Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny sluczne brzuszki.....
Kamilka do mojego tez niedociera ze mi ciezko i czasami tez mam wrazenie ze nie docenia tego co robie tulko ciagle mowi ze balagan w sumie wszystko poupychane bo mejsca brak ale niedlugo wszystko sie zmieni jak znajomy sie wyrowDadzi....
Madzikovy tule....
Ja niedawno wrocilam z wizyty w szpitalu za 2 tyg mam usg zeby sprawdzic dziecka wielkosc i ulozenie bo chyba cos jej sie wydawalo ze ciezko bedzie z jego obrotem i nawet wspomnialam juz o obeacaniu zewnetrznym ale to po 37 tyg....mam nadzieje ze jednak nie jest wielkoludem i znajdzie mejsce a obrotCamille87, celia, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamila ja nie widziałam tych odcinków, bo od niedawna mam TLC, ale możliwe, że powtórki
Agapast cóż za figurka... "Zazdraszczam"
Ja pierdziele, w domu mam 30 stopni.. Aż mnie głowa rozbolałaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:14
agapast, Camille87 lubią tę wiadomość
-
aha, Kamila, bo zapomniałam, ja mojego męża też ostatnio zjechałam, że za bardzo się przyzwyczaił, że ja śmigam, sprzątam, robie obiadki, dla niego to takie normalne, no ale już mi się podłogi nie chciało myć więc jemu to zleciłam i uwaga, umył wczoraj...po 2 tygodniach!!! czyli to motto przypominaniu co pół roku jest u mnie na porządku dziennym.
mam jeszcze jeden patent jak już bardzo chce żeby coś zrobił a on nie robi, po prostu pytam się czy zrobi to dzisiaj czy ja mam sama to zrobić i on to robi, bo pewnie ma mnie za wariatkę i martwi się, że się sama wezme za coś za co nie powinnam:)celia, Sylka, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Kada, Sylka, Agapast śliczne brzuszki
Ninkapa, a Ty wrzuciłaś w końcu swój?
Agapast ja mam podobną technikę. Jak mi na czymś zależy, żeby było już zrobione, to od razu mówię, że albo teraz się za to weźmie albo będzie patrzył jak ja w ciąży się z tym męczę ... zawsze działa
Nie no muszę swojemu oddać, że jednak dokładnie co tydzień odkurza, no i zawsze pranie ze mną wiesza i prasuje sobie. On po prostu nie dostrzega potrzeby codziennego ogarniania. O takich zbędnych (z jego pkt widzenia) czynnościach jak mycie okien czy podłóg w ogóle nie wspomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:29
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no ja nie mowie ze co 5 min mamy sie tam psikac, ale jednak nie czesto bedziemy do wc wychodzily, a to jednak moze ulatwic dojscie tam do siebie. I Kama masz racje, nie moze to dlugo stac, ja bede na biezaco swieze robic, przeciez ktos moze pomoc to nie problem, zeby wymieszac saszetke z woda
Sylwia sliczny brzuszek!
Aga bosko wygladasz
Ja mojego prosilam o wieszak w przedpokoju bo odpadal az calkiem wylecial i nie ma do terazale jak to on mowi, tam mu sie robic nic nie chce w tym mieszkaniu co innego jak bedziemy na swoim.l tak wiec zobaczymy
Ninkapa Ciebie to w ogole podziwiam tyle obowiazkow.. Czekamy na zdjecie brzuszka
MILA, Sylka, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny