X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ale slodki! No malutki, ale taki kochany :)

• Moni& Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewus slicznie wyglada Twoj brzusio i ten pępek super no:D a brzusio masz w sam raz:*
    ja jutro wstawie fotke:)

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Sproquette Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D :* Wstawiaj Moni, fajnie jest tak sobie porównać :)

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • aicha Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    81f871d5b242f157m.jpg

No to my się też chwalimy :)
    piękne brzuszki dziewczyny :)

Ruda27, Aggie, Sylka, pekinka82, Camille87, ona20, MILA, Magda2013, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha sliczniutki :) slodkie zdjecie :)

aicha lubi tę wiadomość

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha śliczny brzuszek i fajna sukienka! :)

aicha lubi tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki :) Cudowne macie te brzuszki :)

Ja dzisiaj poszłam do fryzjera... Boshe mało, że dupa mi się tam przykleiła jak czekałam na mamę...to na twarzy miałam same kropelki potu, bo kobitce w salonie padła klima......i chodził tam jakiś upośledzony wiatrak za 10 zł.

Później wychodząc ze sklepu pękły mi japonki...... :/ Dobrze, że byłam z mamą to pobiegła do obuwniczego i kupiła mi "zastępcze" bym mogła wrócić do domu :P

Kupiłam spódnicę....ale jutro muszę ją oddać, bo w sklpie nie było widać, że ma jakieś zacieki i plamy.

....i na lewym poliku mam jakieś uczulenie..........................

Niech ten dzień już się skończy..... i niech pada, pada, pada.....i chłodzi ...

amela, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejooo :)

Ale tu piękne brzuszki, aż się milutko ogląda :D Wstawiłabym i swój ale nie mam siły wstać ;) Byłam sprzątać kuchnię w drugim apartamencie.. Masakra! Giry to mi tak spuchły że ojoj... ;) Jutro zrobię fotkę i wrzucę :)

Co do witaminy D i K - podaje się je od 7 doby życia. Witaminę D bez względu jak karmimy, witaminę K tylko jeśli karmimy piersią. Jeśli będziemy karmiły sztucznie nie ma potrzeby podawać dodatkowo wit. K bo mleczko już ją zawiera.
    Ja kupiłam osobno wit. D i Osobno wit. K ponieważ nie wiem jeszcze jak będę karmiła (tzn oczywiście chcę karmić piersią, ale różnie to bywa). Można też kupić wit. D i K. w jednej kapsułce.

Mala_mi to przerażające co się dzieje w Polsce... Kościół to jedna wielka mafia i tyle! Brak mi po prostu słów.
    Monia ja jak brałam ślub kartkę od spowiedzi podpisał mi mój szwagier nazwiskiem jakiegoś księdza z obcej parafii :P Ale ciiiiiiiiicho sza! :D hahahahaha
    Wierzę w Boga, ale nie uznaję spowiadania się przed obcymi z własnych grzechów... Po jaką cholerę potrzebni są pośrednicy w kontaktach z Bogiem??? Jak będę chciała to pomodlę się, albo wyspowiadam się przed samym Bogiem, a nie będę maszerowała do kościoła, po to tylko żeby się tam "pokazać" ....
    Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam swoim podejściem...

pekinka82, Camille87, MILA, Aggie, Magda2013, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie sliczne brzuszki! :-)

Ja po wizycie :-) ogolnie wszystko ok, Kuba na wielkoluda sie nadal nie zapowiada :P zgodnie z moimi przypuszczeniami wazy 2700g (wychodzi ok 350g na dwa tygodnie, czyli caly czas rosnie stalym tempem, do porodu powinien miec te 3100-3200). Lekarz powiedzial ze taka jego uroda - przeplywy w normie, choc z lozyskiem na tylnej scianie nie mogl za bardzo zlapac pepowiny i takie dzwieki szly ze malo nje padlam :P dodatkowo Kuba tak kopal ze az gin sam pytal co on sie "tak kotluje" :P
    Midniczki nerkowe w normie :D

Ja pierdola zapomnialam o tym zaswiadczeniu do becikowego ale wizyta za tydzien wiec..
    Paciorkowca nie mam :D
    To chyba wszystko :)

pekinka82, ona20, Sylka, Moni&, aicha, amela, MILA, Ruda27, Aggie, Magda2013, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem Kamilko wizyta zaliczona na medal :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Kamila!!! :D

Camille87 lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pekinko :-)
    Zapomnialam napisac ze szyjka oczywiscie wysoko i zamknieta wiec nic sie wczesniej na pewno nie zapowiada ;-)

amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilcia super wiesci! :) duzy Kubunio juz jest:)
    Sylwia dobra jestes, ale zły pomysl to nie jest.... hihi:D ja do kosciola nic nie mam tylko do ksiezy.... no a w kosciele fakt nie bylam juz dosc daaaawno:P
    Aicha sliczny brzusio!:)

aicha, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Sproquette Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka, u mnie tak pada i pada, a pranie mam mokre. Nie mamy tu z Pawłem jeszcze suszarki, zawsze jak była potrzeba to pożyczaliśmy od jego brata, a on w pracy. I cholera jasna pranie mokre leży mi już może ze 2 godziny. :( Kara za to, że wczoraj nie chciało mi się zebrać żeby to wszystko poprać. :P
    Kamila, ale łobuziaka urodzisz! :D
    Sylka czekamy niecierpliwie żeby zobaczyć Twój brzuszek :)

Camille87, pekinka82, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale mialas dzien, teraz sie poloz i sie zrelaksuj, do tego jakies lody albo cos dobrego:D
    Ewa to zlosliwosc natury heh:P moze chociaz w lazience masz jakis sznurek zeby pranie powiesic?
    a u mnie znowu sie duszno zrobilo zwariuje przez ten miesiac:/

Monis
    8b9686f91d.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sproquette sliczny brzusio, malutki ale slodziutki :)
    aicha piekny brzusio, taki zgrabniutki :)

Kamila super ze wizyta sie udala :) Czyli narazie nie rodzimy :)

Pekinka ale mialas dzien... czasami tak jest ze wszystko idzie nie po naszej mysli, jutro nowy dzień, wiec spokojnie :)

Camille87, pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Sproquette Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nic, ale chyba zaraz szwagier wraca to wezmę od niego suszarkę i powiem żeby włączył na troszkę grzejniki, to może nie skiśnie to wszystko za bardzo :P

pekinka82 lubi tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka wrote:
    Wierzę w Boga, ale nie uznaję spowiadania się przed obcymi z własnych grzechów... Po jaką cholerę potrzebni są pośrednicy w kontaktach z Bogiem??? Jak będę chciała to pomodlę się, albo wyspowiadam się przed samym Bogiem, a nie będę maszerowała do kościoła, po to tylko żeby się tam "pokazać" ....
    Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam swoim podejściem...

NORMALNIE ALLELUJA SYLKA ;-)

Camille87, Sylka, pekinka82, mala_mi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka wspolczuje marny dzien dzis :( ja sie wcale nie dziwie ze si tak spocilas u tego fryzjera, ja jak sie na fotelu u gina upocilam to tylko ja wiem :P jeszcze japonki nieszczesne hehe

Dziewuszki, ide mezowi pomoc sprzatac sypialnie bo sciana juz zrobiona tylko kusi pomalowac :-)
    Wpadne wieczorkiem!

P.s. Sylka w kwestii spowiedzi popieram Cie w 100%! Jakim prawem rozgrzeszenie ma mi dac ktos kto statystycznie ma wiecej grzechow na sumieniu niz ja? No bo niestety najwiekszy procent pedofilow jest wsrod klechow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 18:28

Sylka, amela, pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super wyglądacie :-D naprawdę :-) śliczne mamusie :-)

Kamilka no to wizytka zaliczona super :-)

a ja dopuki siedzie i wentylator chodzi to jest ok, ale ogólnie mam tak gorąco w domu ze nie da się chodzić :-( zdechnąć można. Jestem zła jak osa, u córki jest koleżanka i non stop coś chcą a ja mam dosyć :-P

amela, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
‹‹ 1475 1476 1477 1478 1479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ