Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka, ja robię w domu bunkier, zasłaniam rolety, nawet te zewnętrzne antywłamaniowe i tak siedze do 18 dopiero po 18 ide na spacer czy coś.
czasami mocze nogi w zimnej wodzie i niestety więcej patentów nie mam.MILA, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Celia gratuluje 36 tc!
ja tam nie uzywalam jeszcze szamponu z proszku, wole tradycyjny:P
tesciowa robi mi ciasto z wisniami na jutro bo rodzice przyjda posiedziec bo w poniedzialek mam urodziny ale w poniedzialek wszyscy pracuja wiec jutro mozna dluzej posiedziec:)
ide na poczte zaplacic oc
u mnie temp optymalna 20 stopbi nie ma zleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 11:46
MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Celia, gratuluje 36 tyg
a Kota z dziecmi musi dac rade, od czasu do czasu wola (mialczy przerazliwie jakby ze skory ja obdzierali) ale daje rade, ma wszystko co jej trzeba, jak Darek wroci z pracy to Mloda na troszke w sypialni zamkniemy a tamta niech polata po chalupie i poprzytula sie do ludziow, i jakos to bedzie
Mila, sprawdze tytuldzieki
Aga ja tez uzywalam wtedy kiedy musialam, nie za czesto bo przy krotkich wlosach musialam je miec bardzi swierze bo inaczej ciezko sie ukladaly
Uu Monia, to sie imprezka szykujeciekawe jak moje urodziny beda wygladac
mam 15 sierpnia takze w okolicy daty porodu lol
MILA, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia gratuluje 36tygodnia!
Kurde jak po tym nibyszamponie sie lupiez pojawia to zaczelam sie obawiacjak bedzie sie zblizal termin porodu to bede wlosy codziennie myc zeby byc przygotowana w kazdym momencie
A mi przyszla reklamowana firanka, super sprzedawca dostalam kase w kopercie za wyslanie wadliwej firanki i dodatkowo gratis - firanke panel z motywem z bajki piraciwiec bede miala na zmiane z kubusiem puchatkiem juz ja piore maz zaraz okna umyje i wieszamy
celia, Ruda27, Aggie, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień Doberek
Celia gratuluję nowego tygodnia
Mała Mi...strasznie mi przykro z powodu taty. Moje wyrazy współczucia...
Ja dzisiaj nie mogę się ogarnąć... Siedzę w piżamiei albo przelatuje kanały w TV albo artykuły na kompie
LENISTWO.
Mila oj ostatni dzień w pracysuper
celia, agapast, MILA, Sylka, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, 36 tc to brzmi dumnie
Sylka ja w ogóle sobie nie radzę z upałami. Oczywiście jak Mila i Agapast zasłaniam wszystko co możliwe, no i dziś powinien mi przyjść wiatrak
Aggie, to super, że jakoś opanowaliście sytuację. Macie naprawdę wielkie serce
Amela połóż się i odpocznij. Ja nie mam tak często problemów z oddychaniem, co z kołataniem serca - ten nieszczęsny puls na wyskości 110-120
Kamilka super się sprzedawca zachowałMILA, Camille87, amela, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia ja tez gratuluje nowego tygodnia!
Co do kolatania serca, niestety tez mam i to czesto doscmam nadizjee ze to normalne.
Pekinka tez mam lenia, leze jeszcze w pizamie i tez albo na necie ciuszki ogladam albo tv
Ja na szczescie daje sobie w miare rade z upalem, ale tak jak dziewcyzny wiatrak i jest okcelia, Sylka, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia wiatrak to zbawienie
ja mam taki duzy stojacy obrotowy bez niego moja egzystencja teraz w ciazy to by bylo istne pieklo
Kurde Kuba karate cwiczy, brzuch mi lata na boki
I tak wypycha dupke, ja ja masuje za chwile chowa i znow wypycha jakby sie do masowania podstawialRuda27, MILA, celia, Sylka, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila, to fajnie sprzedawca Cie potraktowal
widac ze w porzadku
Celia, nie po to wzielismy sobie zwierzaka (potem drugiego) zeby oddawac komus po jakims czasie, Darkowi serce peka bo on stara sie myslec bardziej logicznie, ze w kazdej chwili moge urodzic i moze byc ciezko ogarniajac dwa koty osobno plus kociaki... ja chce dac jeszcze Kocie szanse, moze faktycznie instynkt mowi "zabij" a potem wszystko wroci do normy... szkoda mi tylko Mlodej bo sie strasznie stresuje cala sytuacjaale staram sie czesto przytulac i glaskac
Mamy weekend na podjecie jakiejs decyzji, moja mama nawet sie dzis zlamala ze szkoda Koty, a jej nie lubi (pisalam ze jest niezbyt przyjacielska do obcych), wiec...
Ja sie zebrac nie moge do ogarnianiaz samego rana mialam mnostwo energii a teraz lipa
moze kawki latte waniliowej sobie zrobie to mi sie ruszy doopsko
celia, MILA, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
U mnie dzis ciaza donoszonawiec teraz tylko czekac na porod
Mała mi bardzo Ci wspólczuje i wspieram mocno
Mila fajnie ze dzis ostatni dzien w pracy. W końcu odpoczniesz bo ilez mozna pracowac
Celia gratuluje 36 tygodnia
Do mnie dzis mama przyjezdza umyc mi okna i firanki wyprac, prasowanie tez mi zrobi wiec nic tylko mam odpoczywacA w niedziele mamy z mężusiem 1 rocznice ślubu wiec rodzice przyjezdzaja rodzenstwo i dziadkowie na obiad wiec tez taka mala imprezka sie szykuje...
Milego dniaRuda27, celia, Moni&, MILA, Sylka, Camille87, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia ja mam przescieradelko na materacyk w wozku, zamowilam poduszeczke no i kocykiem bede przykrywac, albo pieluszka
Kasienka gratuluje ciazy donoszonej! Suepr ze mama Ci pomaga!mi tez pomaga duzo wiec jestem jej wdzieczna
Fajny prezent na rocznice, albo w okolicy rocznicy bedziecie miec jak dzidzia przyjdzie na swiat
Kasieńka:), celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość