Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kada, Sylka, agapast śliczne macie te brzuszki
wiem ze w polo markecie jest tez promocja na pieluchy pampersa
ninkiapa ale chłopaki Ci szalejamusisz miec wesoło
Dziewczyny jakich rozmiarów macie pościel do wozka?Sylka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyWanienka i wiaderko prezentuja sie tak
Niestety na caly market byly tylko dwa stojaki wiec m nie kupil ale zalatw8l ze sciagna z innego miasta jutro
Wanienka ma odplyw o ktorym pisala Mila wiec jak za 19zl sie oplacaloRuda27, celia, Moni&, Aggie, mala_mi, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny już po wizycie i niestety mój szkrab wciąż ułożony miednicowo
A to mały uparciuch, przez całą ciążę do końca maja była ułożona główką w dół
Muszę się niestety zapisać na cc, bo jakoś obracania zewnętrznego się boję. Wydaje mi się, że może to być przyczyną jakiś mechanicznych uszkodzeń ... jak myślicie?Camille87, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Celia, plusem cc jest to, że idziesz na konkretny termin, nie czekasz na bóle w domu, nie zastanawiasz się czy to już...
nawet nie słyszałam o tym obracaniu, ale może lepiej nie ryzykować.celia lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Celia ja bym się nie zdecydowała na "ręczne" obracanie.. Fakt faktem niby robi to ginekolog bądź doświadczona położna, cały czas obserwując stan płodu, ale jest ryzyko odklejenia się łożyska i wielu innych powikłań... niby się już od tego odchodzi, ale jednak...
rany ale mały mi się rozpycha na żebrach... To jest nie do pomyślenia, ze taki maluch a ma tyle siłyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 17:08
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga to zwykle wiaderko z przykrywka
Celia podobno obrot zewnetrzny bardzo bolesny jest ale z pozycji miednicowej chyba latwiej go obrocic niz z posladkowej (mniejszy obrot). Sprobuj moze tak ja tych cwiczen na zgietych kolanach i lokciach, "polez" tak ok 10 min ze trzy razy dziennie moze mala sie obroci??celia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, mnie właśnie to mechaniczne przekręcanie nie przekonuje. No nic jak będzie mi pisane cc no to nic nie zrobię
Amelka zawsze jest jakaś szansa właściwie do końca, że jednak się obróci, ale mała
Kamilka próbuję cały czas z tą pozycją, jeszcze może podłogi pomyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 17:09
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny