Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Bylam na usg i mam super fotkiNa szczescie sie zalapalam. Bylam przed 10 a zapisy robili od 11. Duzo osob sie nie dostalo by bylo juz zapozno. A trwa to do 16.30. Zapisalam sie..pojechalismy do domu,zjedlismy obiad i przyjechalismy spowtorem i akurat juz wchodzilismy
Pomierzyl ja,wazy 3 kg takze klopsik sie juz robi po malu
sprawdzil plec i czy nie ma rozszczepienia podniebienia.
Sylka gratulacje 35 tc a Monia 37 tc
Pekinka moze naczynko peklo. Zobacz czy wiecej tego bedzie. Jak by co to pojedz do szpitala.
Quendi dobrze ze wszystko ok
Aggie ja tez czuje taka twarda kulke jakby u gory ale to jest pupa na mojeu Ciebie pewnie jest tak samo
U nas sie ochlodzilo, padalo i slonca nie ma. Ale to dobrze. Czlowiek troche oddychnie od tych upalow. Ale stopy i tak mam spuchniete.Sylka, Moni&, celia, Aggie, Camille87, Ruda27, Quendi, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka no udalo sie tym bardziej ze ja nie mialam jeszcze w 4d
takze sie ciesze
a moj maz jaki ucieszony bo uwaza ze jest podobna do niego i chodzi dumny jak paw
Kada to super ze spedziliscie fajnie dzionek,my jedziemy teraz do lasu na spacerRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej, my bylismy na malych zakupach, rany boskie kilka godzin nas nie bylo, nawet nie wiem kiedy pierdyklo
kupilam sobie spodenki i sandalki, pierdziele opcje ze musze ladnie sie ubierac, musze byc wygodnie i chlodno... Ale myslalam ze umre w drodze do CH, teraz wiaterek lekki przyszedl to lzej.
Monia, moja nie ma czesto czkawki, nieraz kilka dni bez... a dzis juz dwa razy miala
Quendi super ze wszystko u Ciebie dobrzefajnie ze sie odezwalas
Madziu sliczna coreczkataki maly slodziaczek
Quendi, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia ale sliczna kruszynka! Ciesze sie ze wam sie udalo usg i masz tak fajne zdjecie
Co do promocji to nie wiem jak dlugo jest, ale w tesco jest wiele przecenionych rzeczy
Ja bylam na ktg, wszystko jest ok. Nie ma zbytnio skurczy. Polozna sie sugeruje terminem z om 6.08 i jak mowi do mnie ze jeszcze miesiac to mnie to troche dobilojakos sie nastawilam ze w tym miesiacu sie uda, no ale wiaodmo nic nie da sie przewidziec.. Niedlugo bedziemy wyczekiwac jak teraz lipcowki
Quendi ciesze sie ze u was dobrze!
Czkawke moj ma 1-2 razy dziennieQuendi, Camille87, Sylka, Moni&, celia, MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria dobrze ze na ktg wszystko ok!
Lepiej sie nie nastawiac na szybki porod, ja tam rozwazam i sierpień, bez cisnieniaa jak Kuba zechce wyjsc wczesniej to chwala mu
Kurde pisalam rano do Lanusi bo miala wczoraj wizyte i nie odpisala mi pipka jedna.. mam nadzieje ze wszystko ok..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 18:49
-
nick nieaktualnyKamila ja to wiem, ale nic nie poradze ze juz sie tak nastawilam
Wiem, że nie wazne kiedy wyjdzie ale żeby byl zdrowy.. Ale tak ludze sie ze jednak w lipcu jeszcze sie udajak widze jak sie niecierpliwia dziewcyzny po 39 tygodniu to chcialabym tego uniknac
Kama to daj znac jak Lanusia sie odezwie, napewno jest wszystko ok..
Pokaze wam co moj maz dzisiaj kupil dla synka
http://tablet.hm.com/pl/product/28607?article=28607-A
http://tablet.hm.com/pl/product/30884?article=30884-A
Jeszcze sweterek i taki berecik z motywem w kotwice w innym sklepieAggie, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila ja tez wlasnie uwielbiam uszka na kapturze
dzieci tak slodko wtedy wygladaja hihih
Do tej bluzy sa spodnie z takim motywem na pupce, ale niestety w sklepie nie bylo..
No co do cc masz racje, chociaz mam nadzieje ze urodze sn i to niebawem
Kada no Twoj kombinezońik co pokazywalas na fb tez cudnyCamille87, Dodi lubią tę wiadomość