Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamówiłam 120 na 60 ...I uważam, że jest wystarczająco duże

Quendi..podejrzewam, że sam szpital w sobie jest OK.
Tylko ten ordynator okazał się mega d....dla tej kobiety skazując ją na takie psychiczne męczarnie.
I był reportaż, że innej kobitce, która miała dokumenty dotyczące pierwszego dziecka, gdzie widniało wysokie ryzyko odziedziczenia tej samej wady przez drugie dziecko...wada była widoczna na USG i też ją zwodził i odmówił badań prenatalnych...czy jakoś tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 22:54
amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi tez mi sie wydaje ze w przypadku porodu nie powinno byc problemow!
Amela ja mam lozeczko 140x70 ale tez z mozliwoscia demontazu bokow szczebelkowych i mam dodatkowe oskrzynie ktore zamontuje i jest lozeczko jest mlodziezowe
ale jesli nie potrzebujesz to 120x60 w zupelnosci wystarczy.
Ja sje ostatnio pochwalilam ze zgagi dawno nie mialam tak od wczoraj non stop
a dzis juz prawie 1,5lita mleka wypilam.. wlasnie pije czekolade na mleku.ale mam chcice na to mleko
Dodi, ona20, ona20, amela, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wręcz mega cudowne ..

A swoją drogą Kamila juz 37 tydz
Ciekawa jestem kiedy Cie wezmie , moze juz niedługo
Wszystko mozliwe ze jeszcze przed terminem 
Ja dopiero 33 więc przezywam każdą która jest bliżej ode mnie
Kolezanki jak były przed terminem to tez razem z nimi przezywałam i tylko pisałam czy juz po czy dalej czekają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 23:18
Camille87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyOna, minimum dwa tygodnie jeszcze niech siedzi

Boje sie troche wywolywania porodu dlateto wolalabym urodzic przed terminem lub w terminie
Mnie az tak bardzo nie pali ale czuje dyskomfort ..
Najgorsze wyciaganie i wkladanie naczyn do zmywarki bo musze sie schylic i wtedy zgaga na calego
Ja ogladam na tvn style o wczesniakach.. ciesze sie ze jwstem juz tak daleko..
Dodi, ona20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze mnie nie oskalpujecie jak wysunę swoją kandydaturę na naczelną Zombiaków

A tak juz całkiem serio - poczytalam troche czerwcowki które juz rodziły i jeszcze bardziej jestem w strachu. Problemy z laktacja, ksztuszenie sie... Czy ja to ogarnę? Cholera nie chce zrobic nieświadomie krzywdy swojemu dziecku bo nie będę w stanie zareagować, bo będę bezsilna... A może to na pierwszy rzut oka wydaje sie takie straszne...!? Nie moge czytać takich rzeczy chyba.... Bo mózg za dużo głupot produkuje.... A moja Mała zaczęła wlasnie tance, hulańce ... Umcyk, umcyk....daje czadu ze aż pobolewa....
Lecę spac, pewnie wstane po 10...
Jeszcze jedno...czy któraś z Was kupuje detektor oddechu czy jakoś tak??
Ruda27, Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość