Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmela 1 to sa te newborn, pozniej 2
U nas ochlodzenie, ale i tak duchota..
Chyba sie niedlugo wezme za reszte prasowania. Pozniej musze lozeczko wyczyscic i torbe dla malego w koncu dopakowacdzisiaj przyjdzie mi reszta kosmetykow co zamowilam na gemini uff
Monia zombi? Haha
Mi sie tez snilo ze uciekalam.. Czesto mam takie sny
W ogole rozwazam zrobic gore domu u tesciowej zebysmy tam sobie zrobili mieszkanko na te pare lat, zamiast meiszkac u niej w pokoju.. Musze z mezem pogadac, ile by nas to wyszlo zeby jak najtanszym kosztem to zrobic.. W koncu co sami to sami..
Anita ile wam jeszcze zostalo zalatwiania w domu? Co juz macie zrobione?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:12
amela, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Miało być dziś chłodniej i co? Dalej hica! A tak liczyłam, że trochę odetchnę, znowu jestem skazana na wentylator
Brzuchy macie śliczne. Niesamowicie szybko czas przeleciał - niedawno wrzucałyśmy tu foty ledwo widocznej wypukłości, a teraz proszę jakie okazyA w środku najcenniejszy ładunek
Oto moje 2350g szczęścia:
Czy Wy już macie porozkładane łóżeczka? Bo ja ciągle z tym czekam. Nawet prać ubranek jeszcze nie zaczęłam, ciągle wydaje mi się, że zostało tyyyle czasu
MILA, celia, amela, Moni&, pekinka82, Ruda27, Aggie, Camille87, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane
Madzikovy trzymaj się
Gratuluję kolejnych tygodni, ach ten finisz
A ja dziś idę do lekarza, dowiem się czy mała się obróciła, ale nie sądzę
No i oczywiście śniło mi się, że nie przyjmował mój ginek tylko jakaś dziewczyna i nie umiała mi zrobić usg ...
Kamilka ja Cię doskonale rozumiem. Ja też na własne życzenie sprzątam codziennie, zmywam, gotuję, on raz w tygodniu generalnie odkurza. Tylko, że u nas tak zawsze było, bo on bałaganu nie widzi. Zatem jeśli ja czegoś nie zrobię, to on nawet nie zauważy, że należałoby sprzątnąćO takich wielkich porządkach typu mycie okien nie wspomnę
Ale ja już się poddałam...
amela, MILA, mala_mi, Camille87, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Monia, Mala_mi śliczne brzuszki
Ja pomimo narzekania na upał uwielbiam być w ciąży i dumnie demonstrować brzuszek
Mala_mi ja już od 4 miesięcy mam łóżeczko i komodę rozłożonąAle z praniem pościeli, materaca, i wszystkiego co na wierzchu też się wstrzymuję, bo przecież się zakurzy. Za to ciuszki mam już uprane i poprasowane ipoukładane w komódce
mala_mi, Ruda27, Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
mała mi śliczny brzusio
według mojej prognozy pogody ochłodzenie ma przyjść od jutra
Celia powodzenis na wizycie, czekamy na wieści po powrocie !!
Daria, no już po mału ubywa, teraz ocieplany mamy strych i kładzione są podłogi, w między czasie robioną mamy jedną łazienkę, myśle, że jeszcze tydzien i zejda na pierwsze pietro malowac i kłasc panele, a wtedy bede mogła już po mału składać łóżeczko itdDaria to bardzo dobry pomysł z adaptacją dla Was tej góry choćby na troche !!
celia, mala_mi, Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej Dziewczynki
Mała Mi ...Brzusio sliczny i zgrabniusi
Ja może dzisiaj będę miała złożone łóżeczko i komodę.... Bo potem może być wszystko na ostatnią chwilę-czego ja nie lubię... Wolę wszystko zrobić powoli i po swojemu
Jaka ulga...Dzisiaj ruszył się wiaterekjest lekki przeciąg w domu
uwielbiam
A do torby szpitalnej muszę dorzucić ręcznik, kapcie i szlafrok....i wyprasowane ciuszki dla maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:30
Ruda27, MILA, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala mi piekny brzuszek! Ale zgrabna z Ciebie mamuska!
Monia mysle, ze lozeczko lepiej wczesniej rozlozyc, to w koncu smierdzi drewnem, musi sie troche przewietrzyc nim dziecko tam sie polozy..
Ja juz mam tez rozlozone turystyczne u mamy, mimo ze nie smierdzi ale wywietrzec musi, dzisiaj je wyczyscze troche
Anita no to lecicie z robotaczekamy na zdjecia
A teraz z mezem chwile rozmawialam i zdecydujemy chyba na ta gore.. Troche roboty bedzie, ale mam nadzieje szwagier pomoze i do listopada uda sie zrobic, pokoj kuchnie i lazienke
Pekinka u nas tez ciut chlodniej, chociaz ciezko mi sie oddychaa juz myslalam ze macica opadla
pekinka82, amela, celia, mala_mi, Moni&, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka tam jest cala gora pusta. Sa wydzielone 4 pomieszczenia plus na lazienke. Trzeba teraz gladzie zrobic, wykaflowac, panele dac i bysmy wzieli 3 pomieszenia z tego.. Tak licze ze w 20 tys bysmy sie zmiescili, wszystko najtanszym kosztem i moze by dalo rade.. Troche mebli juz mamy
Pekinka gratuluje rowniez nowego tygodnia!
Anitka odpcozywajja wlasnie zjadlam loda i dalej leze przy otwartym oknie, super wieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:47
amela, Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:http://www.promobaby.pl/promocja-19644.html
znalazłam taką promocję czy to dobra cena ? napisane że są różne rodzaje !
Anita no wlasnie pisze rozne rodzaje, wiec nie wiadomo ile pieluszek jest w tych 2.. Ok 39 zl za 72 szt sie trafia, wiec mozna pozniej sie tym sugerowac na promocjach.. Ok 0.50 gr za sztuke chyba jak czytalam..
Kada kuruj sie ladnie.. Duzo zdrowka!amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypekinka82 wrote:Eeeee to Ruda kapitalnie
Nie ma na co czekać
Tylko działać
Zawsze większy luz i więcej miejsca dla siebie
My też robimy górę domu dla siebie, ale nas czeka więcej roboty , bo podwyższanie dachu itp....
Ja wlasnie nie pamietam jak tam jest z dachem, ale chyba juz ocieplony i zrobiony od srodka..
Napalilam sie na to, bo wczesniej bylam stanowczo na nie, ale jak mamy tam byc jakies 2-3 lata to lepiej jednak na swoim. Mam nadzieje, ze wyjdzie nas to tanio.
A wy u Twoich rodzicow? Ile macie tam miejsca?