Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgapast moj maz "niedlugo" pojdzie do polo po ten kosz
teraz wiesza rolete w oknie
Ja do meza tez tak mowie czy zrobi cos albo ja sama sie za to wezmeczesto dziala ale czasem nie reaguje a jak jak sie probuje za to zabrac to mi sie opierdziel zbiera ehh
Kuzwa u mnie tak goraco zmylam podloge w syialni i cycki az mi sie spocilykuzwa zaraz stroj kapielowy zakladam
Daria moja siostra to przy kazdej wizycie w toalecie zmieniala podklady i sie podmywała bo tez rodzila w lipcu i mowila ze bardzo niekomfortowo sie czula..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 14:10
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aha, Kamila, niedługo, ok, zrozumiałam, choć u mnie nieco inny jest dobór słów: póżniej, zaraz, no i hit "no kiedy?"
jeeezu na na samo słowo "nacinanie" dostaje mdłosci, reszta mnie jakoś nie przeraża, no może jeszcze martwię sie tym, że złapie mnie jak bede sama w domu i to bedzie w godzinach szczytu, korki na drogach itp. wiadomo w godzine i tak nie urodzę, ale jakoś mnie to martwi, bo siedze całymi dniami sama, zanim ktoś dojedzie z pracy może trochę to potrwać.Camille87, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyJak z apteki to powinno byc wszystko
No tak.. ja zmylam podloge na gotowo w sypialni zamknelam drzi zeby ten balagan sie z reszty mieszkanie nie nosil to moj maz sie teraz wzial za podlaczanie listew ledowych do gniazdka i znow syf, szkoda mojej roboty, ja pasuje -
nick nieaktualnyHaha agapast dobra jestes
A co do porodu pamietaj ze zawsze masz prawo wezwac karetke! I karetka musi po Ciebie przyjechac..
Ja to sie zastanawiam co z psem zrobic jak sie zacznie, mam nadzieje ze jak zaczne rodzic to nad ranem to maz pieska do tesciowej zawiezie czy cusDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga chyba lepiej naciac niz jak sie peka..
Kamila no to robota na marne,,
Z apteki jest wszystko, wiec mam juz caly komplet kosmetykow itdjedynie soli fizjologicznej nie mam, ale to juz na moejscu grosze kosztuje
Biore sie za pakowanie torby dziubka mojegoCamille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie trawie tej baby z reklam playa tej dopiero pelno wszedzie w serialach i jako prowadzaca nie moge zdzierzyc jej.
Chodakowskiej tez nie lubiezadaz wyjdzie ze nikogo nie lubie
Jakis dzien dzis do dupy ryczec mi sie chce z bezsilnosci mam nadzieje ze to minie bo oszalec idzie.. -
nick nieaktualny
-
Takie dni są najgorsze...ale może sobie popłacz to Ci przejdzie. jest też duże prawdopodobieństwo, że za chwilą będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie i powiesz, że kochasz Lewandowską, Chodakowska i wszystkie inne z reklam...oj te hormony ciążowe:)
Camille87, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
agapast mi polozna mowi ze musi rozciac to ja na nia pacze i gadam ze cesarki nie chce a ona ze nie cesarka tylko glowka za duza hehehehe maz sie usmiał wtedy a ja w panike bo myslalam ze cesarka bedzie
agapast, Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka a ja sie zastanawiam co z dziecmi zrobic hahaha no ale znajomi sir zaoferowali o kazdj porze dnia i nocy a sami maja 3 dzieci
A zapomnialam Wam powiedziec Co moi chlopcy dzis odwalili poszlam na gore sie ubierac a oni zaczeli na dole wariowac no i starszy uderzyl mlodego a ten wzial tableta i mu przylozyl nim kolo oka krew sie zala sine i opuchniete do szycia raczej sie nie nadajce ale od rana same przygody tzn mldy tym tabletem mu przylozyl jest taki malutki ale temperament to on maWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 15:46
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość