Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam! ja sie dzisiaj wreszcie wyspalam, na siku wstalam tylko 2 razy ale za to obudzilam soe z potworną chrypą
( pije syrop prenalen, wczoraj tez kupilam wode morska prenalen bo męczy mnie zatkany nos ale ten objaw to chyba nie objaw przeziebienia bo juz od dluzszego czasu mam katar i nos sie zapycha. macie jakies domowe sposoby na chrype?
i o dziwo naprawde dobrze mi sie oddycha mimo wszystko, moze faktycznie macica poszla w dół
i zaczynam 37 tydzien!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 07:56
Aggie, Sylka, celia, MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja juz się wyspałam, maz jeszcze śpi, od sypia po calym tygodniu w pracy.
Moni gratuluje 37 TCna chrype.. no nie wiem ja to zawsze to mleko z miodem pilam i wszystko przechodziło.
Pekinko nie wiem skąd ta niteczka krwi..może ten czop pomału będzie Ci odchodził??
Kada czyli to dobra cena??jak tak to może kupie.
Moni& lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Monia gratuluje 37 tyg
jeszcze tydzien i ciaza donoszona :*
Pekinka w tym nie pomoge... sama pewnie bym spanikowala i pewnie Daria ma racje, ale jakby cos wiecej sie pojawilo, to lepiej to sprawdzic...
A ja sie nie wyspalamkolejny wczesny poranek, obudzilam sie na siusiu i oczywiscie wymiotowalam, wiec calkowicie sie wybudzilam
no nic, duzo juz mi nie zostalo
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie jejku dalej wymioty.. Ja Ci wspolczuje kurde na tym etapie
Dziewczyny kurde co z positive? quendi tez sie nie udziela cos..
Moj maz pojechal na zakupy, ciekawe co kupi dla Natusia i zonki swojejpierwszy raz chyba wybyl sam na jakies ciuchowe zakupy haha
Aggie, celia, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Monia Gratulacje!
A ja dziś 35 tc na liczniku
Pekinka nie martw się, może to czop odchodzi a może po prostu jakieś naczynkoObserwuj maluszka a będzie wszystko ok!
Ja swoją drogą też się zeschizowałam w nocyWstaje siku, wyglądam przez okno a tu ogromny księżyc w pełni.. Hehehe no i momentalnie zrobiło mi się mokro między nogami! Oczywiście to nie wody, tylko po prostu się spociłam
hahahah efekt placebo hahahahah
Wczoraj wieczorem byłam sprzątać z mężem i dzisiaj boli mnie podbrzusze tak jakbym miała tam zakwasy.. Nigdy wcześniej aż tak nie bolało, możliwe żeby to na prawdę były zakwasy?!
Aggie ja nie sądzę, żeby maluszek się obrócił, też byłam przekonana, ze mój siedzi cały czas głową w górę, bo czułam jak kopie po pęcherzu, a pod żebrami się wypycha czymś twardym, a tu psikus - mały cały czas jest główką w dółMoże po prostu się przekręcił wokół własnej osi i dlatego inaczej odczuwasz ruchy...
Ruda27, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria, no niestety taki moj urok
pocieszam sie slowami mamy, ona mogla rodzic bez problemu, ale chodzenie w ciazy to byla dla niej udreka, zle ja znosila tak jak ja... takze mam nadzieje ze na porodowce bedzie mi latwiej
Wlasnie Positive dawno nie bylo, a Quendi chyba zaczela wakacje wiec moze gdzies wybyla
Sylwia, nie wiem, moze masz racje, ale taka twardawa kule dosc spora mialam tak na wysokosci zoladka i w dole nie czulam tego naciskui automatycznie brzuch mialam wyzej zaokraglony, moze i pupka w gore pojechala, sprzeczac sie nie bede bo nie wiem
Ale u nas skwarjeszcze nawet sniadania nie jedlam... a podobno ma byc teraz fala upalow
Ahh i Sylwus gratuluje 35 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 10:17
Ruda27, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie to oby tak bylo! Szybkiego porodu zycze
Sylwia gratuluje 35 tygodnia!
Moj wczorajszy zakuptroche duze ale mysle ze moze miec w nozkach dalej, a jak nie to bedzie mial na pozniej... Nie moglam sie oprzec bo to slodkie i tanie.. Przećenione z 75 zl na 22 w tesco
celia, Aggie, Moni&, Camille87, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! U nas pada i zimno brr
Ja sie nie wyspalam bo dopiero ok 1:30 zasnelam, mielismy 3 cmy w domu a jak sie tak boje ze nie zasnelam poki maz wszystkich nie zlapal
Najpierw maz sie ze mnie smial a potem wrecz sie wkurzal bo nie mogł ich zlapac a ja panikowalam.
Amela 48szt za 21,90 to dobra cena (w rossmanie 21,99 za 43szt).
Daria cudny spiworek - mam taki sam tylko z kubusiem puchatkiem
Tez mam wrazenie ze jest za dlugi ale to nie przeszkadza.
Gratuluje nowych tygodni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 11:13
Ruda27, Moni&, MILA, Sylka, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny