X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka gratuluje donoszonej ciąży !!!! jej jak fajnie sie masz :-)

celia, mala_mi, Kasieńka:) lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila, ja czuje takie wypychania jakby w szyjce, nie wiem czy to to samo co klucia, stwierdzili ze to normalne, mimo ze czasem zaboli tak ze musze stanac i skrzyzowac nogi :P

Celia, dziekuje :* ja nie kupuje poscieli do wozka, mam dwa przescieradelka, mama robi mi bardzo cieply kocyk na zime, mam specjalna podusie dla noworodkow po Zuzi, ale jakby co moge ciut podniesc poziom w gondoli bo jest na pokretlo, takze stwierdzilam ze wydatek bez sensu :P

Kasienka gratuluje donoszonej ciazy :D jak Wy pedzicie :P u mnie ciaza donoszona bedzie 30 lipca oO caaaaly miesiac :P i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

Zaczelam w szafkach kuchennych przestawiac bo mi Darek niezlego bajzlu tam porobil :P i staram sie "oczyscic" blaty z wszelkich niepotrzebnych rzeczy :) tylko nie wiem jak siegnac wyzszych polek bo boje sie na krzeslo wchodzic :P Darek mnie zabije :P

MILA, Camille87, celia, Magda2013, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie nie właź na zadne krzesła !!!!!!!!! zakręci ci sie w g łowie czy coś i będzie ......:-P

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka gratuluje donoszonej ciazy! My z męzem mamy w poniedzialek 2 rocznice slubu:) i moje urodziny :P

ja mam czasem kłucia w pochwie, nie wiem co to moze byc. moze po prostu pod koniec musi kluc, bolec, ciagnac itp:P

celia, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus lepiej pohamuj swoje zapędy do sprzatania i posprzataj tylko nizej a tam gdzie nie siegniesz zostaw męzowi. od nieporzadku jeszcze nikt nie umarł.

Monis
    8b9686f91d.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Mila nie wleze na krzeslo, bo sie boje :P zrobie tyle co siegne a reszte Darka poprosze :)

Monis, ze ja zapominalska :P to wszystkiego najlepszego na poniedzialek dla Was :) :*

Moni& lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to ja z wyprzedzeniem juz dziekuje :P :*

Aggie lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady :*
    U mnie niestety (a może stety ;)) z upałem nie jest tak łatwo, gdyż w NO domki są drewniane a nie murowane i bunkrowanie się nic nie pomaga, bo strasznie się w środku nagrzewa... :/ Zimą to jest plus, ale latem jest straszny ukrop.. Tzn latem gdy są upalne dni, bo niezbyt często się to zdarza ;)
    Oczywiście wszystko pozasłaniałam, ale okna są pootwierane, żeby był przeciąg.. No i wentylator chodzi cały czas.
    Ale jestem tak zdesperowana, że zaraz chyba pojadę kupić sobie basenik dziecięcy i będę siedzieć z tyłkiem w wodzie na tarasie :P Bueheheh ale by to wyglądało... Wieloryb w baseniku hahahahah :D

Moni&, MILA, Camille87, Aggie, celia, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, Sylka dobra jesteś! kup od razu koło ratunkowe, podobno po porodzie jest ideale zamiast tej poduszki poporodowej:)

Camille87, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej byłam w auchanie i są pieluchy bella happy 2 3 4 za 39,99 ja kupiłam 2 ślą malucha he i body w promocji za 5 zł

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Sylka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bueheheh mój mąż byłby poskładany jakby zobaczył mnie w tym baseniku (z wodą po kostki) z założonym kółeczkiem i jeszcze rękawkami hahahahah :P

Camille87, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sYLKA ja to się dziwię ze ty w tym basenie jeszcze nie siedzisz ;-)

Camille87, Sylka, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • aicha Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny mam pytanko... miałyście leukocyty w moczu i jakies bakterie? dziś odebrałam wyniki i się zastanawiam co to może być. Nie czuję zadnej infekcji :(

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha ja nie :-/ dzwoń do gina !!!!

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka gratuluje ciazy donoszonej :-) ja tez juz mam donoszona ;-)

Ja wyprasowalam firanki, maz mocuje obrazki zaraz bedzie myl okna ja posprzatam poscieram kurze i posrzatam powiesimy firanki i koniec :D

Chyba przejedziemy sie nad jezioro bo taki gorac ze ledwo siedzimy pies tez dobrze ze plytki mamy w salonie to sobie pies brzuch chlodzi :-)

Sylka wyobrazilam sobie Ciebie w tym basenie kuzwa :P hahahah

Ruda27, Sylka, celia, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość

• aicha Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyte mam we wtorek... wiec chyba poczekam ale ciekawa jestem co to :(

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może być bakteria w moczu więc ja bym zadzwoniła :-/

aicha lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka jak masz miejsce na taki basenik to ja bym sie nie zastanawiala na Twoim miejscu :P ja mam tak malo miejsca na "ogrodku" ze nie ma sensu kombinowac, niestety :P

U mnie dzis dosc cieplo a rano zapowiadalo sie na chlodek, no coz... dlatego tez se na raty ogarniam bo za szybko sie mecze :P

Zal mi biednej koty bo ta kanciapa sie nagrzewa mocno, kaze Darkowi pozaslaniac jakimis szmatami okna to moze bedzie miala ciut chlodniej.

Aicha ja nie pomoge, u nas sprawdzaja od razu u poloznej, ale to nie sa jakies kompleksowe badania... ja bym zadzwonila do gina tak jak Mila mowi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:04

Sylka, aicha, celia lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • aicha Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny gin na urlopie wiec raczej poczekam wyczytałam troche w necie ze to moze być zapalenie drog moczowych i nie ma sie co przejmowac .... ale leczyć trzeba ... bylam ciekawa czy któraś z was miała cos z tych rzeczy

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ja ostatnio czesto mam jakies klucia bole okresowe czy ciagniecia w podbrzuszu tak silne ze az zastygam w miejscu wczoraj jak sie kladlam i z siostra przez tel rozmawialam i wtedy ten bol mnie chwycil to maz sie przerazil ze rodze :P ppwiedzial "juz sie zaczalem zastanawiac gdzie samochod zaparkowalem" :P ale przypominam sobie rozmowe z moim ginem ktory mowil ze pomijajac bole np zwiazane z kamieniami w nerkach itp, wszelkie inne bole sa normalne wiec nie panikuje :-) ale zapytaj dla pewnosci gina bo nigdy nic nie wiadomo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:25

‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ