Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heh Ona ja wierze... Tez sie boje pajakow i wczoraj na przystani znowu musiałam założyć moskitiere w wc bo wieczorem tyle dużych pajakow, ze okna nie mozna było otworzyć. A przy tych skwarach to masakra...
ona20 lubi tę wiadomość
-
Daria Ja też dlatego pół nocy nie spałam .. ;/
W przychodni tez mieli przebojeBył dzis u nich sanepid a baba 2 min przed ich sprawdzaniem zostawiła taką niespodzianke w toalecie ze smierdziało na całą przychodnie .
haha tlumaczyły sie ze pewnie ktos był przed chwilką
Najgorsze jest to,że sie tam wytrzymac nie dało
Madzikovy właśnie ja tez myslałam zeby sobie taką moskitiere zakupiczeby mi te skurczybyki nie wchodziły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:51
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualny
-
hehe ja to samo jak tylko musze zapalic swiatło to zamykam okno ,a na noc spie w tej duchocie i wiatrak musi chodzic całą noc , bo wytrzymac by sie nie dało
a tu i tak mi taki skurczybyk wlazł..
Madzikovy no to nie drogiebede musiała sobie gdzies zapisac jak pojedziemy na zakupy to obowiązkowo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:57
Madzikovy lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Współczuje. Ja mam najgorzej tu na przystani. Robactwa jest od groma i nie wyobrażam sobie bez moskitiery funkcjonować. Pierwsze co tutaj to kupiłam to i teleskopową packę do zabijania tego świństwa, ktora leży mi przy łóżku, a jak tylko wchodzę do pokoju to pierwsze co robię to oglądam wszystkie ściany, znam juz każda kropkę na nich i robaka dojrzę z daleka
celia, Camille87, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rany dziewczyny nawet nie mówcie o robactwie. Ona ja bym miała noc z głowy po czymś takim. Pewnie pociłabym się pod przykryciem, ale nie odkryłabym nawet centymetra skóry
To i ja zademonstruję apartament Justysi w 35 tygodniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6da236eea96d.jpgRuda27, Camille87, Magda2013, Moni&, Aggie, Sylka, ona20, mala_mi, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Wam
nadrobilam chociaz bylo ciezko
u nas tez znowu 31C w cieniu a rano bylo 20C no ale co z tego,siedze przy laptopie wiatrak wlaczony i popijam wode... upaly nie do zniesienia. Nogi znowu mialam wczoraj tak spuchniete ze jak nacisnelam na przegubiu to az sie wglebienie zrobilo
O pierscionkach tez moge pomarzyc,juz od ponad miesiaca ich nie zakladam.
Daria super wygladasz i widzisz sama mowisz ze masz wciecie w tali czyli nie jest tak zlebo mi brzuch sie rozlewa na boki po malu a talia juz wogole znikla
Camilla tez przepieknie wygladapowodzonka na wizycie
Amela tez dzisiaj rano widzialam ten wozek z czarna moskitiera. Ogolnie przerazajacy widokno ale kazdy ma swoj gust. A co do poscieli to mi sie jak Camilli podoba w sowki
zakochalam sie w tym wzorze,jestem ciekawa czy idzie kupic tylko sama posciel ? a ktora Ty zamowilas ?
Dobrze ze z tym lozeczkiem sie wyjasnilo
Celia super wozeczekcelia, Ruda27, Camille87, amela, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy nie dziwie Ci sie. Tez bym ciagle inspekcje robila
My mamy siatke, kiedys kupilismy w at ale tam dziwne jakies okna sa i nie dalo sie przykleicwiec maz musi ja przywiezc juz mu mowilam i tutaj u mamy zamocowac...
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sie boje panicznie robactwa! Najgorzej pajakow i chrzaszczy majowych, a najlepiej jak ostatnio weszlam do pokoju Kubusia zapalam swiatlo a tam takie wielkie cos lata jak ja sie nie wydarlam! Zamknelam drzwi i meza tam wyslalam jak sie okazalo to bgla cma tylko jak latala to taka wielka sie wydawala
My dzis przy otwartym oknie balkonowym spalismy na szczescie nic nie wpadlocelia, Ruda27, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia ale z Ciebie zgrabiutka mamuska
slicznie sie prezentujesz!
Madzia dziekuje
Ja sie ciesze bo (odpukac) tak nie puchne. Troche widze po palcach, ale peirscionki siedza caly czas
A u nas zaczelo padac, taka cudna ulga ufffcelia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny