Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona zapros mnie do przytjaciolek na belly i w wiadomosci podasz mi swoje dane to zaprosze Cie do fb a potem do grupy bo ona tajna jest
Ja bym chciala zeby Maja wyskoczyla wczesniej ciut kapkezeby sie nie stresowac a raczej byc zaskoczona, ale snilo mi sie ze we wrzesniu dopiero przyszla na swiat
wiec wszystko mozliwe
Ide poleniuchowac w wannie, bo wierzcie lub nie, ale od czasu jak nie pracuje nie mialam czasu na wanneona20, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, znajomi juz poszli wiec nadrobilam was
Sproquette witaj!
Czytam ze jakies zle wiesci od snset, az boje sie wejsc na czerwcowki
Co do porodu to jak tak czytam was to nie wydaje mi sie zebym urodzila pierwszaLanusia ma pessar, Dariaotwarta szyjke na opuszek, Kada skurcze i przeboje caly czas a ja - szyjka wysoko i zamknieta, tylko twardnienia macicy normalne na tym etapie ciazy
jesli nic sie nie bedzie dzialo to znajac swoje szczescie jeszcze przenosze ta ciaze
My w przyszly weekend planujemy maly remont w sypialni (zrywamy tapete z jednej ze scian i malujemy ja) i wstawiamy lozeczkochce juz polozyc materac zeby sie przewietrzyl.
Ruda27, amela, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Aggie, to też masz całkiem niedaleko do morza
Ja znalazłam mamie przesylarka.pl - 18 funtów za paczkę do 31,5 kg, czyli podobnie
Kada, mój jest przerażony myślą o tym 6 tygodniowym poście po porodzie, także współczuję - 5 miesięcy to chyba by zgłupiał, ja zresztą teżMieliśmy w sumie 3 miesiące przerwy, ale na szczęście niezwiązane z ciążą, tylko wyjazdem.
Ale zrobiłam pikantny gulasz, jejku. Nie mam wyczucia ostatnio do przyprawiania. Jak dopadnie mnie po tym zgaga to będzie nieciekawie. -
nick nieaktualnyKamila ale jak na czerwcowkach wlasnie wiele dziewczyn mialo, to te co mialy jakies wczesniej "objawy"to pozniej urodzily niz te "ciche"
takze wszystko sie moze okazac
niedlugo bedziemy obstawiac
Kamila no to juz pelne przygotowanie bedzie co
Aaa co do lozeczka my mamy normalne drewniane biale, ale tera bedzie spal w turystycznym, bo bede u mojej mamy jakis czas z synkiem po porodzie..
Kurde dzisiaj mam prawie caly czas twardy brzuch.. Ja leze, siedze itd.. Meczy mnie to okropnie. Czuje klucia w "pipce".. Ciekawe co tam sie dzieje z ta szyjkaamela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Sproguette, miło że od nas dołączyłaś
U mnie pada deszcz..
Ja dziś cały dzień przeleniuchowałam, myślałam sporo właśnie o porodzie...jak to będzie i w ogóle i trochę stres mnie złapał, ale maż mnie pociesza cały czas, że wszystko będzie dobrze i dam rade
Kamilka mi się też wydaje że urodzę po terminie !!
Daria a kiedy masz teraz wizytę ? Powiedz ginowi o tym kłuciu!
Ja jutro mam gina na 13:20 i będzie mi pobierał na tego GBS
kada24, Camille87, MILA, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/niemowleta/kolekcja/sukienki-stroje-i-zestawy/komplet-124614-1.html zamowilam mateuszkowi to hehehe a co ja mialam zgage wczoraj w nocy zakonczone wymiotami przez nos ehhh a teraz z nowu mnie meczy juz mam dosc no to ruda pojdzie na 1 ogien z porodem
amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelka mam wizyte i napewno powiem, coraz bardziej to czuje, tzn czesciej wiec podejrzewam ze ta szyjka sie ciagle skraca,,
Trzymam kciuki jutro za wizyte! Ja za to po 15 ide odebrac wyniki z tego gbs i posiewu moczu.. Stresuje sie troche. A rano dentysta
Ona, mojemu mezowi ciezko, ale sam mowi ze by sie bal.. Daje radeamela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezeli chodzi o
to ja w ogole nie mam ochoty ale raz na miesiac sie zdarzy
ogolnie bez perwersji i delikatnie na boczku ale szkoda mi meza
Daria no nie wiem bo tak dokladnie czerwcowek nie sledzilam wiec nie wiem ktora jak ciaze przechodzilano nie wiem, czasem chce urodzic szybciej bo wydaje mi sie ze jak synek bedzie z nami to bedzie bezpieczniejszy ale czasem ogarnia mnie panika ze np za 2 tygodnie moglby byc z nami! Przeciez wszystko sie zkieni juz nic nie bedzie tak jak kiedys. I sama nie wiem, niech natura zdecyduje
Przygotowania wlasciwie na mecie, dzis poprasowalam posciel i reczniki torba spakowana, jeszcze pierdolki z apteki + kapcieRuda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Ruda, ja tak miałam z brzuszkiem jakiś miesiąc temu, przez kilka dni co jakiś czas mnie to męczyło. Jakoś przeszło, nie brałam niczego. Teraz za to od kilku dni puchnie mi wzgórek łonowy po prawej stronie. Czytałam, że jest to związane z powiększaniem się macicy i nie ma co panikować. Zobaczymy co położna powie jak ją o tym poinformuję.
Ruda27 lubi tę wiadomość