Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja mialam liczne bakterie w moczu i dostalam antybiotyk na M ale nie pamietam nazwy i urosept mozesz brac,3 razy po 2 tabletki przez 10 dni.
ale sie czuje "wypluta", nie wyspalam sie, wlasciwie to drzemalam raczej niz spalam bo co chwile soe budzilam i o 6 juz nie umialam spac. z gardlem juz lepiej, pije herbatke i zaraz sobie zazyje prenalen.aicha lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
aicha wrote:cześć dziewczyny mam pytanko... miałyście leukocyty w moczu i jakies bakterie? dziś odebrałam wyniki i się zastanawiam co to może być. Nie czuję zadnej infekcji
ja dobre 2m temu miałam infekcje, leukocytów mialam 500 w polu widzenia i brałam przez tydzien urosept 3 x dziennie przeszło i nie wróciło:) można go spokojnie brac jest bez recepty. ale jak coś tam więcej się dzieje to być może i antybiotyk Ci przepisze.aicha, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kasienka gratuluje donoszonej ciąży
Mila ja raczej nie mam takiego kłucia to nie pomogemale wydaje mi się ze to normalne
Celia ja ostatnio się pytalam o pościel do wózka ale nikt mi nie odpowiedzialja raczej nie kupuje, bo rodzimy w lato wiec kolderka będzie niepotrzebna, mam kocyk to ewentualnie przykryje mala a jak będzie bardzo gorąco to nawet sama pieluszka flanelowa, podusię ewentualnie jakąś tylko dokupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:37
celia, Camille87, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyCorka Monalisy napisala nowy post.. Az sie plakac chce.. Ile ludzie sie nacierpia
ale wazne ze jest lepiej..
Aicha jak chodzisz prywatnie to zrob sama od siebie posiew moczu, zobaczysz czy masz jakas konkretna grozna bakterie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 15:10
Camille87, aicha, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aicha wrote:cześć dziewczyny mam pytanko... miałyście leukocyty w moczu i jakies bakterie? dziś odebrałam wyniki i się zastanawiam co to może być. Nie czuję zadnej infekcji
Ja mialam ostatnio leukocyty i gin nic nie mowil. Norma jest do 5 a ja mialam 1-3. Zalezy jak jest u Ciebie -
MILA wrote:dziewczyny czemu MOnalisa w ogóle zapadła w śpiączę ?? z powodu tego zatoru płuc?
a czym on był spowodowany?MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka mmm racuchy!
Ja zrobilam salatke z makaronem kurczakiem i ananasem a teraz pije koktajl z truskawekzaraz film bedziemy ogladac to sobie radlerka 0% strzele
Amela a u mnie zimno! Wiatr wieje, chmury i nie wiem czy padac nie bedzie.. ale to dobrze bo mialam dosc troche goracaSylka, Magda2013, amela, Dodi lubią tę wiadomość