Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale z nas chorowinki co druga gardło boli, ja czuje taki dyskomfort w gardle i troche kaszle no masakra w lipcu chorobsko, w nocy mialam taka chrype ze myslalam ze nie przejdzie.
twz mam czasem ból stopy jak ide w japonkach wydaje mi sie ze to wlasnie od plaskich butów.
powiedzcie mi jak to jest z tym ktg w szpitalu trzeba miec skierowanie czy mozna na ip podjechac i poprosic o ktg? nie wiem bo nogdy nie bylam w szpitalu ani na ip...
Monis
[/link]

-
aaa, powiem Wam, że kupiłam sobie suchy szampon w biedronce i dziś go wypróbowałam. miałam tłusty łeb, spryskałam tym szamponem i ten tłuszczyk zniknął, więc 1 dzień można przetrzymać. Kupiłam z myślą o szpitalu, bo ja jestem z tych co mogą być bez makijażu, ale tłusty łeb to najgorsze co może być.
MILA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014

-
Moni& nie potrzebujesz żadnego skierowania. Podjeżdżasz do szpitala i prosisz o ktg mówiąc, że coś Cię niepokoi. Mają obowiązek podpiąć Cię pod monitoring. Tylko, że niestety bywa tak, że trzeba czekać dość długo, jak to w szpitalu:/
MILA, dopiero teraz zarejestrowałam, że Ty dzisiaj masz ostatni dzień w pracy! Nareszcie! Napracowałaś się chyba najdłużej z nas wszystkich. Teraz masz parę tygodni na pobyczenie się przed wielkim niedospaniem
MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria a zamawialas cos w smyku przez internet? Jak to jest z wysylka? Bo ceny na prawde super!
Kamila zamowilam teraz z odbiorem w emipku
nie wiem czy gdzies kolo Ciebie jest, ale do empiku wysylka jest za darmo
i do niektorych smykow tez, ale to lista na stronie jest.. Sa tez poczta i kurierem, ale to wiadomo juz sie placi
Aga to tez kupie ten szampon
juz sie zamierzam do tego od chyba roku, a jak okazja w biedronce jest to kupie
szkoda ze wczoraj nie pamietalam bo bylam 
Jutro mam ktg, moja polozna jest w szpitalu wiec skocze do niej
potem ide do kosmetyczki zrobic henne brwi i rzes, mam nadzieje ze utrzyma sie to do porodu
mialam isc na zabiegi na stopy, ale jak malowac nie mozna to pojde po porodzie, maz bedzie spacerowal z malym a ja pojde na maly relaks jak bede w stanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:53
nick nieaktualny, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila zamowilam teraz z odbiorem w emipku
nie wiem czy gdzies kolo Ciebie jest, ale do empiku wysylka jest za darmo
i do niektorych smykow tez, ale to lista na stronie jest.. Sa tez poczta i kurierem, ale to wiadomo juz sie placi
No wlasnie nie mam ani empiku ani smyka fuck
Ciekawe ile ta wysylka by wyniosla, bo patrzylam na hustawki/lezaczki ale tam obnizka nie jest jakas super powalajaca wiec pewnie roznica w cenie wyrownalaby sie z kosztami wysylki wiec lipa.. a najblizszy empik/smyk 50 km.
-
nick nieaktualnyagapast wrote:aaa, powiem Wam, że kupiłam sobie suchy szampon w biedronce i dziś go wypróbowałam. miałam tłusty łeb, spryskałam tym szamponem i ten tłuszczyk zniknął, więc 1 dzień można przetrzymać. Kupiłam z myślą o szpitalu, bo ja jestem z tych co mogą być bez makijażu, ale tłusty łeb to najgorsze co może być.
Ciekawe jak to dziala
jakas magia normalnie hehehe a cena? Moze i ja kupie bo tluste wlosy to tez moja zmoraaa
-
Kamila, 10 zł w Biedzie, nie wiem, może czary hehe
ciekawe czy w sklepach w smyku tez są takie obniżki, w sumie teraz sezon przecen się zaczął, muszę się przejechać do jakiegoś centrum handlowego.
MILA lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014

-
nick nieaktualnyKurde Kamila to lipa.
Jak masz duzy gabaryt to przesylka ok 11 zl zalezy za ile zamowienie bo nawet za darmo
http://www.smyk.com/pomoc/warunki-dostawy
Kamila to dziala na zasadzie proszku, tak samo jak puder czy zasypka dla dzieci i dasz na wlosy to to wssysa jakby tluszcz
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:K
Kamila to dziala na zasadzie proszku, tak samo jak puder czy zasypka dla dzieci i dasz na wlosy to to wssysa jakby tluszcz
fuj, jak to okropnie brzmi
łeeeeeeeeeeeeee
nick nieaktualny, celia, nick nieaktualny, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagapast wrote:Kamila, 10 zł w Biedzie, nie wiem, może czary hehe
ciekawe czy w sklepach w smyku tez są takie obniżki, w sumie teraz sezon przecen się zaczął, muszę się przejechać do jakiegoś centrum handlowego.
Aga sa
jak ja u nas bylam, niestety z rozmiarowka ciezko, ale duzo przecenionych rzeczy
agapast lubi tę wiadomość
-
Agapast tylko z tymi szamponami trzeba uwazac, ja nigdy nie mialam lupiezu a jak zaczelam stosowac tylko raz na jakis czas oczywiscie ten suchy to sypie mi sie z lba, i nie moge sie tego wyzbyc
Tak wogole to dzieciecy puder/zasypka dziala tak samo
wystarczy odrobine wetrzec w skore glowy i efekt ten sam 
Mila, a kojarzysz moze angielski tytul tego serialu? kiedys podawali w gazetach
chetnie bym obejrzala sobie taki serial 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mala_mi dzięki kochana, dopytam o te badania w śr, bo mam wizytę u ginki. A potem w pt zobaczymy co mi w szpitalu powiedzą
Jeśli będzie cc, to raczej będę pierwsza, ale zobaczymy 
Dziewczyny zaczęłam 36 tydzień
Jeszcze 2 tygodnie do donoszonej ciąży 
Agapast też sądzę, że to balerinki mogą być winne bólu stóp. Ja do czasu ciąży wyłącznie na obcasach biegałam. Ale latem trudno o niepłaskie buty.
Przyszedł mi laktator, chyba zaraz go wyparzę
nick nieaktualny, ona20, Aggie, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość