Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba tak nie wiem musze gin zapytac dzis tak nie mam tak mocnego bolu ale jest i do wytrzymania mnie jedynie te gardlo boli wrrrrrr
Mila gratulacje 34 tyg!!!
juz mam naprawde dosc cieplo mi ciezko ehhhh jak ktos mi powie ze w ciazy jest zajebiscie udusze heMILA lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:
juz mam naprawde dosc cieplo mi ciezko ehhhh jak ktos mi powie ze w ciazy jest zajebiscie udusze he
ha ha hano coś ty
przecież to taki piękny stan
Ja twierdzę ze to przez to że trafiło nam na koncówce na lato, bo gdyby była zima inaczej byśmy się czułyAle mówiono mi ciesz sie bo teraz sie pomęczysz a potem młody będzie miał urodziny latem i to jest fajne. No i w sumie to racja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 07:35
Dodi lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a771541d3f31.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bd662aa7615.jpg
Mój brzuchol dziś rano
Mila gratuluje rozpoczecia 34 tygodnia!!
Kada a to Cie Mateusz nastraszył, jeszcze niech troche posiedzi:) Ja tez czuje czasem takie napieranie na szyjke, wczoraj znowu miałm kłucia mocne w szyjce, moze sie skraca powoli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 07:56
MILA, Camille87, Ruda27, Aggie, amela, celia, mala_mi, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hehe ciąża to piękny stan, kocham te cudowne kopniaczki i w ogóle ale cieszmy sie ze mamy termin na sierpien a nie na koniec wrzesnia/pazdziernika bo jakbym miała całe lato sie męczyc to bym zwariowała przez ten upał
MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyCzesc ranne ptaszki
Mila gratulacje 34 tygodnia
Kada ja wczoraj kilka razy mialam takj silny bol w podbrzuszu i tez czulam parcie na szyjke, byc moze Kuba tez juz tam sie wstawia powoli, ale bol nieprzyjemny!
Co do upalow to nic nie mowcie, sasiadki jak mnie na dworze mijaja to z politowaniem stwierdzaja ze "musi byc pani juz ciezko nie?"
Ale Mila ma racje - urodziny w lato sa fajne ja sama z lipca jestem
A ja wczoraj meczu do konca nje ogladalam, poklocilam sie z mezem bo mnie wqurwil tak ze myslalam ze mu kopa zasadze. Nie odzywam sie do niegoMILA, Moni&, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a771541d3f31.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bd662aa7615.jpg
Mój brzuchol dziś rano
Mila gratuluje rozpoczecia 34 tygodnia!!
Kada a to Cie Mateusz nastraszył, jeszcze niech troche posiedzi:) Ja tez czuje czasem takie napieranie na szyjke, wczoraj znowu miałm kłucia mocne w szyjce, moze sie skraca powoli.
Super brzuś
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Mila promocja w aptece superpharm
Gratuluje 34 tygodńia!
Kada wspolczuje źe takie bole mialas, ale dobrze ze przeszlo!
Monia piekniusi brzusionie widac u Ciebie zadnych dodatkowych kg procz brzuszka
Kamila co maz zrobil??
Kada przepraszam, ale ja powiem ze ciaza to piekny stanja chodze z duma i ciesze sie ogrimnie se w ciazy jestem
zawsze marzylam zeby chodzic z takim brzuszkiem, nie tylko o dziecku, ale tez o tym cudownym stanie
dobrze ze jak narazie znosze ciaze dobrze..
Zastanawiam sie kiedy odstawic magnez. Juz zmniejszylam dawke do 1 dziennie.. Moze w czw zakoncze juzMoni&, Camille87, MILA, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria dzieki
I gratuluje 37 tygodnia!Jeszcze tydzien i ciąża donoszona
Ja magnez biore juz nieregularnie, jak mi sie przypomni, to po pół tabletki, ale chyba za tydzien odstawie juz całkowicie
Jak urodzimy to bedzie nam brakowac tego brzuszkaRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDaria gratuluje 37 tygodnia
A o mezu to mi sie nawet pisac nie chce - ogolnie to chyba za bardzo przyzwyczailam go do tego ze mimk ciazy i brzucha pdawie wszystko w domu robie ja i pomoc z jego strony bywa czasem wielka laska. Powiedzialam mu, ze chyba lepiej by bylo gdybym od polowy ciazy lezala odlogiem jak niektore ciezarne to moze wtedy docenilby moja prace. Ogolnie pogrywa sobie ze mna i to mnie bardzo irytuje, z jednej strony niby martwi sie o mnie nie pozwala okien myc ale reszte jakos moge robic mimo ze bardziej meczace! Ja juz na koncowce a on czasem sie zachowuje jakbym w ogole w ciazy nie byla ahh szkoda gadac. Xla swietego spokoju chyba posprzatal kuchnie bo w nocy jak wstawalam to zmywarke slyszalam..MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
jeszcze tydzien i moge rodzic
chociaz mysle ze juz teraz moge, moj gin nawet tak powiedzial
Kamila no to troche nieciekawie, niestety faceci nie rozumieja wielu rzeczy i stanu ciazy.. Ale nie daj mu sie, moze teraz zacznij nie gotowac, nie rob za wiele mow ze nie masz po prostu sil.. Niedlugo bedzie jeszcze trudniej, niech sie przyzwyczai do pomocyCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy cos do niego dotrze, najbardziej mnie wkurza ze ja chodze i sprzatam po nim nie dosc ze nie pomaga to pracy mi doklada ale on wie ze ja lubie porzadek i sprzatne poza tym jakby ktos przyszedl to ja sie bede wstydzic za balagan ale wczoraj powiedzialam ze koniec, pierdole i mam to gdzies! Zero obiadow zero sprzatania relaks az do porodu. Moze doceni to co mial.
Nie bede dziecka narazac na stres..Ruda27, Moni&, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny