! Ale 2 w nocy to jakas malo standardowa godzina na wypisnajwazniejsze ze jest w domu!
Gratuluje 34 tyg!Moni&, Quendi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Anitka mnie tez coraz bardziej nic sie nie chce, wychodzic w ogole, nogi to mnie bolą bez powodu czasem jakbym nie wiadmo ile kilometrów zrobiła. Jestesmy na koncówce i bedziemy coraz słabsze az w koncu urodzimy
Quendi gratuluje 34 tygodnia!:*
Kamila mój synus ostatnio tez ma z rana czkawke od razu jak wstane i jeszze nic nie zjem:PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 09:13
amela, Camille87, Quendi, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]