Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamówiłam 120 na 60 ...I uważam, że jest wystarczająco duże
Quendi..podejrzewam, że sam szpital w sobie jest OK.
Tylko ten ordynator okazał się mega d....dla tej kobiety skazując ją na takie psychiczne męczarnie.
I był reportaż, że innej kobitce, która miała dokumenty dotyczące pierwszego dziecka, gdzie widniało wysokie ryzyko odziedziczenia tej samej wady przez drugie dziecko...wada była widoczna na USG i też ją zwodził i odmówił badań prenatalnych...czy jakoś tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 22:54
amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi tez mi sie wydaje ze w przypadku porodu nie powinno byc problemow!
Amela ja mam lozeczko 140x70 ale tez z mozliwoscia demontazu bokow szczebelkowych i mam dodatkowe oskrzynie ktore zamontuje i jest lozeczko jest mlodziezoweale jesli nie potrzebujesz to 120x60 w zupelnosci wystarczy.
Ja sje ostatnio pochwalilam ze zgagi dawno nie mialam tak od wczoraj non stopa dzis juz prawie 1,5lita mleka wypilam.. wlasnie pije czekolade na mleku.ale mam chcice na to mleko
Dodi, ona20, ona20, amela, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wręcz mega cudowne ..
A swoją drogą Kamila juz 37 tydzCiekawa jestem kiedy Cie wezmie , moze juz niedługo
Wszystko mozliwe ze jeszcze przed terminem
Ja dopiero 33 więc przezywam każdą która jest bliżej ode mnieKolezanki jak były przed terminem to tez razem z nimi przezywałam i tylko pisałam czy juz po czy dalej czekają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 23:18
Camille87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyOna, minimum dwa tygodnie jeszcze niech siedzi
Boje sie troche wywolywania porodu dlateto wolalabym urodzic przed terminem lub w terminie
Mnie az tak bardzo nie pali ale czuje dyskomfort ..
Najgorsze wyciaganie i wkladanie naczyn do zmywarki bo musze sie schylic i wtedy zgaga na calego
Ja ogladam na tvn style o wczesniakach.. ciesze sie ze jwstem juz tak daleko..Dodi, ona20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze mnie nie oskalpujecie jak wysunę swoją kandydaturę na naczelną Zombiaków
A tak juz całkiem serio - poczytalam troche czerwcowki które juz rodziły i jeszcze bardziej jestem w strachu. Problemy z laktacja, ksztuszenie sie... Czy ja to ogarnę? Cholera nie chce zrobic nieświadomie krzywdy swojemu dziecku bo nie będę w stanie zareagować, bo będę bezsilna... A może to na pierwszy rzut oka wydaje sie takie straszne...!? Nie moge czytać takich rzeczy chyba.... Bo mózg za dużo głupot produkuje.... A moja Mała zaczęła wlasnie tance, hulańce ... Umcyk, umcyk....daje czadu ze aż pobolewa....
Lecę spac, pewnie wstane po 10...
Jeszcze jedno...czy któraś z Was kupuje detektor oddechu czy jakoś tak??Ruda27, Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość