Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale z nas chorowinki co druga gardło boli, ja czuje taki dyskomfort w gardle i troche kaszle no masakra w lipcu chorobsko, w nocy mialam taka chrype ze myslalam ze nie przejdzie.
twz mam czasem ból stopy jak ide w japonkach wydaje mi sie ze to wlasnie od plaskich butów.
powiedzcie mi jak to jest z tym ktg w szpitalu trzeba miec skierowanie czy mozna na ip podjechac i poprosic o ktg? nie wiem bo nogdy nie bylam w szpitalu ani na ip...Monis
[/link]
-
aaa, powiem Wam, że kupiłam sobie suchy szampon w biedronce i dziś go wypróbowałam. miałam tłusty łeb, spryskałam tym szamponem i ten tłuszczyk zniknął, więc 1 dzień można przetrzymać. Kupiłam z myślą o szpitalu, bo ja jestem z tych co mogą być bez makijażu, ale tłusty łeb to najgorsze co może być.
MILA, Ruda27, Camille87, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Moni& nie potrzebujesz żadnego skierowania. Podjeżdżasz do szpitala i prosisz o ktg mówiąc, że coś Cię niepokoi. Mają obowiązek podpiąć Cię pod monitoring. Tylko, że niestety bywa tak, że trzeba czekać dość długo, jak to w szpitalu:/
MILA, dopiero teraz zarejestrowałam, że Ty dzisiaj masz ostatni dzień w pracy! Nareszcie! Napracowałaś się chyba najdłużej z nas wszystkich. Teraz masz parę tygodni na pobyczenie się przed wielkim niedospaniem
MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria a zamawialas cos w smyku przez internet? Jak to jest z wysylka? Bo ceny na prawde super!
Kamila zamowilam teraz z odbiorem w emipkunie wiem czy gdzies kolo Ciebie jest, ale do empiku wysylka jest za darmo
i do niektorych smykow tez, ale to lista na stronie jest.. Sa tez poczta i kurierem, ale to wiadomo juz sie placi
Aga to tez kupie ten szamponjuz sie zamierzam do tego od chyba roku, a jak okazja w biedronce jest to kupie
szkoda ze wczoraj nie pamietalam bo bylam
Jutro mam ktg, moja polozna jest w szpitalu wiec skocze do niejpotem ide do kosmetyczki zrobic henne brwi i rzes, mam nadzieje ze utrzyma sie to do porodu
mialam isc na zabiegi na stopy, ale jak malowac nie mozna to pojde po porodzie, maz bedzie spacerowal z malym a ja pojde na maly relaks jak bede w stanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:53
Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila zamowilam teraz z odbiorem w emipku
nie wiem czy gdzies kolo Ciebie jest, ale do empiku wysylka jest za darmo
i do niektorych smykow tez, ale to lista na stronie jest.. Sa tez poczta i kurierem, ale to wiadomo juz sie placi
No wlasnie nie mam ani empiku ani smyka fuck
Ciekawe ile ta wysylka by wyniosla, bo patrzylam na hustawki/lezaczki ale tam obnizka nie jest jakas super powalajaca wiec pewnie roznica w cenie wyrownalaby sie z kosztami wysylki wiec lipa.. a najblizszy empik/smyk 50 km. -
nick nieaktualnyagapast wrote:aaa, powiem Wam, że kupiłam sobie suchy szampon w biedronce i dziś go wypróbowałam. miałam tłusty łeb, spryskałam tym szamponem i ten tłuszczyk zniknął, więc 1 dzień można przetrzymać. Kupiłam z myślą o szpitalu, bo ja jestem z tych co mogą być bez makijażu, ale tłusty łeb to najgorsze co może być.
Ciekawe jak to dzialajakas magia normalnie hehehe a cena? Moze i ja kupie bo tluste wlosy to tez moja zmoraaa
-
Kamila, 10 zł w Biedzie, nie wiem, może czary hehe
ciekawe czy w sklepach w smyku tez są takie obniżki, w sumie teraz sezon przecen się zaczął, muszę się przejechać do jakiegoś centrum handlowego.MILA lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyKurde Kamila to lipa.
Jak masz duzy gabaryt to przesylka ok 11 zl zalezy za ile zamowienie bo nawet za darmo
http://www.smyk.com/pomoc/warunki-dostawy
Kamila to dziala na zasadzie proszku, tak samo jak puder czy zasypka dla dzieci i dasz na wlosy to to wssysa jakby tluszczCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagapast wrote:Kamila, 10 zł w Biedzie, nie wiem, może czary hehe
ciekawe czy w sklepach w smyku tez są takie obniżki, w sumie teraz sezon przecen się zaczął, muszę się przejechać do jakiegoś centrum handlowego.
Aga sajak ja u nas bylam, niestety z rozmiarowka ciezko, ale duzo przecenionych rzeczy
agapast lubi tę wiadomość
-
Agapast tylko z tymi szamponami trzeba uwazac, ja nigdy nie mialam lupiezu a jak zaczelam stosowac tylko raz na jakis czas oczywiscie ten suchy to sypie mi sie z lba, i nie moge sie tego wyzbyc
Tak wogole to dzieciecy puder/zasypka dziala tak samo
wystarczy odrobine wetrzec w skore glowy i efekt ten sam
Mila, a kojarzysz moze angielski tytul tego serialu? kiedys podawali w gazetachchetnie bym obejrzala sobie taki serial
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Mala_mi dzięki kochana, dopytam o te badania w śr, bo mam wizytę u ginki. A potem w pt zobaczymy co mi w szpitalu powiedzą
Jeśli będzie cc, to raczej będę pierwsza, ale zobaczymy
Dziewczyny zaczęłam 36 tydzieńJeszcze 2 tygodnie do donoszonej ciąży
Agapast też sądzę, że to balerinki mogą być winne bólu stóp. Ja do czasu ciąży wyłącznie na obcasach biegałam. Ale latem trudno o niepłaskie buty.
Przyszedł mi laktator, chyba zaraz go wyparzęRuda27, ona20, Aggie, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość