Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny, no mama nadzieje że jednak zrobią go szybciej, w najgorszym wypadku muszą oddać pieniądze, w aukcji napisane jest że czas realizacji do 15 dni a do 1 sierpnia to aż prawie miesiąc, a nic nie pisali że bedą mieli urlop. Jak dziś nie odpiszą to oczywiście zadzwonie
Mika dzięki za info co do przewijaka właśnie tak myślałam że ten 70x50 to jest taki standardowy do łóżeczka
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela tak jak dziewczyny pisza zadzwon do nich bo 1 sierpnia to mozesz juz miec dzidzie przy sobie a lozeczka brak.
a ja siedze na balkonie bo jeszcze cien i objadam sie wisniami i nektarynkami:P i prabie zrobilam ciuszkow dla maluszka:)
kurde przez Was mam smaka na pączka:P a tak dawno nie jadlam heheRuda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dałyście mi do myślenia z tymi przewijakami.. Muszę sprawdzić czy ten który kupiłam będzie pasował na komodę...
Dzięki Mila :* Ja właśnie chcę kupić ten bujaczek z myślą, żeby mieć zawsze gdzie włożyć dziecko w ciągu dnia, bo bałabym się zostawiać maluszka na kanapie, szczególnie jak już troszkę podrośnie i zacznie się obracać..
Amela ale numer z tym łóżeczkiem... Mam nadzieje, ze wyjaśnią to z korzyścią dla Ciebie..amela, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela ale numer
najwazniejsze zeby sie przed koncem lipca wyrobili!
Wytlumacz im ze masz termin i moze cos pomoga, ja sama przeciez pracowalam w firmie produkujacej meble i tez mielismy sytuacje ze kobieta miala rodzic a produkcja byla na zamowienie i staralismy sie zawsze pospieszyc
Polzna poszla, zapytalam o tantum rosa - powiedziala ze tylko i wylacznie saszetki zadne plyny do irygacjiamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to tak jak myslalam, ze saszetki do podmywania a nie zeby w srodku myc..
Monia korzystajchyba od jutra ma byc chlodniej ufff
A ja mam ochote cos zamowicale nie wiem co i tak szukam na tym necie na co tu pieniadze wydac haha
Camille87 lubi tę wiadomość
-
No nareszcie. Cześć, witam Was z rana,
Kama, gratuluje Kochana donoszonej ciazy!!!! Matko, ale to zlecialopowodzenia na dzisiejszej wizycie
Amelka, przykro mi, mam nadzieje ze dasz radę to załatwić, bo czas goni. Oby sprzedawca okazał sie wporzadku.
No właśnie miałam sie pytać co z Lanusia. Nie odzywa sie.
Celia super Justysiowa brykaCamille87, Ruda27, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:A dziewczyny, robię listę do apteki, nie wiem czy o czymś nie zapomniałam dla Malucha i dla siebie. Pomóżcie
A co masz?
Polozna mowila zeby za duzo nie kupowac bo pewnie sporo rzeczy nam sie nie przyda a zawsze mozna dokupic w kazdym momencie -
nick nieaktualny
-
Kamilka też mam nadzieję że moze jedna jakis to przyspiesza !
Ja leze na lezaku w cieniu i jest calkiem przyjemny wiaterek, oczywiście na nogach mam mokry komprs a nogi dziś mniej supchniete bo malo chodzę.
Celia co do tych bodziakow to ja je chyba dostałam od kogoś
Ja też się boję że wszystkiego nie kupię ale przecież są apteki nawet w szpitalach, Wiec wszystko można szybko kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:59
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
czesc dziewczyny i ja sie witam:0
Amelka oby udalo sie to lozeczko przyspieszyc i zebys nie musiala sie stresowac
Celia fajny wozeczek
NO wlasnie co z Lanusia?
Ja takze nie mam przewijaka i sadze ze jest mi zbedny 2 dzieciaczkow przewijalam u nas lozku to i tego dam rade:)
Kamilka hehehe to bynajmniej mialas latwa rozmowe:) i ciaza donoszona super...
MOnia super ze juz lepeij sie czujesz
Ja jutro jade do szpitala tak mi sie chce ze szok...poza tym zmienili kolejne przepisy i juz nie naleza sie nam dorosylm darmowe leki wiec od rana wydzwania do poloznej zeby wypelnila taki specjalny formularz dla ciezarnych bo bedac w ciazy naleza mi sie za darmo leki i leczenie dentystyczne i jeszcze rok po urodzeniu dziecka tez takze czekam az polozna wysle mi ten formularz bo musze go podpisac i odeslac
moj synek w przyszly czwartek ost raz idzie do szkolki a mlodszy w przyszly piatek nie mam pojecia jak ja z nimi wytrzymam 6 tyg:D
a ja za 2 tyg robie ostatnie zakupy i pakuje torbe do szpitala jakos nie mam weny na nic a sil to juz kompletnie brak zazdroszcze dziewczynom ktore pod koniec ciazy maja syndrom wicia gniazdka i peno energii na wszystko...amela, Camille87, celia, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amela to masz gorąco z tym łózeczkiem co
SylKa powiem ci ze moja przyjaciółka robi wszystko z tym leżaczkiem.
Jej mały ma już poł roku i leżaczek służy do leżenia, spania,karmienia, bujania he heja przy córce nie mialam leżaczka. Teraz mam już dwa - uzywane dostałam i wiem że się przydadza bo nawet jeden mogę w aucie wozić ze jak sie jedzie w gości czy do lekarza gdzie nieraz trzeba czekać to taki leżaczek jest jak zbawienie od noszenia. A np znajomym do chałupy wózkiem nie będe wjeżdzać bo jak
wiec ja uważam ze warto go mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:13
amela, celia, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny