Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySeneka zeby sprawdzic rozwarcie musialabys gleboko palec wlozyc zeby siegnac szyjki bo nie sadze zeby przy podcieraniu wgl szyjke dotknac! Ja kiedys soboe szyjke badalam bo mialam skurcze i mi sie wydawalo ze bylo rozwarcie ale gin to zweryfikowal i szyjka byla zamknieta
kazal nie grzebac
Ruda27, seneka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ona, jaka śliczna, duża piłeczka!
Ale pogodę masz niezłą, nie zazdroszczę
U nas cały czas leje, ale przynajmniej bez takich ekscesów
A jeśli chodzi o biedronkowe zakupy, to podobno teraz mają w sprzedaży suche szampony batiste (do tej pory nie do kupienia w PL w ogóle; chyba, że przez neta), aż poprosiłam mamę żeby mi kupiła bo wychodzą połowę taniej niż tutajI bardzo polecane są te biedronowe płyny micelarne do mycia twarzy
400 ml za jakieś 8 zł, a ponoć super.
Ninkapa, to Ty masz już 2 chłopaków?Niezłą gromadkę będziesz miała jak dojdzie dzidzia, fajnie tak!
Kurcze ale się objadłam kalafiora, aż mi się jeszcze ciaśniej w tym brzuchu zrobiło.Ruda27, Magda2013, ona20, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja kolezanka miała w 33 albo 32 tyg rozwarcie na 2 cm i mnie nie słuchala i nie lezała
Pewniego pieknego dnia sprzatała dom odkurzala itp pozniej poszła na wizyte a tu rozwarcie do połowy,a w nocy skurcze
I tak polezala sobie w szpitalu teraz ją wypuscili i powiedzieli "Widzimy sie za 2 tyg na porodówce"
czyli urodzi pewnie w 37 tyg max 38
i mam nadzieje ze teraz juz lezy !
Madzia śliczny brzusio !
Madzikovy przykro mi..;/ Mój tez nie doczekał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:55
Magda2013 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Sylka..co do skurczy to ja nie czuje ucisku na pecherz tylko wogole nie moge powietrza zlapac. Tak jaby macica podchodzila do gory i mi pluca uciskala. Straszne uczucie
Rozwarcie moim zdaniem tez sie sprawdza w srodku a nie na zewnatrz. Ale ja tam nie grzebieSylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona20, Magda sliczne brzuszki!
Madzikovy przykro mi, przytulam mocno, trzymaj sie kochana;((
ja bylam na spacerku z mezem, potem w lidlu na.malych zakupach i teraz zajadamy kanapki z twarozkiem i cebulka. odebralam moje zamowienie z doz.pl i nie wiem co mam zrobic z tym.irygatorem tantum.rosa bo sie raczej nie przydaona20, ona20 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]