Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w nocy byla burza i mocno padalo.
Ja najbardziej sie boje pajakow i tych duzych komarowwogole tez chcialam zrobic na zamowienie taka moskitiere co sie otwiera jak normalne okno. Kosztuje ok 100 zl a pomiar gratis.
Celia malutki masz ten brzuszek,albo sukienka go tak maskujecelia, Madzikovy, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwlia piekny apartament!
Daria ja na razie nosze obraczke jeszcze ale niedlugo sciagne chyba, bo jak mi wody odejda to nie bede sie silowac ze zdjexiem obraczki a w szpitalu trzeba sciagnac wszystko. wole to zostawic w domu bo w szpitalu roznie bywa.
a u mnie popadalo troche, gdzies tam w oddali burza i sie troche chlodniej zrobilocelia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
MILA wrote:Amela ja tak oglądam twoje zdj. na FB i ty taka podróżniczka jesteś
super !! Wow !!!
no tak troche z męzem podróżujemy, mieliśmy w styczniu gdzieś lecieć ale pojawiła się Nelka
a ja w ciąży nie chciałam latac samolotami i ogólnie zmieniać klimatu , maż twierdzi że Nelka będzie małą podróżniczka
celia, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ja wrzuce po poludniu jak maz z pracy przyjdzie,jego tel robi lepsze zdjecia
A do przemywania oczu bede uzywac przegotowana wode,do pepka musze kupic tez octanisept 250ml,do pupy mam sudocrem,puder Nivea i krem na odparzenia nivea,do noska mam fride i gruszke. Kremu na slonce jeszcze nie kupilam. No i nie wiem co by tu jeszcze dokupic..Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria czemu na starość ? my to sobie sami wszystko organizujemy, z biurem podróży to nie to samo a tak to sobie jedziesz gdzie chcesz, oglądasz co chesz
Madziu na pewno można kupić samą pościel, może ten sprzedawca ma na innej aukcji samą pościel a jak nie to napisz do niego i się zapytaj na pewno sprzedadzą samą pościel, oni sami robią takie zestawy.
Kamilka śliczny brzusio maszi nawet piesior się załapał na fotke
Celia Twój brzusio również uroczywszystkie macie piękne brzuszki
celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAnita no chodzi mi jak bedzie dziecko odchowane, to wtedy sobie mam nadzieje bedziemy pozwalac na jakies dalsze wczasy
A to jezdzicie w ciemno? Wiem ze tak lepiej, ale moj to woli miec wszystko zorganizowane i sie nie stresowac..
Madzia to czekamy na zdjecie
-
tylko hotele sobie wcześnie rezerwujemy, nie no mój to lubi przygode właśnie, byliśmy kilka razy na takich all inclusive, to fajnie ale pierwsze kilka dni potem się nudzi, ale wiadomo co kto lubi
My to zawsze mamy pełno przygód, ostatnio jak byliśmy na wyspie w malezji to mój mąż usnął na słońcu i się spiekł że nie mógł chodzić to ja musiałam jechać z motorówką na inną wyspę do lekarza po jakieś maści dla niego
to taka jedna z naszych ostatnich przygód
Fajne jest takie podróżowanie bo nic nas nie trzyma, nie podoba nam się do adios jedziemy dalej
Ruda27, celia, Camille87, Aggie, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny