Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria ja jak popracuję więcej to mam bardzo często skurcze... Wczoraj w ciągu godziny miałam chyba z 10...
Kamila jak znajdziesz ciekawy odkurzacz to daj znać, ja też muszę kupić, bo mój tak się drze, że oszaleć możnaCamille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
Daria właśnie chciałam zapytać jak długo planujecie tu zostać. Jeśli 2-3 lata to zdecydowanie warto się urządzić
Co do skurczy to ja nie wiem czy to co czuję - takie spięcia, są właśnie skurczami. Jeśli tak, to zdarzają mi się kilkanaście razy dziennie. Przy czym w ogóle nie bolą.
Kamila Twój ścianę pomalował, nie narzekajU mnie już 3 miesiąc zakłada futrynkę, która odpadła
Do niego idealnie pasuje hasło:
Jeśli powiedziałem, że zrobię, to tak będzie i nie trzeba mi przypominać co pół rokuSylka, Magda2013, Camille87, Ruda27, mika1987, Moni&, amela, mala_mi, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hehe Celia
To mój mąż jak zrobi sobie wieczorem pranie ciuchów roboczych i już nie chce Mu się powiesić na suszarce to wywala wszystko na ziemię i mówi, że przecież tak szybciej wyschnie bo podłoga jest podgrzewanacelia, Ruda27, Moni&, Camille87, MILA, mala_mi, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha dobra jestes celia
moj ma czesto ambitne pomysly ale konczy sie slomianym zapalem
tez musze mu przypominac bo jak o cos prosze to slysze "zaraz" a potem zapomina, najczesciej ze zmywarka i tak stoja te brudne na zynia w niej cala noc
Sylka co do plucek tk sprawa indywidualna, jednemu dziecku sie szybciej rozwina innemu wolniej a niestety na usg teg nie mozna sprawdzic, wiadomo ze jaknporod postepuje i nie da sie go zatrzymac to trzeba rodzic ale w inej sytuacji lepiej niech siedzj
Jasne jak znajde odkurzacz to dam znac, my nie chcemy mocnl drogiego tak do 300zl max!celia, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia hahahaha sie usmialam, rzuca na ziemie
pomyslowy
Moj maz pomaga, rozwiesza pranie juz dlugo, jak o cos poprosze tez zrobi
Kurde ja nie wiem czy mam skurcze w ogolebrzuch mi sie spina czasami ale ja juz glupieje..
Celia hahaSylka, Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
haha Sylka dovre z tym suszeniem ciuchów na podłodze:P
ja tez sie kąpie z męzem czesto i mi pomaga:P hehe zreszta myjemy sie nawzajem:P
ja mialam dzis juz moze z 3 takie spiecia, czasem cos zakluje nie wiem czy zaliczac to do skurczy, ale mysle ze macica sobie cwiczy. w kazdym razie skurcze na tym etapie nie powinny byc jakos uciazliwie bolesne. pewnie kazda z nas ma skurcze ale tego nie dostrzega:) a pamietacie niedawno martwilysmy sie skurczami, skrajacaca sie szyjka a teraz sie o to prosimy hehecelia, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila twardnieje mi brzuch ale np jak chodze, nie wiem czy to taki skurcz bo to nie trwa pare sekund..
A Ty zjedz jakies sniadanko a nie winogrona
Ja teraz czerwesnie jadlam, ale nienawidze ich otwierac i sprawdzac bo czesto sa robakiwiec odechciewa sie jesc
U nas pada i tak fajńie chlodnoale co z tego jak mi sie i tak nic nie chce
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo na spacerze tez twardnieje tylko ze az tak sie tego nie odczuwa bo chodzac to nawet miesnie brzucha pracuja, ja najbardziej czuje jak siedze albo leze a szczegolnie jak wstaje to wtedy caly twardy jest az mi duszno sie robi i goraco.. nie wiem jak u Ciebie..
Wiesz nie mam apetytu jakos, powinnam cos zjesc ale na nic nie mam ochoty wypilam tylko kakao ..
Co do czeresni to ostatnio kupilam na targu i jadlam sobie az nagle z jednej taki maly bialy robaczek wyskoczyl i zaczelam sie zastanawiac ile moglam ich zjescmam nadzieje ze zadnego fuuu
amela, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila ja wlasnie nie czuje nic chyba przy tym spinaniu brzucha, wiec nie wiem czy to skurcz
Do czeresni jestem juz od malego uprzedzona, bo tyle robactwa tamdlatego kazda otwieram i sprawdzam a to meczace
cala brudna jestem
Pozniej bob ugotujepodejrzewam ze grzuch mńie bolal wczesniej od inki
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
właśnie wózek przyszedł
ale musze poczekać na męza bo z mamą nie damy rady go same złożyć
Co do skurczy to ja ich mam bardzo mało, wczoraj miałam tak jakby kilka a tak to częściej w nocy mi twardnieje brzuch.
Mój mąż niestety nie sprząta ale to z tego względu ze ja nie pracuje i siedze w domu także te obowiązki należą do mnie, lubi za to gotować i to robi częśto jak ma czas, ale czasem jak go poproszę to coś odkurzya i śmieci wynosi
a ja popijam zimne kakaoCamille87, Ruda27, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Camille87 wrote:No na spacerze tez twardnieje tylko ze az tak sie tego nie odczuwa bo chodzac to nawet miesnie brzucha pracuja, ja najbardziej czuje jak siedze albo leze a szczegolnie jak wstaje to wtedy caly twardy jest az mi duszno sie robi i goraco.. nie wiem jak u Ciebie..
Wiesz nie mam apetytu jakos, powinnam cos zjesc ale na nic nie mam ochoty wypilam tylko kakao ..
Co do czeresni to ostatnio kupilam na targu i jadlam sobie az nagle z jednej taki maly bialy robaczek wyskoczyl i zaczelam sie zastanawiac ile moglam ich zjescmam nadzieje ze zadnego fuuu
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyNo to moze nie masz takich twardnien, chyba nie kazdy musi miec wydaje mi sie..
W czeresniach od moich rodzicow nigdy nie bylo robali wiec ja sie zajadalam spokojnie nie zagladajac do kazdeja jak mam je tak otwierac to wole wogole nie jeść
Brzuch od inki Cie bolal? Ja sie jakos za twn bob nie moge zabrac, u nas na targu mozna kupic ale tylki w foliowej torebce a takiego zaparzonego to nie chce
Chyba musze sie zdrzemnac -
nick nieaktualnyANita to czekamy na zdjecia wozka jak maz wroci
Ja sie brzydze jak pomysle ze robaczka zjadlam to fuuuujjjj
Kamila chyba od inki,bo wczesniej pilam inna kawe zbozowa, a teraz taka inke sypana i nie pije od 3 dni i lepiej..
Bob jest w foliowych woreczkach, po kilo albo pol pakowane i to sie wrzuca do garnka i gotujeCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo dobrze amela nie jestem sama ktora robaka zjadla
Czekamy na foto wozka!!
Wiesz ja tez siedze w domu ale to nie znaczy ze musze wszystko sama robic, w koncu w ciazy jestem i mecze sie szybciej, poza tym tak jak dziewczyny zauwazyly niech sie przyzwyczaja ze obowiazkow dojdzie a nie ubedzie..
Moj wyprowadza psa i wyrzuxa smieci, czasem cos ugotuje ale wiecej obowiazkow nie ma no chyba ze takie chwilowe zwiazane z remontem, albo jak trzeba cos napdawic przykrecic zmontowac..amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:ANita to czekamy na zdjecia wozka jak maz wroci
Ja sie brzydze jak pomysle ze robaczka zjadlam to fuuuujjjj
Kamila chyba od inki,bo wczesniej pilam inna kawe zbozowa, a teraz taka inke sypana i nie pije od 3 dni i lepiej..
Bob jest w foliowych woreczkach, po kilo albo pol pakowane i to sie wrzuca do garnka i gotuje
Daria bob nie powinine byc przechowywany w folii bo sie parzy - ogladalam kiedys pascala i mowil tak powinien byc luzem.. -
nick nieaktualny
-
ja tam jadlam bób z fiowej torebki nie raz i byl dobry:P jakbym miala sluchac rad Pascala, Geslerki i innych to bym oszalala:P
mi brzuch coraz czesciej twardnieje, glownie jak chodze, stoje ale tez ju przy siedzeniu.
Amela pochwal sie pozniej wózkiem:)
ale przyjemnoe na dworze, wiaterek wieje, chyba bedzie padac ale przynajnniej sie czlowiek nie poci i nogi nie puchną.
skonczylam lepic uszka do barszczu z tesciowa ale tego narobilysmy czesc zamrozilam bo moi rodzice przyjda do nas w moje urodziny to bedzie ciepla kolacja:)Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]