X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria masz linka do tego kremu? Bo patrzę ze jest ich tyle....

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia dzięki ;-)

walabia lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Mila do przodu jak pileczka do na chlopaka :D mi sie moj brzusio podoba :) szkoda tylko ze inne tez uroslo ale co tam :P

Madzia no mustela ma mineralne skladniki a nie chemiczne, dlatego wolalam dolozyc i to kupic. W aptece gemini jest duzo tanszy

Jak to jest z witaminami? Bo chyba nie od razu sie daje D i K? Jakos to jest w zaleznosci czym sie karmi nie

celia lubi tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wróciłam, choć łatwo nie było, ale mogę już wrzucić kolejną turę prania ;)

Amela jak Ty to zrobiłaś, najpierw komentarz o wózku, a dopiero pod nim Aicha fotki wstawiła :D :P

Też się zastanawiam co ta gamba znaczy, już myślałam, że pytasz Mila o trąbę ;D

Madzikovy a fridę do noska i gruszkę, zasypkę, nożyczki do paznokietków :)

Madzikovy, MILA, Camille87, amela, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak z witaminami, ale w szpitalu na pewno powiedzą. Bo wiem tyle ze nie daje sie od razu od urodzenia.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Daria, oliwke i płyn do kąpieli juz mam :D dziękuje a właśnie nie pomyślałam o kremie na słońce, jest taki do buzi dla niemowlakow??
    http://www.aptekagemini.pl/linomag-sun-krem-50ml.html

Madzikovy lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Daria masz linka do tego kremu? Bo patrzę ze jest ich tyle....

http://www.aptekagemini.pl/mustela-sun-krem-ochronny-spf50-75ml.html tu zamowilam ten

• walabia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaminę dają w szpitalu, ale trzeba dawać już po wyjściu, w domu, przez 3 miesiące (jeśli karmi się piersią).

celia, MILA lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia dziękuje Kochana :) to wszystko mam :) a zasypkę? Do pupci?

celia lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja nie mam zasypki.

• mala_mi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Walabia :)

Ruda, zajefajnie wyglądasz :D tylko na brzuchu przytyłaś :) może i reszta z Was skusi się na zaprezentowanie? :P Bo kurcze nie każdy ma fb :P

Dziewczyny, po przeczytaniu tego art wymiękłam
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16285838,Na_mszy_o_szczepionkach__robi_sie_je_z_plodow_po_aborcji.html?lokale=katowice#BoxWiadTxt
    Żyjemy w chorym kraju, który upadł nisko, ale jak widać po ostatnich doniesieniach ma szansę stoczyć się jeszcze niżej, poniżej dna! SYLKA, RUDA i pozostałe emigrantki, nie wracajcie do PL, bo nic dobrego tu na Was nie czeka:/
    Ale się wkurzyłam. Po Chazanie i tym zagłodzonym przez znachora dziecku to kolejna odsłona jakiejś średniowiecznej szopki :(

celia, Ruda27, MILA, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość

9f7jzbmhwqv82yrb.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia dzięki, bo ja też muszę jeszcze taki kremik kupić :D A aptekę gemini już przetestowałam i świetnie się sprawdzili :)

Aicha śliczny wózek :D Chyba większość z nas poszła w kolory ziemi lub szarości :)

Daria piękny brzuszek, właśnie chciałam napisać, że poszło wyłącznie w piłeczkę a nie boczki :D

Ruda27, mala_mi, amela, Dodi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do witamin to wit k chyba dziecko dostaje od razu po urodzeniu w zastrzyku z tego co ja pamietam nie wiem jak w pl jest....

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Walabia :)

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala_mi dlatego my tez chcemy emigrowac w najblizszych 2 latach bo w tej polsce nic dobrego:/
    Daria sliczny brzuchol, wszystko Ci poszlo w Natanielka kochana:*
    ja bylam w sklepie kupulam pare kosmetykow dla maluszka bo wyplata prztssla hehe no i kupilam sobie duzego slodkiego z marmoladka i polewa pąąączusia!:D
    ja sie zastanawiam nad sola fizjologoczna bo wlasnie wiele doswiadczonych mamus mi mowilo ze najlepiej przemywac woda przegotowana, ale jak to wyglada w szpitalu?

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to w jakiej formie te witaminy kupować?

Mała_mi mi to się już nawet komentować nie chce takich kwestii ... Ale faktycznie, gdybym wyjechała, to raczej one way ticket :/

mala_mi lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im bliżej tym bardziej czuje sie głupia ....nic nie wiem....wszystko jest mi takie obce a jeszcze ten cholerny remont sie przedłuża, nawet torby nie mam spakowanej do szpitala...masakra...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja byłam na szkoleniu takim i tam mówili ze oczka najlepiej przemywac solą fizjologiczna, jak zostanie to po kropelce do noska, ze super oczyszcza.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Celia dobre ! sama nie wiem jak to sie stalo :D :D

odpisali mi słuchajcie od łóżeczka, max wyślą je do konca przyszłego tygodnia, czyli 21.07 bede je miala najpóźniej, także spoko ;)

Ruda27, Madzikovy, Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Im bliżej tym bardziej czuje sie głupia ....nic nie wiem....wszystko jest mi takie obce a jeszcze ten cholerny remont sie przedłuża, nawet torby nie mam spakowanej do szpitala...masakra...

Kochana mysle, ze wiekszosc z nas tak ma.. Wszystko dla nas ebdzie nowoscia, ale damy rade. Instynkt nas nie zawiedzie i bedziemy dobrymi mamami :) a torbe to ty lepiej pakuj powoli, duzo czasu nie zostalo :P

Mala mi, Monia, Celia dziekuje kochane za mile slowa <3

Mala mi ja wiem ze masz racje, nas kraj to chory kraj.. Ale tez ciezko zyc za granica..

Madzikovy, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1469 1470 1471 1472 1473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ