Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki
Cudowne macie te brzuszki
Ja dzisiaj poszłam do fryzjera... Boshe mało, że dupa mi się tam przykleiła jak czekałam na mamę...to na twarzy miałam same kropelki potu, bo kobitce w salonie padła klima......i chodził tam jakiś upośledzony wiatrak za 10 zł.
Później wychodząc ze sklepu pękły mi japonki......Dobrze, że byłam z mamą to pobiegła do obuwniczego i kupiła mi "zastępcze" bym mogła wrócić do domu
Kupiłam spódnicę....ale jutro muszę ją oddać, bo w sklpie nie było widać, że ma jakieś zacieki i plamy.
....i na lewym poliku mam jakieś uczulenie..........................
Niech ten dzień już się skończy..... i niech pada, pada, pada.....i chłodzi ...
amela, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejooo
Ale tu piękne brzuszki, aż się milutko oglądaWstawiłabym i swój ale nie mam siły wstać
Byłam sprzątać kuchnię w drugim apartamencie.. Masakra! Giry to mi tak spuchły że ojoj...
Jutro zrobię fotkę i wrzucę
Co do witaminy D i K - podaje się je od 7 doby życia. Witaminę D bez względu jak karmimy, witaminę K tylko jeśli karmimy piersią. Jeśli będziemy karmiły sztucznie nie ma potrzeby podawać dodatkowo wit. K bo mleczko już ją zawiera.
Ja kupiłam osobno wit. D i Osobno wit. K ponieważ nie wiem jeszcze jak będę karmiła (tzn oczywiście chcę karmić piersią, ale różnie to bywa). Można też kupić wit. D i K. w jednej kapsułce.
Mala_mi to przerażające co się dzieje w Polsce... Kościół to jedna wielka mafia i tyle! Brak mi po prostu słów.
Monia ja jak brałam ślub kartkę od spowiedzi podpisał mi mój szwagier nazwiskiem jakiegoś księdza z obcej parafiiAle ciiiiiiiiicho sza!
hahahahaha
Wierzę w Boga, ale nie uznaję spowiadania się przed obcymi z własnych grzechów... Po jaką cholerę potrzebni są pośrednicy w kontaktach z Bogiem??? Jak będę chciała to pomodlę się, albo wyspowiadam się przed samym Bogiem, a nie będę maszerowała do kościoła, po to tylko żeby się tam "pokazać" ....
Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam swoim podejściem...
pekinka82, Camille87, MILA, Aggie, Magda2013, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny macie sliczne brzuszki!
Ja po wizycieogolnie wszystko ok, Kuba na wielkoluda sie nadal nie zapowiada
zgodnie z moimi przypuszczeniami wazy 2700g (wychodzi ok 350g na dwa tygodnie, czyli caly czas rosnie stalym tempem, do porodu powinien miec te 3100-3200). Lekarz powiedzial ze taka jego uroda - przeplywy w normie, choc z lozyskiem na tylnej scianie nie mogl za bardzo zlapac pepowiny i takie dzwieki szly ze malo nje padlam
dodatkowo Kuba tak kopal ze az gin sam pytal co on sie "tak kotluje"
Midniczki nerkowe w normie
Ja pierdola zapomnialam o tym zaswiadczeniu do becikowego ale wizyta za tydzien wiec..
Paciorkowca nie mam
To chyba wszystkopekinka82, ona20, Sylka, Moni&, aicha, amela, MILA, Ruda27, Aggie, Magda2013, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilcia super wiesci!
duzy Kubunio juz jest:)
Sylwia dobra jestes, ale zły pomysl to nie jest.... hihi:D ja do kosciola nic nie mam tylko do ksiezy.... no a w kosciele fakt nie bylam juz dosc daaaawno:P
Aicha sliczny brzusio!aicha, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Pekinka, u mnie tak pada i pada, a pranie mam mokre. Nie mamy tu z Pawłem jeszcze suszarki, zawsze jak była potrzeba to pożyczaliśmy od jego brata, a on w pracy. I cholera jasna pranie mokre leży mi już może ze 2 godziny.
Kara za to, że wczoraj nie chciało mi się zebrać żeby to wszystko poprać.
Kamila, ale łobuziaka urodzisz!
Sylka czekamy niecierpliwie żeby zobaczyć Twój brzuszekCamille87, pekinka82, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Monia ale mialas dzien, teraz sie poloz i sie zrelaksuj, do tego jakies lody albo cos dobrego:D
Ewa to zlosliwosc natury heh:P moze chociaz w lazience masz jakis sznurek zeby pranie powiesic?
a u mnie znowu sie duszno zrobilo zwariuje przez ten miesiac:/Monis
[/link]
-
Sproquette sliczny brzusio, malutki ale slodziutki
aicha piekny brzusio, taki zgrabniutki
Kamila super ze wizyta sie udalaCzyli narazie nie rodzimy
Pekinka ale mialas dzien... czasami tak jest ze wszystko idzie nie po naszej mysli, jutro nowy dzień, wiec spokojnie
Camille87, pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Sylka wrote:Wierzę w Boga, ale nie uznaję spowiadania się przed obcymi z własnych grzechów... Po jaką cholerę potrzebni są pośrednicy w kontaktach z Bogiem??? Jak będę chciała to pomodlę się, albo wyspowiadam się przed samym Bogiem, a nie będę maszerowała do kościoła, po to tylko żeby się tam "pokazać" ....
Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam swoim podejściem...
NORMALNIE ALLELUJA SYLKA
Camille87, Sylka, pekinka82, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka wspolczuje marny dzien dzis
ja sie wcale nie dziwie ze si tak spocilas u tego fryzjera, ja jak sie na fotelu u gina upocilam to tylko ja wiem
jeszcze japonki nieszczesne hehe
Dziewuszki, ide mezowi pomoc sprzatac sypialnie bo sciana juz zrobiona tylko kusi pomalowac
Wpadne wieczorkiem!
P.s. Sylka w kwestii spowiedzi popieram Cie w 100%! Jakim prawem rozgrzeszenie ma mi dac ktos kto statystycznie ma wiecej grzechow na sumieniu niz ja? No bo niestety najwiekszy procent pedofilow jest wsrod klechow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 18:28
Sylka, amela, pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wyglądacie
naprawdę
śliczne mamusie
Kamilka no to wizytka zaliczona super
a ja dopuki siedzie i wentylator chodzi to jest ok, ale ogólnie mam tak gorąco w domu ze nie da się chodzićzdechnąć można. Jestem zła jak osa, u córki jest koleżanka i non stop coś chcą a ja mam dosyć
amela, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość