Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mila, co zabawnego w moim poscie? Lekarze idioci? Haha
Aggie, tak mam termin cc na 1 sierpnia, choc licze na cos wczesniej, jakies skurcze czy cos
Diablo, duze to to Twoje dzieciatko
Amela, ja nie mam nic do przemywania oczek... sol fizjologiczna ma byc?MILA, Aggie, Dodi, Diablo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wchodzić do Was przez 3 h to jak 3 dni hihi.. Ja dziś czuję się fatalnie ból jest nieustępliwy boli brzuch krzyż do tego bardzo mnie dziś przeczyściło przed chwilą chyba z bólu piersi swędzą jak nie wiem i sutki pieką... Nie czuję się najlepiej.... Mąż przy mnie cały dzień nie może patrzeć na mój ból. ...Czasem sobie jęknę bo nie daje rady tylko to nie skurcze bo ból jest ciągły i nie następuje:([link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Kada, Kajoni i Paulia strasznie Wam współczuję, że tak ciężko przechodzicie przez te ostatnie dni.. Mnie dziś boli brzuch, takie kłucia jakby kolka, ale dopiero od popoludnia. Nie wyobrażam sobie cierpieć tak cały czas... Trzymajcie się dziewczyny! Jeszcze troszkę i wszystkie cierpienia zostaną wynagrodzone uśmiechem naszych dzieciaczków
celia, Magda2013, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka, tak szczerze to ja cala ciaze przechodze super, dopiero ostatnie dwa tygodnie strasznie mi sie pogorszyly przez ten ucisk, bo maly sie jakos tak obrocil ze mi naciska na ten nerw i lekarze mowia, ze tylko porod mi pomoze, bo maly juz raczej sie nie obroci. Wiec licze na to, ze moze na ktg co mam 21 lipca wyjda jakies skurcze i mnie beda chcieli zostawic hahaha
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dacie rade kochane
jeszcze troszkę i dzidzie bedą z Wami ! a o bólu szybko zapomnimy, mam nadzieje
Kamilka własnie o to mi chodziło, czyli przegotowana woda na codzien wystarczy!.
Czekamy z mężem na meczpewnie i tak uśnie w drugiej połowie
MILA, Moni&, Camille87, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kajoni dokładnie
Amela no co ty ?? mąż zaśnie?? przezcież to takie dla tych chłopów ważne te mecze, a zasypiają na nich jak dziecia jak mojego pytam "śpisz, czy oglądasz" to słysze "no pewnie że oglądam !!!!!!!!!!! co to za pytanie w ogóle?? "
celia, amela, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kajoni trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :*
Mój mąż też wczoraj przysnął na meczu hahaha bardziej przeżywał mój synuś w brzuszkuTak się przejął, że aż całą noc przeżywał i kopał heheheh Aż się boję co będzie dzisiaj
celia, amela, Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela no taki octanisept tylko ja chce kupic 250 ml,moze sie do czegos innego zawsze przyda
A do oczek tez bede uzywac przegotowanej wody
Kajoni no to jeszcze 2 tygodnie i utulisz synusia
Paula tez dasz radea jak bys wziela apap ? pomoglby Ci moze troszke
Tez mialam niedawno skurcz i do tego bolesny..
My tez ogladamy mecz, ja sie juz wykapalam,maz mi musial pomoc wstac z wanny bo sama juz nie mam sily a poza tym ona jest taka sliska ze boje sie ze sie poslizgne
amela, Dodi lubią tę wiadomość