Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila, ja czuje takie wypychania jakby w szyjce, nie wiem czy to to samo co klucia, stwierdzili ze to normalne, mimo ze czasem zaboli tak ze musze stanac i skrzyzowac nogi
Celia, dziekuje :* ja nie kupuje poscieli do wozka, mam dwa przescieradelka, mama robi mi bardzo cieply kocyk na zime, mam specjalna podusie dla noworodkow po Zuzi, ale jakby co moge ciut podniesc poziom w gondoli bo jest na pokretlo, takze stwierdzilam ze wydatek bez sensu
Kasienka gratuluje donoszonej ciazyjak Wy pedzicie
u mnie ciaza donoszona bedzie 30 lipca oO caaaaly miesiac
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Zaczelam w szafkach kuchennych przestawiac bo mi Darek niezlego bajzlu tam porobili staram sie "oczyscic" blaty z wszelkich niepotrzebnych rzeczy
tylko nie wiem jak siegnac wyzszych polek bo boje sie na krzeslo wchodzic
Darek mnie zabije
MILA, Camille87, celia, Magda2013, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
-
Kasienka gratuluje donoszonej ciazy! My z męzem mamy w poniedzialek 2 rocznice slubu:) i moje urodziny
ja mam czasem kłucia w pochwie, nie wiem co to moze byc. moze po prostu pod koniec musi kluc, bolec, ciagnac itp:Pcelia, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dzięki dziewczyny za rady :*
U mnie niestety (a może stety) z upałem nie jest tak łatwo, gdyż w NO domki są drewniane a nie murowane i bunkrowanie się nic nie pomaga, bo strasznie się w środku nagrzewa...
Zimą to jest plus, ale latem jest straszny ukrop.. Tzn latem gdy są upalne dni, bo niezbyt często się to zdarza
Oczywiście wszystko pozasłaniałam, ale okna są pootwierane, żeby był przeciąg.. No i wentylator chodzi cały czas.
Ale jestem tak zdesperowana, że zaraz chyba pojadę kupić sobie basenik dziecięcy i będę siedzieć z tyłkiem w wodzie na tarasieBueheheh ale by to wyglądało... Wieloryb w baseniku hahahahah
Moni&, MILA, Camille87, Aggie, celia, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasienka gratuluje ciazy donoszonej
ja tez juz mam donoszona
Ja wyprasowalam firanki, maz mocuje obrazki zaraz bedzie myl okna ja posprzatam poscieram kurze i posrzatam powiesimy firanki i koniec
Chyba przejedziemy sie nad jezioro bo taki gorac ze ledwo siedzimy pies tez dobrze ze plytki mamy w salonie to sobie pies brzuch chlodzi
Sylka wyobrazilam sobie Ciebie w tym basenie kuzwahahahah
Ruda27, Sylka, celia, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka jak masz miejsce na taki basenik to ja bym sie nie zastanawiala na Twoim miejscu
ja mam tak malo miejsca na "ogrodku" ze nie ma sensu kombinowac, niestety
U mnie dzis dosc cieplo a rano zapowiadalo sie na chlodek, no coz... dlatego tez se na raty ogarniam bo za szybko sie mecze
Zal mi biednej koty bo ta kanciapa sie nagrzewa mocno, kaze Darkowi pozaslaniac jakimis szmatami okna to moze bedzie miala ciut chlodniej.
Aicha ja nie pomoge, u nas sprawdzaja od razu u poloznej, ale to nie sa jakies kompleksowe badania... ja bym zadzwonila do gina tak jak Mila mowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:04
Sylka, aicha, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila ja ostatnio czesto mam jakies klucia bole okresowe czy ciagniecia w podbrzuszu tak silne ze az zastygam w miejscu wczoraj jak sie kladlam i z siostra przez tel rozmawialam i wtedy ten bol mnie chwycil to maz sie przerazil ze rodze
ppwiedzial "juz sie zaczalem zastanawiac gdzie samochod zaparkowalem"
ale przypominam sobie rozmowe z moim ginem ktory mowil ze pomijajac bole np zwiazane z kamieniami w nerkach itp, wszelkie inne bole sa normalne wiec nie panikuje
ale zapytaj dla pewnosci gina bo nigdy nic nie wiadomo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:25