Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria dzis chce splawic ta polozna jak najszybciej
wiem juz wszystko a wkirza mnie to ze nie umawia sie na konkretna godzine tylko "przyjde rano" i nie moge sobie czasu zorganizowac
ale mam to gdzie maz idzie do sklepu po swieze buleczki i jemy sobie sniadanko
Kurde tesciu poprosil mnie zebym zadzwonila do norwegii w sprawie pracy dla niegomam nadzieje ze gosc bedzie gadal po niemiecku lub angielsku mam stresa
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila nie dziwie Ci sie.. Tez nie lubie takiego wyczekiwania na kogos.. Jak na ksiedza na koledzie
Powodzenia w rozmowie z norwegia
Ja sie nudze, patrze na tv ale nic ciekawego nie ma..
Swietne porownanie - jak na ksiedza hahaha wszyscy jak na szpilkach
Dziekuje, nje lubie gadac przez tel w obcym jezyku buuRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka spokojnie dasz radę
Ale ja też nigdy nie lubiłam w pracy telekonferencji z niemcami albo francuzami po angielsku. To jest fantastyczny mix i język angielsko-podobny
Daria to niehumanitarne pisać o możliwości włączenia klimyJa muszę pójść po bombini do rossmana i nie mogę się zebrać. Już się cała lepię
Kada mi też puchną dłonie i stopy, ale kostkę póki co widzę. Czuję tylko dyskomfort przy zginaniu palców
Amelka skąd Ty wziełaś te rozpinane bodziakiSzukałam ostatnio i są głównie takie wkładane prze główkę. Z drugiej strony myślę, że lepiej wziąć takie i nauczyć się w szpitalu niż potem w domu męczyć maleństwo
A tak w ogóle zdecydowałam się rodzić na SolcuRuda27, Camille87, MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzień dobry!
No i do mnie dotarł upałGorąco jak cholerka, wentylator już daje na całego, siedzę a pod cyckami mam kałuże...
Kamila ja mimo, ze mieszkam już ponad rok za granicą też nie lubię gadać przez telefon po angielskuWięc rozumiem Cię całkowicie...
No i moje ogromne GRATULACJE!!!Jesteś pierwsza z donoszoną ciążą
Amela co do pościeli - mi najbardziej podobają się kropki, ale ja prosta dziewczyna jestem więc wieszhehe
Ja też muszę się porozglądać za drugim kompletem pościeli, bo mam opcję na przywiezienie do NO więc trzeba korzystać... Ale też tym razem wezmę coś wzorzystego, bo już mam jedną taką prostą w kratkę..
Zastanawiam się też nad kupnem bujaczka...
http://allegro.pl/fisher-price-nowy-lezaczek-bujaczek-do-18kg-x6144-i4366275029.html
Ten mi się podoba bo jest do 18kg no i jest też możliwość regulacji oparcia, gdzie dziecko może sobie spać na płasko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 10:23
celia, amela, MILA, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale numer, zamówiłam w tamtym tygodniu łóżeczko, nie doczytałam na aukcji że robione jest na zamówienie i napisałam do nich o przybliżony czas realizacji a oni mi pisza ze 28.07-01.08 po tydzien wstrzymują produkcję z powodu urlopu pracowników !!! Ja chyba zwariuje !ic o ja mam zrobić ? napisałam do nich czy nie można wcześniej ewentualnie czy można zrezygnować, ale nie wiem już zapłąciłam ...;(
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amelka, ja taka jak Mika zadzwoniłabym do nich. Taka mailowa korespondencja może trwać w nieskończoność. Powinni pójść Ci na rękę, bez przesady.
Co do przewijaka, mam z ikei ten dmuchany, bo mam miejsce specjalne na komodzie
Rany jak mam wyjść w taki upał