Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale dziewczyny jestem przerazona hemoroidy mam juz od 20 lat dostalam jako dziecko...a od niedawno zaczly bardzo krwawic to znaczy przy wyproznianiu a przed chwilka myslalam ze chce ale nic nie poszlo tylko baka puscilam a tam cala muszla we krwi nawet teraz patrze ze wkladka jest od krwi troszke mnie to martwi....aha i przepraszam za az tak obrazowe opisy....
-
Dziękuje dziewczyny. Najgorsze ze był to ostatni z moich dziadków i babć, w sumie jedyny dziadek którego miałam bo drugiego nie znałam. Miał 90 lat. Świetny wiek, ale pamięć nie ta. Cieszylam sie bo ostatnio dotarło do niego ze będzie Zuzia, ciagle pytał za ile. Tak marzyłam zeby ja zobaczył. A teraz... Zobaczy ja z góry...
Kamilka gratuluje udanej wizyty. -
nick nieaktualnyMadzikowy, bardzo wspolczuje
ja dziadkow i babc nawet nie pamietam tak wczesnie odeszli, zawsze wszystkim zazdroscilam ze ich maja..
Znam za to bardzo dobrze bol gdy odchodzi bliska osoba, moja mama nawet nie zdazyla sie dowiedziec ze jestem w ciazy, bo zmarla 6 dni przed pozytywnym testemlacze sie w bolu i sciskam mocno :*
Madzia brzuszek sliczny! Podobny do mojego
Ninkapa, zgadzam sie z dziewczynami - koniecznie do lekarza, to juz jest powazna sprawa!
My bylismy na dzialce i padlam, moj pies tez bo w obie strony aportowal pilke ale nie mial w ogole dosyc! Chcialabym choc w jednej czwartej jego energii miec.Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Madzia strasznie mi przykro, ja mam jeszcEze jednego dziadka ale gdy Babcia umierala czulam sie strasznie, byla dla mniejak druga mama a umarla 4 dni po moim slubie, juz nawet nie byla na nim bo lezala w szpitalu i balismy sie ze umrze jeszcze przed:( ale Dziadek bedzie sie opiekowal Toba i Zuzia z góry, wierze ze "cos" tam na nas czeka po smierci bo inaczej to wszystko na ziemi nie mialoby sensu.
Mila ja mam dade i pieluszki tesco, pampersow nie kupowalam.
ale sie objadlam pekne zaraz.
i znowu duszno, wentylator chodzipekinka82, MILA, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pekinka na pewno bedzie chłodniej
ja dzis tez juz wymiekam przez ten upal ;/ teraz taki fajny chłodek na dworzu to znowu wyjść nie można bo komary gryza ;/ mozna oszalec !!
Ona , Madzia piekne brzuszki macie kochane
Madziu tak mi przykro...wspieram
Mi zostala juz tylko jedna babcia ale tez raczej nie bedzie wiedziala ze mam dziecko, bo jest chora
Ninkapa nie zwlekaj tylko koniecznie idz do lekarza !
ja chyba kupie te pieluszki dady
Madzikovy, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amela no własnie nie wiem. Tez myślałam o tych z rosmana, ale ich nie widziałam i ciężko mi powiedzieć. Pamiętam tylko że bardzo ważne jest żeby pieluchy miały takie rzepy żeby można było odklejać i przyklejać, pamiętam jak mnie to wkurzało przy tańszych pieluchach.
amela lubi tę wiadomość