Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko ale temat....ja mam tez około 13 na plusie i mega celulit na udach i nie mogę na to patrzeć...szok... Na szczęście (odpukac) nie mam jeszcze rozstepow bo brzuch rósł mi w miarę równomiernie.
Amela Ty masz 20 na plusie? Gdzie Ci to poszło? Chyba we włosy...pekinka82, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
Ale tematy hehe ja rostepy to mam nawet z okresu dojrzewania a na brzuszku takze i sa te stare i nowe powychodzily tylko u mnie to brzuch do 18-20 tyg rosl w zastraszajacym tempie teraz juz normalnie a nawet mozna powiedziec ze nie jest duzy taki chyba normalny w sam raz.... Zobaczycie pozniej jak brzuszek sie w chlonie i zbledna to nie beda bardzo widoczne zreszta rostepami ja sie zbytnio nie przejmuje jak moimi wielgachnymi lydkami i do tego jeszcze zylaki mi sie pojawily po ciazy powinny zniknac bo we wczesnuejszych tez zniknely smieje sie ze na 30 moj maz ma mi zafundowac operacje plastyczna ledek bo to moj najwiekszy kompleks od nastolatki uwierzcie mi ze ja nie mam zadnych sukienek spodniczek czy krotkich spodenek strasznie nieproporcjonalnie to wyglada do reszty ciala oczywiscie jak szczupla bylam np wazylam 54 kg 173 cm a ja nadal duze lydki mialam....co zrobic nie mam wyjscie i kisze sie w spodniach nawet w 30-40 st C.....
-
nick nieaktualnyJa mam mega cellulit! Mega mega mega...
rozstepow tak nue widze, tzn nowych
ale zaczynaja sie robic na boczku, juz mam male czerwone plamki.. Ale mam to gdzies..
Monia maz przywiozl arbuzazas ogromnego i napewno max slodki
jutro sie za niego biore
Uciekam niedlugo spac, dobranoc mamuski!Dodi, Madzikovy, amela lubią tę wiadomość
-
Siemano
Pekinko super info po wizycie
Dziewczyny wiem, że to przede mną dopiero ale może nie trzeba się tak tym GBS-em przejmować... najważniejsze że lekarz odpowiednio wcześnie będzie o tym wiedział i będzie ok
Ja mam +9kg i mam tłuste ręce i nogi...no i też się pytam gdzie Wam te kg idą?
Daria też bym się nie dziwiła jakby od tego bobu Cię brzuch bolała bo po takiej ilości to nie byłoby niespodziankąJa też zjem jutro bo dzisiaj kupiłam
Madzikovy dzisiaj też robisz za zombiaka?
witaj Seneka
Ona gratki z powodu zaliczonego kursu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 22:11
pekinka82, ona20, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej seneka
nie zaglądałaś do nas wcześniej
! witaj
Madziu heheh no sama jestem w szoku 20 kg matko, ale może faktycznie mam dużo wody, bo ja jakoś nie widzę po sobie żebym była jakaś mega grubaśna
Dziewczynki powiedzcie mi bo właśnie zamawiam łóżeczko i zastanawiam się jaki macie wymiar? czy wystarczy takie 120x60 ? czy macie większe ?Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amela bo Ty chudzielec byłaś
Ja mam 120x60. Większe mi nie potrzebne, tym bardziej ze dziecko im starsze tym moze nie chcieć spać w takim łóżeczku ze szczebelkami - tak mi doradzała babka w hurtowni i w sumie ma racje.amela lubi tę wiadomość
-
Amela my mamy 70*140 i jest jak dla mnierewelacyjne dziecko ma duzo swobody tylko moje jest cotbed czyli pozniej moge zdjac te przednie szczeble i bedzie sluzylo juz jak lozko....czytac moze zrobic z lozeczka lozko dla starszaka a moj 3,5 letni synek jeszcze w nim spi w lozeczku jak ma chec to sobie wyskoczy a jak ma wejsc to tez sam wchodzi cwaniak jeden odkrylam to ze nauczyl sie wychodzic jak mielismy nianie wlaczona u gory a my na dole siedzielismy no i po oewnym czasie zorientowalam sie ze wyszedl i wylaczyl nianie i raz wzialtaka ogromna zabawke do lozeczka wiec musial wyjsc i wejsc sam....
Dodi lubi tę wiadomość