Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się zdrzemnelam po obiedzie i dopiero wstalam
Dodi witaj kochana, dobrze ze u Ciebie wszystko okzagladaj częściej !!!
Moja mala tez się dzis dużo wypina i nóżki wklada mi pod zebra
Ja muszę jeszcze zamówić ten oscenisept do pepuszka, ale zastamawiam się niektóre mamy stosują te gaźniki nasączone, wy wszystkie macie ten spray? Ja naradzie te gaźiki ale zastanawia się nad tym sprayem
Mala mi ja sobie tez obiecalam ze jutro koncze pakować torby!!Camille87, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMala mi, ja nie wierzylam ze pierwsza urodze ale nie przypuszczalabym ze to Pekinka urodzi pierwsza!
stawialam predzej na Lanusie albo Darie, ale natura plata nam figle jak widac
Diablo wow! Przeciez do porodu do grubo ponad 4kg bedzie mial! Ale nie martw sie im blizej porodu waga bedzie rosla to moze i lekarz zmieni decyzje o cesarce
Dzieeczyny a my bylismy w markecie na zakupach - jedna kasa czynna, kolejka na 10 metrow my koszyk zaladowany po brzegi a zostalismy przepuszczeni w kolejce, czulam sie troche skrepowana ale miloMILA, Ruda27, Aggie, Magda2013, Kajoni, mala_mi, Lanusia93, Dodi, Diablo lubią tę wiadomość
-
Witaj Dodi
dobrze ze u Ciebie wszystko ok
Ja wlasnie musze jeszcze ten octanisept tez zamowic,ale na doz pl. Normalnie w aptece 250 ml maja po ok 40 zl a na doz 33. Jutro zamowie.
Podgrzewacz do butelek mam..dostalam od kolezanki.amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada ja wlasnie ten zamawiam
http://allegro.pl/teddy-samochod-dom-podgrzewacz-sterylizator-i4414475121.html
Dodi fajnie ze napisalas, ale takiego eseju jeszcze u nas nie bylopobilas nawet Lanusie
Ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze!
Wlasnie, ciekawe co z Lanusia.. Dziwne ze nie odpisala Kamilii..
Diablo ladnie wazy Twoje malenstwo heh
Ja mam octanisept, musze tylko gaziki do tego kupic.
Nie moge sie doczekac, jak Pekinka zda nam relacje jak to u niej byloczy sama pojechala do szpitala z ta niteczka, czy cos sie zaczelo u niej dziac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 18:48
Camille87, celia, MILA, Dodi, Diablo, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni duza Twoja dzidzia juz!
my bylismy na spacerze, ale fajne powietrze w parku:) potem u rodzicow posiedziec na ogrodku i w tesco kupilismy wanienke wreszcie
kurde caly czas nie dowierzam ze Pekinka juz urodzila no szok normalnie, teraz co na forum bedziemy wchodzic to sie bedziemy zastanawiac ktora nastepna hehe. moi rodzice juz sie nastawiaja i mowia ze maz ma dac znac jak juz sie cos ruszy, mi dsis mowili ze byloby niezle jakbym jutro urodzila w urodziby i 2 rocznice slubu haha zaczynam sie bacjeszcze tak 2 tygodbie niech posiedzi
Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo to juz tez sie martwie o Lanusie.. Zeby na smsa nie odpisala to dziwne.. Oby dala znac co u niej i zeby wszystko bylo ok..
Monia ale byscie mieli prezentja mysle ze teraz tak szybko nie ruszy, ze moze za tydzien kolejna poleci, tak malymi odstepami i pod konic lipca wysyp
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość