Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • agapast Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka, ja robię w domu bunkier, zasłaniam rolety, nawet te zewnętrzne antywłamaniowe i tak siedze do 18 dopiero po 18 ide na spacer czy coś.
    czasami mocze nogi w zimnej wodzie i niestety więcej patentów nie mam.

MILA, nick nieaktualny, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też zamykam okna i zasłaniam żaluzje i włączam wentylator :-P

Sylka, mala_mi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz Mila, ja nie mam takich luksusów jak wentylator ;) ale jak tak dalej będzie, to muszę kupić.

MILA lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pffffff bez wentylatora to bym juz na pysk padła :-P

agapast, nick nieaktualny, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratuluje 36 tc!:)
    ja tam nie uzywalam jeszcze szamponu z proszku, wole tradycyjny:P
    tesciowa robi mi ciasto z wisniami na jutro bo rodzice przyjda posiedziec bo w poniedzialek mam urodziny ale w poniedzialek wszyscy pracuja wiec jutro mozna dluzej posiedziec:)
    ide na poczte zaplacic oc
    u mnie temp optymalna 20 stopbi nie ma zle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 11:46

MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia, gratuluje 36 tyg :D a Kota z dziecmi musi dac rade, od czasu do czasu wola (mialczy przerazliwie jakby ze skory ja obdzierali) ale daje rade, ma wszystko co jej trzeba, jak Darek wroci z pracy to Mloda na troszke w sypialni zamkniemy a tamta niech polata po chalupie i poprzytula sie do ludziow, i jakos to bedzie :)

Mila, sprawdze tytul :) dzieki :)

Aga ja tez uzywalam wtedy kiedy musialam, nie za czesto bo przy krotkich wlosach musialam je miec bardzi swierze bo inaczej ciezko sie ukladaly :P

Uu Monia, to sie imprezka szykuje :D :P ciekawe jak moje urodziny beda wygladac :P mam 15 sierpnia takze w okolicy daty porodu lol :P

MILA, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratuluje 36tygodnia! ;-)

Kurde jak po tym nibyszamponie sie lupiez pojawia to zaczelam sie obawiac :/ jak bedzie sie zblizal termin porodu to bede wlosy codziennie myc zeby byc przygotowana w kazdym momencie :P

A mi przyszla reklamowana firanka, super sprzedawca dostalam kase w kopercie za wyslanie wadliwej firanki i dodatkowo gratis - firanke panel z motywem z bajki piraci :-) wiec bede miala na zmiane z kubusiem puchatkiem juz ja piore maz zaraz okna umyje i wieszamy :-)

celia, nick nieaktualny, Aggie, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratuluje 36 tc :)

Ale mi się dziś ciężko oddycha o matko ... chyba się położę !

celia lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • agapast Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie, może na urodziny urodzisz sobie córcie:)

Aggie lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek :)

Celia gratuluję nowego tygodnia :)

Mała Mi...strasznie mi przykro z powodu taty. Moje wyrazy współczucia...

Ja dzisiaj nie mogę się ogarnąć... Siedzę w piżamie :) :) :) i albo przelatuje kanały w TV albo artykuły na kompie :D LENISTWO.

Mila oj ostatni dzień w pracy :D super :)

celia, agapast, MILA, Sylka, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, 36 tc to brzmi dumnie ;D

Sylka ja w ogóle sobie nie radzę z upałami. Oczywiście jak Mila i Agapast zasłaniam wszystko co możliwe, no i dziś powinien mi przyjść wiatrak :D

Aggie, to super, że jakoś opanowaliście sytuację. Macie naprawdę wielkie serce <3

Amela połóż się i odpocznij. Ja nie mam tak często problemów z oddychaniem, co z kołataniem serca - ten nieszczęsny puls na wyskości 110-120 :/

Kamilka super się sprzedawca zachował :)

MILA, nick nieaktualny, amela, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia ja tez gratuluje nowego tygodnia! :)

Co do kolatania serca, niestety tez mam i to czesto dosc :/ mam nadizjee ze to normalne.
    Pekinka tez mam lenia, leze jeszcze w pizamie i tez albo na necie ciuszki ogladam albo tv :P
    Ja na szczescie daje sobie w miare rade z upalem, ale tak jak dziewcyzny wiatrak i jest ok :)

celia, Sylka, pekinka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia wiatrak to zbawienie ;-) ja mam taki duzy stojacy obrotowy bez niego moja egzystencja teraz w ciazy to by bylo istne pieklo :P

Kurde Kuba karate cwiczy, brzuch mi lata na boki :P
    I tak wypycha dupke, ja ja masuje za chwile chowa i znow wypycha jakby sie do masowania podstawial <3

nick nieaktualny, MILA, celia, Sylka, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh mój się też obudził i tańczy chyba o.O

Dziewczyny która z was miała takie bóle w pochwie? ja mam takie uczucie kłócia w pochwie> :-/ ?? pytałyście może gina czemu tak sie dzieje ??

celia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila moj tez wypial pupke haha az zdjecie zrobilam :P

Mila ja mam klucia, ale to raczej normalne. Tak mi gin powiedzial, bo z szyjka mam wszystko ok

MILA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, to fajnie sprzedawca Cie potraktowal :) widac ze w porzadku :)

Celia, nie po to wzielismy sobie zwierzaka (potem drugiego) zeby oddawac komus po jakims czasie, Darkowi serce peka bo on stara sie myslec bardziej logicznie, ze w kazdej chwili moge urodzic i moze byc ciezko ogarniajac dwa koty osobno plus kociaki... ja chce dac jeszcze Kocie szanse, moze faktycznie instynkt mowi "zabij" a potem wszystko wroci do normy... szkoda mi tylko Mlodej bo sie strasznie stresuje cala sytuacja :( ale staram sie czesto przytulac i glaskac :) Mamy weekend na podjecie jakiejs decyzji, moja mama nawet sie dzis zlamala ze szkoda Koty, a jej nie lubi (pisalam ze jest niezbyt przyjacielska do obcych), wiec...

Ja sie zebrac nie moge do ogarniania :P z samego rana mialam mnostwo energii a teraz lipa :P moze kawki latte waniliowej sobie zrobie to mi sie ruszy doopsko :P

celia, MILA, nick nieaktualny, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie tak czy siak dzielni jesteście bardzo :)

Mila nie pomogę rzadko mam takie kłucia.

Dziewczyny a co planujecie włożyć do wózka. Kupiłyście pościel czy tam się coś innego wkłada :?

MILA, Aggie lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    U mnie dzis ciaza donoszona :D wiec teraz tylko czekac na porod :)

Mała mi bardzo Ci wspólczuje i wspieram mocno <3

Mila fajnie ze dzis ostatni dzien w pracy. W końcu odpoczniesz bo ilez mozna pracowac :P

Celia gratuluje 36 tygodnia :)

Do mnie dzis mama przyjezdza umyc mi okna i firanki wyprac, prasowanie tez mi zrobi wiec nic tylko mam odpoczywac :) A w niedziele mamy z mężusiem 1 rocznice ślubu wiec rodzice przyjezdzaja rodzenstwo i dziadkowie na obiad wiec tez taka mala imprezka sie szykuje... :)

Milego dnia <3

nick nieaktualny, celia, Moni&, MILA, Sylka, nick nieaktualny, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia ja mam przescieradelko na materacyk w wozku, zamowilam poduszeczke no i kocykiem bede przykrywac, albo pieluszka

Kasienka gratuluje ciazy donoszonej! Suepr ze mama Ci pomaga! :) mi tez pomaga duzo wiec jestem jej wdzieczna :)
    Fajny prezent na rocznice, albo w okolicy rocznicy bedziecie miec jak dzidzia przyjdzie na swiat :)

Kasieńka:), celia, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NAjlepszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc :) Wiec czekamy z niecierpliwoscia :)

nick nieaktualny, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
‹‹ 1502 1503 1504 1505 1506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ