Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wiem, ja sie trzymam teorii ze lepiej rodzic po 38 tc, byłabym sie ze hsialby lezec w inkubatorze bo stan plucek mozna okreslic dopiero po porodzie a co mowi teoria to juz inny temat.
Kurde ale Kuba sie wierci na dolebedzie mi brakowalo tych ruchow
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to wiadomo, ze dopiero po urodzeniu mozna sprawdzic stan plucek, ale juz nie ma takiego strachu jakby dziecko teraz chcialo przyjsc na swiat
dzidzia sama wie kiedy bedzie gotowa
Mila kupilam w aptece stacjonarnej. Nie wiem czy mozna na necie tam zamawiac.. W kato napewno jest superpharm, ale nie wiem czy dalej jest ta promocjaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:39
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak, kiedy bedzie chcialo to wyjdzie, oby zdrowe!
Ja narazie pampersow duzo nie kupuje mam chyba trzy opakowania dwojek po 78szt i jedno wielkie powyzej 100szt jak nie uczula to dokupie
A ta promocja za 29,99 byla w lidlumogliby powtorzyc ja hhe
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
teraz napewno juz nie ma takiego stracha przed porodem wczeaniejszym bo na tym etapie dzidzia napewno sobie poradzi ale lepiej wytrzymac do tego 38 tygodnia:)
Madzia trzymaj sie slonce<3
Mila ma racje, dobrze malucha przyzwyczaic do roznego rodzaju pieluszek:)
a ja wyprasowalam troche ubranek ktore wczkraj uprałam i sie spocilam jak... masakradobrze ze dzisiaj ma byc troszeczke chlodniejRuda27, Madzikovy, MILA, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
i ja juz nie spie
ale dzis miałam sen, sniły mi się grzejniki
bo ostatnio wybieralismy z mezem d domu hhahha matko normalnie sen roku
Mika gratuluje rozpoczecia 34 tc Dari a Tobie 37
Madziu trzymaj się
Monia śliczny masz brzusio
Kada dobrze że mały jeszcze sie wstrzymałuważaj na siebie i kuruj się jak nie nie przejdzie to wybierz sie do lekarza !!
co do pampersów to popatrze w piatek jak bede na zakupach moze jakies promocje beda na pampersa, a powiedzcie te najmniejsze to maja jakis numer ? moze głupie pytanie ale jeszcze sie w temacie pieluszek nie ogarniam
jeju znowu dzis upał ;/Moni&, Ruda27, celia, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif