X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agapast moj maz "niedlugo" pojdzie do polo po ten kosz :) teraz wiesza rolete w oknie :O

Ja do meza tez tak mowie czy zrobi cos albo ja sama sie za to wezme :P czesto dziala ale czasem nie reaguje a jak jak sie probuje za to zabrac to mi sie opierdziel zbiera ehh

Kuzwa u mnie tak goraco zmylam podloge w syialni i cycki az mi sie spocily :P kuzwa zaraz stroj kapielowy zakladam :P

Daria moja siostra to przy kazdej wizycie w toalecie zmieniala podklady i sie podmywała bo tez rodzila w lipcu i mowila ze bardzo niekomfortowo sie czula..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 14:10

celia, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez za kazdym razem sie podmywalam po zmienianiu podkladu ja jeszcze szyta bylam to dopiero zimny prysznic na ochlode hehehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra z dwoch stron nacinana byla ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie Kamila napewno to jest uciazliwe w lato tym bardziej, ja sprobuje w sprayu tantum rosa uzywac, mysle ze wygodniejsze :)

Wlasnie przyszla mi paczka z apteki, mam nadzieje ze jest wszystko :D

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, Kamila, niedługo, ok, zrozumiałam, choć u mnie nieco inny jest dobór słów: póżniej, zaraz, no i hit "no kiedy?"

jeeezu na na samo słowo "nacinanie" dostaje mdłosci, reszta mnie jakoś nie przeraża, no może jeszcze martwię sie tym, że złapie mnie jak bede sama w domu i to bedzie w godzinach szczytu, korki na drogach itp. wiadomo w godzine i tak nie urodzę, ale jakoś mnie to martwi, bo siedze całymi dniami sama, zanim ktoś dojedzie z pracy może trochę to potrwać.

Camille87, celia lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak z apteki to powinno byc wszystko :-)

No tak.. ja zmylam podloge na gotowo w sypialni zamknelam drzi zeby ten balagan sie z reszty mieszkanie nie nosil to moj maz sie teraz wzial za podlaczanie listew ledowych do gniazdka i znow syf, szkoda mojej roboty, ja pasuje :/

• agapast Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale mnie wnerwia ta Anna Lewandowska! wszedzie jej pełno!c

Camille87 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agapast na skurczu cie rozcinaja nic nie poczujesz mnie pozniej lekarka krzywo zszyła hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• agapast Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada, no słyszała i kazda mama to mówi, ze tego nie czujesz, ale jakos i tak mnie to ciecie przeraza

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha agapast dobra jestes :P
    A co do porodu pamietaj ze zawsze masz prawo wezwac karetke! I karetka musi po Ciebie przyjechac..

Ja to sie zastanawiam co z psem zrobic jak sie zacznie, mam nadzieje ze jak zaczne rodzic to nad ranem to maz pieska do tesciowej zawiezie czy cus :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga chyba lepiej naciac niz jak sie peka..
    Kamila no to robota na marne,,:/

Z apteki jest wszystko, wiec mam juz caly komplet kosmetykow itd :) jedynie soli fizjologicznej nie mam, ale to juz na moejscu grosze kosztuje

Biore sie za pakowanie torby dziubka mojego :D

Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agapast wrote:
    Ale mnie wnerwia ta Anna Lewandowska! wszedzie jej pełno!c

Ja jak widze reklamy t-mobile to bialej goraczki dostaje :-S

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Daria zebys wiedziala ze robota na marne, nerwicy dostane a m. sfochowany nawet sie odezwac nie mozna :/ mam dosc czasem bym to rzucila wszystko i poszla lrzed siebie tak mnie wqrwia :/

Milego pakowania torby :)

• agapast Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pocieszyłas mnie Kamila, już myślałam że tylko ja jakaś uprzedzona jestem:)

Ruda, pewnie że tak, zawsze to łatwiej zszyć takie równe cięcie niż pęknięcie, tak mówi moja Pani doktor.

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja Ci sie nie dziwie,,
    Ale chyba kazdy ma takie chwile..

Ja lewandowskiej tez nue lubie :P chodakowskiej tez :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie trawie tej baby z reklam playa tej dopiero pelno wszedzie w serialach i jako prowadzaca nie moge zdzierzyc jej.
    Chodakowskiej tez nie lubie :P zadaz wyjdzie ze nikogo nie lubie :P

Jakis dzien dzis do dupy ryczec mi sie chce z bezsilnosci mam nadzieje ze to minie bo oszalec idzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjem se arbuzika j prince polo na polepszenie humoru.. ehh

Ruda27 lubi tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie dni są najgorsze...ale może sobie popłacz to Ci przejdzie. jest też duże prawdopodobieństwo, że za chwilą będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie i powiesz, że kochasz Lewandowską, Chodakowska i wszystkie inne z reklam...oj te hormony ciążowe:)

Camille87, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agapast mi polozna mowi ze musi rozciac to ja na nia pacze i gadam ze cesarki nie chce a ona ze nie cesarka tylko glowka za duza hehehehe maz sie usmiał wtedy a ja w panike bo myslalam ze cesarka bedzie

agapast, Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka a ja sie zastanawiam co z dziecmi zrobic hahaha no ale znajomi sir zaoferowali o kazdj porze dnia i nocy a sami maja 3 dzieci

A zapomnialam Wam powiedziec Co moi chlopcy dzis odwalili poszlam na gore sie ubierac a oni zaczeli na dole wariowac no i starszy uderzyl mlodego a ten wzial tableta i mu przylozyl nim kolo oka krew sie zala sine i opuchniete do szycia raczej sie nie nadajce ale od rana same przygody tzn mldy tym tabletem mu przylozyl jest taki malutki ale temperament to on ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 15:46

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
‹‹ 1487 1488 1489 1490 1491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ