Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka gratuluje 35 TC
U nas dziś cały dzień pada deszcz, nawet na chwile nie przestaje i chlodno !!
Quendi dobrze ze u Was wszystko dobrze
Kamilka 17 dni to juz tak malutko
Co do czkawki to ja tez slabiej ja wyczuwam czasem raz dziennie a czasami wogole
Madzia to super ze się dostaliscie !! Śliczna Buzka malutkiej
Daria dobrze ze na kg wszystko ok.
My byliśmy w sklepie z mężem i kupilam w hm sobie taka bluzeczke i japonki każde po 10
A i dla Nelki dwa body po 5 zl w carefurze
My leżmy z mężem i czekamy na mecz, objadlam się brzoskwiń a Nelka się wyginaRuda27, Camille87, Quendi, Sylka, Magda2013, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyBoze dziewczyny a my z mezem caly dzien lezymy ogladamy filmy i sie obzeramy slodyczami
mam takiego lenia ze szok! Cudem sie zebralam i wstawilam naczynia do zmywarki i umylam wlosy, bo juz sama na siebie patrzec nie moglam
Pogoda nie dodaje energii wiec co sie dziwic..
Od wczoraj bardzo czesto twardnieje mi brzuch, kilka razy na godzine nieprzyjemne to...amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:Kamilka ja wczoraj się ledwo zmusiłam żeby umyć włosy... jak pomyślałam ze teraz nagle zaczelabym rodzic a tu taki łeb
Daj spokoj, gdyby ta pogoda zachecala do wyjscia na spacer pewnie predzej bym sie zebrala ale zo to albo gorac 30º albo deszcz to wlosow nie mylam od wtorku!az wstyd sie przyznac
moj maz sie smieje ze mnie ze jestem kretem bo siedze w domu non stop - chcial mnie wyciagnac na spacer ale odmowilam no gdzie z takimi wlosami tlustymi
O porodzie nic nawet nie wspominaj! Wstyd jak nic heheamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahah dziewcyzny ze mna jest tak samo
po pare dni nie myje wlosow, gdzie normalnie mylam codziennie
wstyd jakby tak na porodowke jechac, zwlaszcza ze na drugi dzien dopiero tragedia by byla a tu brak sil
Kamila i dobrze, lezcie i odpcozywajcieto moze ostatnie weekendy w takiej postaci
Ja ogladam film i zobaczylam orzeszki solone i od razu zadzwonilam do mamy bo w sklepie jest zeby kupila.. Takie smaki sa dobre jak sie cos zobaczy albo uslyszy haha
Anita to widac udane zakupy bylyCamille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tez tak to sobie tlumacze ze to ostatnie dni totalnego odmozdzenia i nicnierobienia
choc moj maz juz mowi, ze maly moglby juz przyjsc "by sobie lezal i plakal"
nie wie co mowi hehe
Daria co do smakow to ja na lipcowkach przeczytalam o knedlach ze sliwkami i az mi slina pociekla, kurna zjadlabymRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej witam się w 36 tyg he ale ze złym samopoczuciem w nocy nie spałam bo mąż odprawił cyrk bo mu księżyc przeszkadzał i zasłony wieszal he i musiał mnie obudzić później mi tak brzuch twardnial ze się obrócić nie umiałam i doszło do tego ze mnie podbrzusze teraz boli i szyjka i spojenie eh a no i kupy zrobić nie idzie bo kość ogonowa boli
Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my w dwupaku ale Nasza kochana Pekinka wczoraj urodziła syna nie znam wagi ani wymiarów jest zmęczona mały jest wczesniakiem musi przybrać na wadze. Poród naturalny wszystko opiszę nam jak wróci do domu.. Teraz niech nacieszyć się synkiem... Napisała ze poród naturalny boli jak nie wiem co takiego bólu jeszcze nie znała...
Pekinka rybko wszystkiego dobrego wracajcie jak najszybciej do domku... Czekamy tu na Ciebie... Oraz byłaś bardzo dzielna GRATULUJĘ CUDOWNEJ ISKIERKI JUŻ NA ZAWSZE W TWOIM ŻYCIU....Ruda27, Moni&, kada24, Camille87, amela, Macca, MILA, Aggie, Magda2013, celia, Sylka, positive, Dodi, Diablo, Lanusia93, pekinka82 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
jej jaka cudowna wiadomosc z samego rana! Pekinko gratulujemy zdrowego synka! az sie serce cieszy:)
dziewczyny oglaszamy rozpoczety sezon - teraz to dopiero beda emocje:))Ruda27, MILA, Magda2013, celia, Dodi, Lanusia93, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ruda jak się odzywam to wale z grubej rury hahaha.... Tez więcej nie wiem na prawdę Monika jest zmęczona i wymeczona napisała ze odezwie się wszystko opiszę Później...
Ruda27, MILA, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie obudził mnie jej SMS nie wiedziałam co się dzieje czytałam tego smsa chyba z 10 razy zanim zajrzałam o co biega...
Tak jest sezon rozpoczęty która następna??MILA, celia, Dodi, Lanusia93, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula z takimi wiesciami to wpadaj zawsze haha
Tak teraz mysle, pekinka wczoraj pisala otej nitce krwi, moze to cos ma wspolnego.. No ale musimy czekac, na jej relacje
Jejku jak fajnie
Amela musi liste zaczac zmieniaccelia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość