Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja musze wkoczyć do rossmana po kilka rzeczy ale takich głównie dla siebie, do zabrania do szpitala typu szampon, odżywka, krem, tonik itp no i w końcu jakieś pieluchy trzeba by kupić
positive gdzie ty się podziewałas??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 13:43
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive Ty niedobra, dawno sie nie odzywalas..
Monia o wlasnie gaziki.. Kurde czlowiek mysli, ze ma juz wszystko a tu ciagle cos.. I jakos nie czuje sie gotowa w pelni. No ale jakos to musi byc
Kajoni no to oby mezowi gips sciagneli..
Jak psinka? Widzialam ze juz taka duza kochana
Ja zwariuje, ciagle lezenie, nudzenie sie.. Nie ma co robic, nie ma z kim posiedziec... Maz mnie irytuje i ciezko nam sie dogadac..
Czuje sie jakos zle i samotnieMILA, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja na ten zimny przewijak mam takie specjalne jednorazowe podklady
wiec pieluszki do tego celu nie bede uzywac
Ja dzis wsadzilam kilka roznych batonow do torby, dwie butelki wody i musze owocowy napoj jeszcze dokupic, a Darkowi energy drinki (w razie jakby maszyna z kawa nie dziala tak jak wtedy kiedy siostra rodzila), w srode jade na fizjoterapie to dokupie reszte pierdulek, Darkowi zapowiedzialam ze nie jedzie do brata w sierpniu, albo teraz albo wcale, wiec jedzie 25/07Ja po wiesci o Pekince totalnie spanikowalam
Wlasnie sprzatam w komodzie zeby ja wywalic bo w jej miejsce ma wejsc kojec w salonie, jeszcze dzis kaze Darkowi wejsc na strych i wyciagnac reszte "zabawek" dla malej typu lezaczek, glider, jeszcze miejsce musze zrobic na butelki... powinnam dostac po twarzy zebym sie uspokoila
MILA, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie ja mam tez te podklady,w sumie tez to mialam na mysli zeby polozyc na przewijak i wylecialo mi z glowy
faktycznie to jest lepsze niz pieluszka.
A ja czuje od jakichs 2 tyg.jakies wahania nastrojuJak przez cala ciaze nie mialam jakichs wiekszych nerwow tak teraz wszystko mnie drazni...i to coraz bardziej.
Ja mam w nast.poniedzialek,bodajze Camilla ma we wtorekAggie, MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Takie gaziki dziewczyny możecie kupić w aptece. Ja mam teraz takie, bo mężowi robię zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe, więc wcześniej sobie takimi gotowymi wacikami przemywam miejsce wkłucia. 15 gr jeden kosztuje.
Ja też właśnie potrzebuję jedynie dla siebie takie rzeczy kosmetyczne - chusteczki nawilżone, duże podpaski, małe szampony czy żele, bo w domu to wszystko mam w takich butlach wielkich.
A mam faktycznie nadzieję, że zdejmą mu ten gips, bo w poniedziałek 21 lipca mam ktg na 8 rano a wieczorem o 20 chyba ostatnią wizytę to potrzebuję szofera!Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
positive gdzie Ty bylas!
co u Was?
ja wlasnie zjadlam obiad i jakos mi mieso znowu nie podchodzi bleee az mi niedobrze to samo co w 1 trym:/
Daria co sie stalo czemu sie z mezem nie dogadujesz?
Ja mam wizyte w srode na 16 u innego gin ale pewnie tylko wyniki badan, ewentualnie jakas recepta, l4 a o usg chyba moge pomarzyc u gin na zastepstwo na nfz i potem jak zdązymy to wizyta 28 lipca juz u mojego gin, fajnie by bylo urodic do tego czasu ale niw nastawiam sie
tez musze jeszczw wode spakowac, papier toaletowy, sztucce, kubek do torbyMonis
[/link]
-
Daria, mnie mąż też denerwuje, zwłaszcza że od 3 tygodni siedzi w domu i wiem, że brzydko to zabrzmi, ale jest prawie bezużyteczny
bo to ma stopę w gipsie, więc wszędzie chodzi o kulach, czyli w rękach nic nie może nosić, nawet herbatę do pokoju muszę mu przynosić, śmieci czy coś też nie wyniesie bo jak, nie mówiąc już o innych rzeczach. Więc mam bądź co bądź dwa razy więcej roboty.
Jakbym nie miała tego ucisku to jeszcze spoko, ale ja też nie bardzo mogę chodzić, więc jesteśmy jakby dwie takie kaleki, heh. I dlatego on pół dnia spędza na grach przy komputerze, co działa na mnie jak płachta na byka... bo mnie pomimo, że boli to zapierdzielam, bo kto ugotuje, posprząta, pranie zrobi? no a on... nie może... ehh...
Psinka rośnie, łobuz jest niesamowity. Kopie dziury, rozrywa wycieraczki, wykopuje sadzonki, skacze po ludziach... waży 18,5 kga przyszła do nas to miała 3 kg
kluseczka
celia, Ruda27, Aggie, Dodi, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Haha Kada, no nie przesadzajmy, ona i tak by jadła tyle ile by widziała. A to przyjdzie do mojej kuchni to coś dostanie, to do rodziców, a to do szwagierki i też coś kłapnie. A jeszcze sąsiedzi naszym pieskom dają jakieś kostki i inne smakołyki przez siatkę, to nie ma się co dziwić, że tak rośnie. Z resztą ona ma ważyć ok 30 kg
A dopiero za kilka dni będzie miała 5 miesięcy
przyszła do nas to miała 6,5 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 14:17
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę kochane we wtorek jestem ciekawa co powie... Dziś mój syn bardzo się wygina każdy jego ruch doprowadza mnie do szału jest tak bolesny bo albo głowę władza pod prawe zebro albo nogę w żołądek i mam parcie na odbyt tzn jakby mi coś tam uciskalo dziwne uczucie....
MILA lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny