Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila to ze odmowil swoja drogaskoro lekarz to powinien zgodnie z etyka lekarska postepowac a nie wg wlasnej wiary ale matka to....
Ruda slyszlaam o tyg kropelkach na kolki ja uzywalam infacol ale u nas na recepte sa bardzo dobre colief bez tez mozna kupic ale pond 10f kosztuja a na recepte za darmo....Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hahahahhaha no guzików w aptece nie sprzedają
racja
gAziki
Amelka cieszę sie ze wyrobia sie wcześniejproblem z głowy
Kama super zgrabny brzuchokurcze Wy macie takie ładne brzuchole.
Camille87, Ruda27, celia, Magda2013, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie
Kamila fajny brzuchool
Ale sie dzis rozpisałyscie, az mi sie nadriabiac nie chce
Ale sie tam nasiedziałam od 10 a o 12 dopiero weszłam do gabinetuMusze codziennie sie wazyc i mierzyc cisnienie . przytyłam w ciagu 2 tyg 2,5 kg wiec mozliwe ze mi sie za duzo wody zbiera i nerki nie wyrabiają. musze to obserwowac i jak przytyje ponad 1 kg przez tydz i do tego cisnienie bedzie wyższe lub bede czuła ból na górze brzucha to bede musiała jechac do szpitala lub najpierw do gin, a tak to wizyta dopiero za 2 tyg
Ogólnie u Oliwki wszystko ok .
Tylko denerwuje mnie to , bo on nie pokazuje mi nigdy dziecka na usg ani zdj nie da .. robi usg w 10 sekund .. na samym początku ciazy mi pokazał 2 razy i dał zdj i na tym sie skonczyło .. dlatego musiałam chodzic prywatnie na usg zeby zobaczyc małą ..
Dobrze ze zdążyłam dojsc przed gradem , teraz sobie wcinam pierożki .Ruda27, Camille87, Madzikovy, celia, Magda2013, Aggie, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilcia sliczny brzusio, kwiecista mamusia:*
akurat teraz dostalam smsa z doz.pl ze moge odevrac paczke a nie chce mi sie na razie dupy ruszac z domu:P
a o ksiezach to sie wole nie wypowiadac, moim zdaniem to juz nie ma ksiezy z powolania tylko dla kasy, ja juz naeet na spowiedzi nie bylam 2 lata, ostatni raz przed slubem i mnie ksiadz tak wkur... ze myslalam ze wyjde z tego konfesjonalu ale podpisik pasibrzucha byl mi potrzebny. najgorzej b
przed chrztem dziecka znowu trzeba bedzie isc po podpis na spowiedz
topie sie tak goraco
a witaminami na razie nie zawracam sobie glowy bo po porodsie wszystkiego sie dowiemy napewno:)Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Tak do przychodni
no niby tak , ale np na pomiarowych mojej siostrze pokazał i dał jej zdj buzki a mi nie
wg jej czesciej pokazywał niz mi . Raz go poprosiłam to powiedział ze nie ..
No ale warto było isc prywatnie i dokładnie wszystko zobaczyc kilka razy
Monia no to chociaz widzisz tą dzidzie , a mi nie pokazał od samego początkuDo tego nie rozgaduje sie za bardzo
wole isc na usg prywatnie i wiedziec wszytko po kolei
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:37
Dodi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Do tego pół nocy nie spałam przez pająka
Poszłam do toalety wróciłam połozyłam sie i zaraz czuje takie laskotanie po nodze zaswieciłam swiatło a tam taki wielki pająk .. zabiłam go a pozniej wydawało mi sie ze cały czas cos po mnie chodzi ... okropienstwo
celia, Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png