Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada dalas mi nadzieje
mam nadizeje, ze u mnie tez sie zacznie szybciej
Kamila poszlam do pierwszej lepszej apteki i zapytalam czy sa a ona ze mozna zamowic. I taka sypana ok 2,5o kosztuje takze groszeale mama mi powiedziala ze dzisiaj zamknieta wiec dupa, dopiero jutra ja odbiore..
Wczoraj mama podjechala do innej apteki zapytac a tam taki fajny facet aptekarz od razu zapytal czy w ciazy corkai ze on tez szukal wszedzie zonie
Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja tez mam 10 pieluch tetrowych mysle ze na razie wystarczy musze tylko je wyprac i wyprasowac jeszcze, wszystko co mi zostalo zaczne robic na dniach bo nie znamy dnia ani godziny:P
E to Monia nie miala tak zle bo nawet jak komoda i lozeczko nie zlozone to przeciez jej facet zlozy:) najwazniejsze ze miala torbe do szpitala spakowana:P ja musze jeszcze dopakowac i kupic reczniczek z kapturkiem jeden bo recznikow nowych mam pełno jeszcze z weselatylko wypraccelia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jej co za wiadomość !!!
Pekinko gratulacje !!! Byłaś bardzo dzielna ! To niesamowite, że masz swoje szczęście przy sobieNasze pierwsze sierpniowe dzieciątko
Nie mogę w to uwierzyć, cudowna wiadomośćJak powiedziałam mojemu M, to od razu - pakuj torbę
I faktycznie dziś spakuję.
Co do wałeczka, to ja od początku z nim śpię i nie wyobrażam sobie inaczej. Już jest niemal zupełnie płaski
Amela śliczna lista i gratuluję 38 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 11:09
Moni&, amela, Sylka, MILA, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Magda, ja mam 13
a mama mowila ze spokojnie z 6 styknie (bo nie do przewijania) ale sie nie moglam oprzec i kupowalam dalej
Tak sobie mysle, Malej torba spakowana, i chyba jutro dokoncze swoja bo kurcze jak piszecie nie znamy dnia ani godziny... tylko zastanawiam sie co wrzucic, chodzi mi o prowiantcelia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTetrowych lepiej miec wiecej, w koncu wyciera sie dziecko, kladzie na tym czy przykrywa a to zaraz brudne jest
Kada ja tam nawet nie pytalam bo to daleko, z tego co sie orientuje to rzadko w aptece jest chyba ze na zamowienie
Monia dzieki ze mi przypomnialas o recznikubo mam wyprane ale chce jeszcze raz bo wiadomo jak to nowe reczniki slabo wciagaja wode
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja juz mam materacyk w lozeczku rozlozony, lozeczko stoi na razie w duzym pokoju, balkon codziennie jest otwarty wiec sie wietrzy:)
jutro zamowie jeszcze torbe do wózka juz sobie upatrzylam na allegro.
kurde jak sobie pomysle o Pekince to chce juz rodzic heheRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny