X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • amela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka gratuluje 35 TC :-)
    U nas dziś cały dzień pada deszcz, nawet na chwile nie przestaje i chlodno !!
    Quendi dobrze ze u Was wszystko dobrze :-)
    Kamilka 17 dni to juz tak malutko :-) :-)
    Co do czkawki to ja tez slabiej ja wyczuwam czasem raz dziennie a czasami wogole :-)
    Madzia to super ze się dostaliscie !! Śliczna Buzka malutkiej :-) :-)
    Daria dobrze ze na kg wszystko ok.

My byliśmy w sklepie z mężem i kupilam w hm sobie taka bluzeczke i japonki każde po 10 :-)
    A i dla Nelki dwa body po 5 zl w carefurze :-)
    My leżmy z mężem i czekamy na mecz, objadlam się brzoskwiń a Nelka się wygina :-) :-)

Ruda27, Camille87, Quendi, Sylka, Magda2013, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze dziewczyny a my z mezem caly dzien lezymy ogladamy filmy i sie obzeramy slodyczami :P mam takiego lenia ze szok! Cudem sie zebralam i wstawilam naczynia do zmywarki i umylam wlosy, bo juz sama na siebie patrzec nie moglam :P
    Pogoda nie dodaje energii wiec co sie dziwic..
    Od wczoraj bardzo czesto twardnieje mi brzuch, kilka razy na godzine nieprzyjemne to...

amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka ja wczoraj się ledwo zmusiłam żeby umyć włosy... jak pomyślałam ze teraz nagle zaczelabym rodzic a tu taki łeb o.O

Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Kamilka ja wczoraj się ledwo zmusiłam żeby umyć włosy... jak pomyślałam ze teraz nagle zaczelabym rodzic a tu taki łeb o.O

Daj spokoj, gdyby ta pogoda zachecala do wyjscia na spacer pewnie predzej bym sie zebrala ale zo to albo gorac 30º albo deszcz to wlosow nie mylam od wtorku! o.O az wstyd sie przyznac :P moj maz sie smieje ze mnie ze jestem kretem bo siedze w domu non stop - chcial mnie wyciagnac na spacer ale odmowilam no gdzie z takimi wlosami tlustymi :P
    O porodzie nic nawet nie wspominaj! Wstyd jak nic hehe

amela, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah dziewcyzny ze mna jest tak samo :P po pare dni nie myje wlosow, gdzie normalnie mylam codziennie :P wstyd jakby tak na porodowke jechac, zwlaszcza ze na drugi dzien dopiero tragedia by byla a tu brak sil :P

Kamila i dobrze, lezcie i odpcozywajcie :) to moze ostatnie weekendy w takiej postaci :D

Ja ogladam film i zobaczylam orzeszki solone i od razu zadzwonilam do mamy bo w sklepie jest zeby kupila.. Takie smaki sa dobre jak sie cos zobaczy albo uslyszy haha :P

Anita to widac udane zakupy byly :D

Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tez tak to sobie tlumacze ze to ostatnie dni totalnego odmozdzenia i nicnierobienia :P choc moj maz juz mowi, ze maly moglby juz przyjsc "by sobie lezal i plakal" :P nie wie co mowi hehe

Daria co do smakow to ja na lipcowkach przeczytalam o knedlach ze sliwkami i az mi slina pociekla, kurna zjadlabym :D

Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja wyciagam z lodowki Bavarie i spadam na mecz :D

amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż usnął sama oglądam mecz ;D

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide spać, DOBRANOC ;) 434518xlbzh5vtds.gif

Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe amela dobrego masz meza :P
    Holandia wygrala :D ja tez juz leze w lozku!

Dobranoc <3

amela, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się w 36 tyg he ale ze złym samopoczuciem w nocy nie spałam bo mąż odprawił cyrk bo mu księżyc przeszkadzał i zasłony wieszal he i musiał mnie obudzić później mi tak brzuch twardnial ze się obrócić nie umiałam i doszło do tego ze mnie podbrzusze teraz boli i szyjka i spojenie eh a no i kupy zrobić nie idzie bo kość ogonowa boli

Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie witam w niedzielny sloneczny poranek:)
    Karolina gratuluje36 tygodnia!:)

MILA, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Monia wogole się nie zdziwię jak w środę lekarz powie ze szyjka się skrecila bo tak mnie boli eh

celia lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my w dwupaku ale Nasza kochana Pekinka wczoraj urodziła syna nie znam wagi ani wymiarów jest zmęczona mały jest wczesniakiem musi przybrać na wadze. Poród naturalny wszystko opiszę nam jak wróci do domu.. Teraz niech nacieszyć się synkiem... Napisała ze poród naturalny boli jak nie wiem co takiego bólu jeszcze nie znała...
    Pekinka rybko wszystkiego dobrego wracajcie jak najszybciej do domku... Czekamy tu na Ciebie... Oraz byłaś bardzo dzielna GRATULUJĘ CUDOWNEJ ISKIERKI JUŻ NA ZAWSZE W TWOIM ŻYCIU....

Ruda27, Moni&, kada24, Camille87, amela, Macca, MILA, Aggie, Magda2013, celia, Sylka, positive, Dodi, Diablo, Lanusia93, pekinka82 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Paula no to nam dalas newsa!
    Pekinka jak cudnie! Gratulacje kochana!!! Mamy pierwszego maluszka na naszym watku :)
    Duzo zdrowka dla was! Czekamy na zdjecia i relacje <3

Moni&, celia, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej jaka cudowna wiadomosc z samego rana! Pekinko gratulujemy zdrowego synka! az sie serce cieszy:)
    dziewczyny oglaszamy rozpoczety sezon - teraz to dopiero beda emocje:))

Ruda27, MILA, Magda2013, celia, Dodi, Lanusia93, pekinka82 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jak się odzywam to wale z grubej rury hahaha.... Tez więcej nie wiem na prawdę Monika jest zmęczona i wymeczona napisała ze odezwie się wszystko opiszę Później...

Ruda27, MILA, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie obudził mnie jej SMS nie wiedziałam co się dzieje czytałam tego smsa chyba z 10 razy zanim zajrzałam o co biega...
    Tak jest sezon rozpoczęty która następna?? :-)

MILA, celia, Dodi, Lanusia93, pekinka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula z takimi wiesciami to wpadaj zawsze haha :D
    Tak teraz mysle, pekinka wczoraj pisala otej nitce krwi, moze to cos ma wspolnego.. No ale musimy czekac, na jej relacje :)
    Jejku jak fajnie :)
    Amela musi liste zaczac zmieniac :D

celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Paula to Ty bedziesz chyba naszym informatorem:P
    Czy te niteczki krwi o których pisała Monia to mógł być jednak czop śluzowy. Najważniejsze, że ona i maluszek są zdrowi <3

MILA, celia, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
‹‹ 1509 1510 1511 1512 1513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ