Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Mila do przodu jak pileczka do na chlopaka
mi sie moj brzusio podoba
szkoda tylko ze inne tez uroslo ale co tam
Madzia no mustela ma mineralne skladniki a nie chemiczne, dlatego wolalam dolozyc i to kupic. W aptece gemini jest duzo tanszy
Jak to jest z witaminami? Bo chyba nie od razu sie daje D i K? Jakos to jest w zaleznosci czym sie karmi niecelia lubi tę wiadomość
-
No i wróciłam, choć łatwo nie było, ale mogę już wrzucić kolejną turę prania
Amela jak Ty to zrobiłaś, najpierw komentarz o wózku, a dopiero pod nim Aicha fotki wstawiła
Też się zastanawiam co ta gamba znaczy, już myślałam, że pytasz Mila o trąbę
Madzikovy a fridę do noska i gruszkę, zasypkę, nożyczki do paznokietkówMadzikovy, MILA, Camille87, amela, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Daria, oliwke i płyn do kąpieli juz mam
dziękuje a właśnie nie pomyślałam o kremie na słońce, jest taki do buzi dla niemowlakow??
Madzikovy lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Walabia
Ruda, zajefajnie wyglądasztylko na brzuchu przytyłaś
może i reszta z Was skusi się na zaprezentowanie?
Bo kurcze nie każdy ma fb
Dziewczyny, po przeczytaniu tego art wymiękłam
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16285838,Na_mszy_o_szczepionkach__robi_sie_je_z_plodow_po_aborcji.html?lokale=katowice#BoxWiadTxt
Żyjemy w chorym kraju, który upadł nisko, ale jak widać po ostatnich doniesieniach ma szansę stoczyć się jeszcze niżej, poniżej dna! SYLKA, RUDA i pozostałe emigrantki, nie wracajcie do PL, bo nic dobrego tu na Was nie czeka:/
Ale się wkurzyłam. Po Chazanie i tym zagłodzonym przez znachora dziecku to kolejna odsłona jakiejś średniowiecznej szopki
celia, Ruda27, MILA, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
Walabia dzięki, bo ja też muszę jeszcze taki kremik kupić
A aptekę gemini już przetestowałam i świetnie się sprawdzili
Aicha śliczny wózekChyba większość z nas poszła w kolory ziemi lub szarości
Daria piękny brzuszek, właśnie chciałam napisać, że poszło wyłącznie w piłeczkę a nie boczkiRuda27, mala_mi, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
mala_mi dlatego my tez chcemy emigrowac w najblizszych 2 latach bo w tej polsce nic dobrego:/
Daria sliczny brzuchol, wszystko Ci poszlo w Natanielka kochana:*
ja bylam w sklepie kupulam pare kosmetykow dla maluszka bo wyplata prztssla hehe no i kupilam sobie duzego slodkiego z marmoladka i polewa pąąączusia!
ja sie zastanawiam nad sola fizjologoczna bo wlasnie wiele doswiadczonych mamus mi mowilo ze najlepiej przemywac woda przegotowana, ale jak to wyglada w szpitalu?Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
heheh Celia dobre ! sama nie wiem jak to sie stalo
odpisali mi słuchajcie od łóżeczka, max wyślą je do konca przyszłego tygodnia, czyli 21.07 bede je miala najpóźniej, także spokoRuda27, Madzikovy, Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Im bliżej tym bardziej czuje sie głupia ....nic nie wiem....wszystko jest mi takie obce a jeszcze ten cholerny remont sie przedłuża, nawet torby nie mam spakowanej do szpitala...masakra...
Kochana mysle, ze wiekszosc z nas tak ma.. Wszystko dla nas ebdzie nowoscia, ale damy rade. Instynkt nas nie zawiedzie i bedziemy dobrymi mamamia torbe to ty lepiej pakuj powoli, duzo czasu nie zostalo
Mala mi, Monia, Celia dziekuje kochane za mile slowa
Mala mi ja wiem ze masz racje, nas kraj to chory kraj.. Ale tez ciezko zyc za granica..Madzikovy, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość