Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do bólu porodowego to jest przeje..... i co tu dużo pisać.
Ja nie wierzę że można się do niego przyzwyczaić gdy poród trwa długo, bo im trwa dłuzej tym jest się bardziej zmęczonym niestetyból wykańcza bardzo więc...
Camille87, Moni&, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ze co ??? Pekinka juz urodzila ?? az mnie brzuch zabolal i dostalam skurczu !
Boze Pekinka gratulacje
ciesze sie jak dziecko az sie wzruszylam ! mam nadzieje ze wszystko ok
zycze zdrowka dla Ciebie i synusia i regeneracji sil
Amela,Kada gratulacje kolejnych tyg
Paula witaj kochana
Amela swietna lista !Ruda27, Moni&, celia, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camilla podziwiam cie,ja juz nie moge spac w tym rogalu
spalam moze z 10 razy,niepotrzebnie go kupowalam ale moze sie jeszcze do karmienia przyda
Ledwo co sie moge obrocic na lozku bez niego a z tym kojcem to juz wogole meczarnia.
A co do skurczy co ostatnio pisalas to ja mam nieraz takie 3 serie skurczy co 10-15 min. Nieraz raz na dzien a nieraz wogole. Musze to poobserwowac.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda mnie maz zmusza do spania w tym rogalu
bo zawsze jak zasypiam to zwijam sobie miedzy nogi koldre i on krzyczy ze ten rogal to strata pieniedzy
ja tez w nim nie spalam glownie z tego powodu ze wyjsc do lazienki czy sie przekrecic z tym rogalem to nie lada wyzwanie
ale maz dlugo wczoraj na komputerze gral to mi poprawial rogala jak sie przekrecalam i mi sie pozwijal
ogolnie spi mi sie lepiej!
Magda2013, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa spie z walkiem caly czas
co prawda obracanie sie z nim to troche problem, zwlaszcza pod koldra, ze koldre tez musze zarzucac wiec nie obejdzie sie bez obudzenia sie, ale juz sie przyzwyczailam.. Jak spalam bez niczego miedzy kolanami to az mnie biodra mocniej bolaly..
Powiem wam ze moj syncio w nocy to aniolek jak narazie.. Co sie budze pryzkladam reke to cisza ( a jeszcze jakis czas temu reagowal). Na szczescie rano zaczyna sie wypychac to wiem ze jest dobrze..
Moj maz streszcza mi ksiazke jezyk niemowlati uczulam go na baby blues ze ma mnie wtedy wspierac itd
niech sie przygotowuje hehe
Zamowilam herbate z lisci malin, musze ja dzisiaj odebrac i zaczac pic
Aaa i wiecie co, ja nie mam skurczy.. Troche mnie to martwiMagda2013, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Moj tez do mnie gadal ze niepotrzebnie go kupilam,z mniejszym brzuchem sie lepiej spalo bo szlo sie bez problemu przekrecic ale teraz ja mam problem zeby bez niego sie obrocic na lozku a co dopiero z nim. W nocy jak sie przekrecam czuje jakies ciagniecia w brzuchu..jak by mi macica sie naciagala. DLatego tak czesto staram sie nie przekrecac ale to znowu mnie biodra bola jak spie za dlugo na jakims boku
-
nick nieaktualnyMadzia tez pomaga, ja sobie tez dawalam sama poduszke. Ale uzywam tej bo troche sporo kosztowala, wiec jakies wyrzuty sumienia bym miala jakbym nie uzywala
Kada niby tak, ale wolalabym, zeby macica juz sie przygotowywala do porodu a nie taka ciszaMagda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria a gdzie zamowilas ta herbate? Tez musze kupic!
Co do skurczow, to nie wiem czy ich brak to powod do zmartwien.. macica na pewno sie spina tylko moze tego nie czujesz.. ale wydaje mi sie ze gorzej by bylo gdybys skurczy miala za duzo
Ja tez musze koldre przerzucac bo jak chce ja naciagnac to czuje opor o ragala
Daria moj tez spi w nocy, nad ranem jak sie przeburze przekrece zaczne ziewac to sie i Kuba budziale wczoraj na meczu kopal niezle, maz sie smial ze chcialby tez mecz obejrzec!
Ruda27, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
daria ja tak przy corci mialam zadnych skurczy przed porodem zadnych przepowiadajacych nic a nic a maz mnie wiozl 8 lipca bo skurcze co 3 min i 9cm rozwarcia i po 30min Emilka byla na swiecie i porod bezbolesny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 10:38
Camille87, Moni&, Ruda27, Magda2013, Sylka, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela piekna lista i gratuluje kolejnego tygodnia!
Kada to mialas fajny porod ciekawe jak bedzie teraz:)
Daria ja tez rzadko mam skurcze sama naeet nie wiem czy to skurcze wiec nie martwmy sie na zapas, Pekinka nam nie narzekala a jak szybko urodzilaRuda27, amela lubią tę wiadomość
Monis
[/link]