Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja ma + 9 kg + cellulit na udach + spuchnięta morda.
Daria, wczoraj jak się najadłam bobu to mnie brzuch bolał, ale przecież Ty jesteś do niego przyzwyczajona.
Niektórzy lekarze to nie powinni w ogóle zostać lekarzami jeśli sumieni im nie pozwala, chyba od początku wiadomo z czym się to wiąże...szkoda słów
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
ja przytyłam juz prawie 20 kg
ale mam ponoć bardzo duzo wody
Kamila heheh no pamiętam piekłam co drugi dzien ciasto
A ja zajadam malinki, wcześniej jadlam truskawki i czereśnie mmm
Uciekam do kąpieli bo dziś wstałam o 6 i trochę jestem zmęczonaRuda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAle ja nie rozumiem tej sytuacji, dlaczego ta kobieta nie pojechala do innego szpitala jak ten lekarz odmowil aborcji chorego dziecka??? Przeciez tak mogla zrobic nie?
Ja jestem do bobu przyzwyczajona fakt, ale moze juz za duzo jem, jak prawie codziennie.. Teraz bedzie przerwa..Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam na plusie 19 kg i wszystko mam spuchniete oprocz stop
Faktycznje mogla pojechac gdzie indziej, ale ten dziadyga nie dal jej namiarow na lekarza ktory by dokonal aborcji moze miala z tym problem.. tam byla jeszcze kwestia dlugotrwaej diagnozy wad ze w koncu byloby i tak za pozno na aborcje bo w koncu 24tc przekroczgla ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 21:09
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam rozstępy, najgorzej moje piersi wyglądają
Mam też na udach i niedawno wyszły na tyłku. Na brzuchu nic jeszcze nie wyszło, ale czuję jak z dnia na dzień skóra jest coraz bardziej napięta. Staram się żeby była cały czas nawilżona, ale wątpię żeby udało mi się uniknąć rozstępów do końca ciąży. Czasami aż mnie szczypie i dosłownie widać gołym okiem, że bardzo jest naciągnięta. Mój ginekolog powiedział, że nie powinnam raczej przytyć więcej niż 12kg. Wywnioskował to po dotychczasowym przyroście wagi. Ale zobaczymy, dawno się nie ważyłam. Z 10 na plusie już pewnie mam. Zobaczymy w przyszły piątek jak mnie zważy położna. Aż się boję.
Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Monia gratuluje! synus juz duuzy:) nie bedzie olbrzymem do porodu:P mi lekarz powiedzial ze moj synus do 3,2-3,5 kg:)
Daryia niestty Polska to zacofany kraj... no i nic tylko papierologia eh, moj gin ostatnio narzeka strassnie na papierki bo coraz to nowe przepisy wprowadzaja i coraz wiecej roboty. za granica to niektore sprawy mozna zalatwic przez internet a u nas trzeba latac od urzedu do urzedu no ale to juz grubszy temat.
ja mam na razie 17 na plusie, dupsko mi uroslo, rozstepow mam w cholere na udach, boczkach, na cyckach troche zjasnialy, jeszcze czekam az mi na brzuchu wyjda:P ale mam to w nosie, czekam az wreszcie synus przyjdzie na swiat, potem sie bede martwic kg:P
do sldyczy tez mam slabosc, codziennie musze cos slodkiego wszamac.
Daria zastapilas arbuzy bobem:P ja jutro bede jadla bób bo dzisiaj kupilam:)
stanik do karmienia mam na razie jeden troche wiekszy, a dokupie jeszcze o rozmiar mniejszy jakby mi tak cycki juz nie urosly mimo pokarmu:P
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Sproquette Na udach tez mam i na pupie tez niedawno wyszło troszke.. na brzuchu i boczkach mam najgorzej:) mnie jak zaczela skóra na brzuchu swedziec to zaczelam pekac
moze unikniesz roztepów jak brzuszek nie jest duzy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 21:30
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
a o tym Chazanie to nie mowie eh, jak mozna bylo kobiete przetrzymywac tak dlugo nie mogla legalnie dokonac aborcji eh tak jak piszecie teraz niech placi odszkodowanie. a z drugiej strony dziwne ze kobieta nke poszla do innego gin no ale tak naprawde nikt nie wiejak wygladala cala sytuacja...Monis
[/link]