Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Walabia dzięki, bo ja też muszę jeszcze taki kremik kupić
A aptekę gemini już przetestowałam i świetnie się sprawdzili
Aicha śliczny wózekChyba większość z nas poszła w kolory ziemi lub szarości
Daria piękny brzuszek, właśnie chciałam napisać, że poszło wyłącznie w piłeczkę a nie boczkijuz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie
celia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mała mi dla mnie to jedna, czarna mafia to co się zwie obecnie kościołem !!!!!!
Ja jestem wierząca ale nie ukrywam że jak widzi się i słyszy co sie tam dzieje
to ręce opadająi taki ktos potem cie poucza i masz mu się spowiadać ??? masakra. A tego Chazana powinni przed sądem postawić !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:07
amela, mala_mi, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
celia u nas najpierw zastrzyc po urodzeniu wit k a pozniej w zaleznosci jesli karmisz piersia to daja wit k w kropelkach o wit D3 mozna dlugo sie rozpisywac choc o uszy obilo mi sie ze juz zalecaja podawania a Pl to jest podstawa....
celia, Aggie lubią tę wiadomość
-
Celia, wózek extra
Już niedługo będziemy śmigały z maluchami w furach
Jeśli już wcześniej chwaliłyście się zakupami, to najwyraźniej sporo zdjęć przegapiłam..
A te witaminy to w formie kapsułek - wyciska się ich zawartość prosto do buzi maluszka. Nie kupowałam ich jeszcze, bo koleżanka dała mi niedokończone opakowanie po swoim dziecku, więc je zużyję najpierw. Tu chyba firma nie ma znaczenia? Czy może jednak ma...?
celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Co do tego przypadku to racja ten lekarz jakis powalony choc nie ukrywam ze matka dziecka skoro wiedizala o takich wadach to dlaczego nie poszla do innego nawet na oknsultcje a nie od razu po aborcje wydaje mi sie ze tej tragedii winna bardziej jest matka bo mogla isc gdzies indziej a lekarz to swoja droga....
Ruda27, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaminy d i k podaje sie w 7dobie jesli dobrze zapakietalam ze sr ale to wszystko jest napisane w ksiazeczce jaka dostaniemy dla dziecka ze szpital (terminy szczepien itp).
Madzia gaziki beda potrzebne do oczek i pepuszka, jesli chodzi o krek do buzi to czytalam ze dobre opinie ma z pharmaceris
www.aptekagemini.pl/pharmaceris-b-bezpieczny-krem-ochronny-spf50-do-twarzy-dla-dzieci-50ml.html
Ja mam puder jeszcze z nivea, do pepuszka octenisept ale planuje przemywac woda przegotowana octenisept jakby cos sie dzialo.
Daria masz fajny brzuszek tak od samej goryja jak stoje mam troche nizej
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Ja też mam sól fizjologiczną kupioną godnie z zaleceniem z SR.
A octenisept kupowałyście 50ml czy 250ml?
Ja octenisept 250ml kupilam bo tylko 10zl roznicy w cenie a terkin waznosci do 2019 wiec i na jakies rany sie przyda dla nascelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia ja mam 50 ml
Mila ja sie z Toba zgadzam! Kosciol to mafia...
I tak jeszcze gorzej jest w austrii i niemczech.. Tam trzeba placic wysoki podatek na kosciol!! Kolosalny
Anitka dziekujesuper ze tak szybko lozeczko wysla!
Kamila dziekujemoja pileczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:12
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyninkapa wrote:Kamilka to u nas inaczej podaja na pewno od razu po ur dziecko dostaje zastrzyk z wit K i opzniej daja do domku wit K jesli sie karmi piersia
Byc moze u nas tez daja ale wiem ze my tez musimy pozniej i ja pamietam ta 7 dobe wlasnie. Ale w ksiazeczce bedziemy mialy wszystko napisane, poki co sie nie wymierzam -
Ninkapa zgadzam się z Tobą w pełni. Ponoć to było jej 3 dziecko, no i jednak to Warszawa, a nie małe miasto z jednym szpitalem. Ja zawsze zanim zapiszę się do lekarza czytam opinie o nim i często są bardzo jasne deklaracje - jeśli chcesz dostać tabletki anty, do nie go nie idź. Jak dla mnie to jest w porządku, jako człowiek też ma prawo mieć swoje poglądy. A skoro prowadziła tę ciążę u chazana, musiała znać jego przekonania.
Madzikovy guzikiCamille87, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny