X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale temat....ja mam tez około 13 na plusie i mega celulit na udach i nie mogę na to patrzeć...szok... Na szczęście (odpukac) nie mam jeszcze rozstepow bo brzuch rósł mi w miarę równomiernie.

Amela Ty masz 20 na plusie? Gdzie Ci to poszło? Chyba we włosy...

pekinka82, Dodi, amela lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podejrzewam że ten DUPEK mydlił jej oczy...i za każdą wizytę brał odpowiednią kasę...i odwlekał,odwlekał..... aż wyszło zbyt późno.......... JEGO CELOWA ROBOTA.

Camille87 lubi tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie slyszalam o tej aferze tylko ost.widzialam jak pienkowska prowadzila z nim wywiad w ddtvn.
    Wlasnie dlaczego ona nie poszla skonsultowac tego z innym lekarzem ? A ta babka chciala usunac ta ciaze ?

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chciała...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Pewnie, że chciała i miała do tego pełne prawo.

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona - no szczerze mówiąc nie jest duży ten mój brzusio, wrzucę może na dniach jakieś zdjęcie na grupę na fb, ocenicie same. :D

ona20 lubi tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tematy hehe ja rostepy to mam nawet z okresu dojrzewania a na brzuszku takze i sa te stare i nowe powychodzily tylko u mnie to brzuch do 18-20 tyg rosl w zastraszajacym tempie teraz juz normalnie a nawet mozna powiedziec ze nie jest duzy taki chyba normalny w sam raz.... Zobaczycie pozniej jak brzuszek sie w chlonie i zbledna to nie beda bardzo widoczne zreszta rostepami ja sie zbytnio nie przejmuje jak moimi wielgachnymi lydkami i do tego jeszcze zylaki mi sie pojawily po ciazy powinny zniknac bo we wczesnuejszych tez zniknely smieje sie ze na 30 moj maz ma mi zafundowac operacje plastyczna ledek bo to moj najwiekszy kompleks od nastolatki uwierzcie mi ze ja nie mam zadnych sukienek spodniczek czy krotkich spodenek strasznie nieproporcjonalnie to wyglada do reszty ciala oczywiscie jak szczupla bylam np wazylam 54 kg 173 cm a ja nadal duze lydki mialam....co zrobic nie mam wyjscie i kisze sie w spodniach nawet w 30-40 st C.....

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mega cellulit! Mega mega mega... :( rozstepow tak nue widze, tzn nowych :P ale zaczynaja sie robic na boczku, juz mam male czerwone plamki.. Ale mam to gdzies..

Monia maz przywiozl arbuza :D zas ogromnego i napewno max slodki :D jutro sie za niego biore :P

Uciekam niedlugo spac, dobranoc mamuski! <3

Dodi, Madzikovy, amela lubią tę wiadomość

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę arbuza! Dobranoc :*

Ruda27 lubi tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • seneka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie udzielam się zbytnio ale często czytam co piszecie.
    U mnie rozstępów na razie nie widać, ale cellulit się pokazał:/, nie wiem czy jest jakaś szansa że zniknie.Ale co się nie robi dla dziecka :)

amela lubi tę wiadomość

qq873e5erivgw16d.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemano :)

Pekinko super info po wizycie ;)

Dziewczyny wiem, że to przede mną dopiero ale może nie trzeba się tak tym GBS-em przejmować... najważniejsze że lekarz odpowiednio wcześnie będzie o tym wiedział i będzie ok :)

Ja mam +9kg i mam tłuste ręce i nogi... :D no i też się pytam gdzie Wam te kg idą? :P

Daria też bym się nie dziwiła jakby od tego bobu Cię brzuch bolała bo po takiej ilości to nie byłoby niespodzianką :P Ja też zjem jutro bo dzisiaj kupiłam :D

Madzikovy dzisiaj też robisz za zombiaka?

witaj Seneka :)

Ona gratki z powodu zaliczonego kursu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 22:11

pekinka82, ona20, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam chazana na żywo we wtorek-szpiral w którym chce rodzić to Szpital Św.Rodziny o którym teraz tak głośno.

Byliśmy na działce i padaaaaam
    Buziaki

Camille87 lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej seneka ;) nie zaglądałaś do nas wcześniej ;) ! witaj ;)

Madziu heheh no sama jestem w szoku 20 kg matko, ale może faktycznie mam dużo wody, bo ja jakoś nie widzę po sobie żebym była jakaś mega grubaśna :D

Dziewczynki powiedzcie mi bo właśnie zamawiam łóżeczko i zastanawiam się jaki macie wymiar? czy wystarczy takie 120x60 ? czy macie większe ?

Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi ale Ty chcesz rodzic, wiec ten dupek Ci nie groźny.

Heh Dodi posiedze jeszcze chwile ale dziś chyba nie bede sie zamieniać w zombiaka :)

Dodi, Camille87, Quendi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela ja mam 70 x 140, ale nie wiem czy ono nie jest za duże.... ;)

amela lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela bo Ty chudzielec byłaś :)
    Ja mam 120x60. Większe mi nie potrzebne, tym bardziej ze dziecko im starsze tym moze nie chcieć spać w takim łóżeczku ze szczebelkami - tak mi doradzała babka w hurtowni i w sumie ma racje.

amela lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojego na szczęscie można zrobić łózko dla starszaka bez szczebelków :)

Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym próbowała mi zobrazowac ze jak poloze niemowlaka w takim wielkim łóżku a dziecko w brzuchu miało ciasno to tak jakbym położyła sie w wielkim pustym pokoju na podłodze....bezbronna...

amela, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela my mamy 70*140 i jest jak dla mnierewelacyjne dziecko ma duzo swobody tylko moje jest cotbed czyli pozniej moge zdjac te przednie szczeble i bedzie sluzylo juz jak lozko....czytac moze zrobic z lozeczka lozko dla starszaka a moj 3,5 letni synek jeszcze w nim spi w lozeczku jak ma chec to sobie wyskoczy a jak ma wejsc to tez sam wchodzi cwaniak jeden odkrylam to ze nauczyl sie wychodzic jak mielismy nianie wlaczona u gory a my na dole siedzielismy no i po oewnym czasie zorientowalam sie ze wyszedl i wylaczyl nianie i raz wzialtaka ogromna zabawke do lozeczka wiec musial wyjsc i wejsc sam....

Dodi lubi tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy dlatego na poczatku dziecko jest w tym rozku mocno opatulone....

Dodi lubi tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
‹‹ 1437 1438 1439 1440 1441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ