Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już dwie pralki wstawiłam, ubranka już wiszą
Madziu już mieniam termin u Ciebie!
Madziu wiesz ja też mam takie uczucie że im bliżej tym się boje że nie jestem gotowachociaż u mnie to faktycznie ma miejsce, bo na ostatnią chwile będziemy się wprowadzac.. ale jakoś cały czas myśle pozytywnie i mam nadzieje że Nelka wytrzyma do terminu!
Camille87, Madzikovy, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 EMIL/ 12.07 - sn
Madzikovy - - 29.07 CÓRKAZUZANKA - cc
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Kajoni - - 01.08 SYNADAŚ
Kasieńka:) - - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA - cc
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Celia – - 12.08 CÓRKAJUSTYSIA
Paulia87 - - 12.08 SYNMARCELEK - cc
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08CÓRKA ALICJA
Jus1985 - - 18.08CÓRECZKA
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Mila - - 19.08 SYNBARTUŚ - cc
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAJECZKA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKAALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKAAMELKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 14:51
Moni&, Magda2013, ninkapa, Sproquette, MILA, Mika 28, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
oj Kamilka ale jest taki upał ze masakra, chciałam dziś jeszcze poprasować, ale nie wiem czy dam rade...upoce się jak nie wiem..
chciałabym mieć już wszystko zrobione na tip top ..
Znalazłam dobrą promocje na allegro na pieluszki za 67 zł 129 pieluch z odbiorem osobistym, mąż po drodze do domu z pracy odbierzeCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:oj Kamilka ale jest taki upał ze masakra, chciałam dziś jeszcze poprasować, ale nie wiem czy dam rade...upoce się jak nie wiem..
Znalazłam dobrą promocje na allegro na pieluszki za 67 zł 129 pieluch z odbiorem osobistym, mąż po drodze do domu z pracy odbierze
Dzialaj zadaniowo - codziennie po trochu bo jak sobie zwalisz wszystko na raz na glowe to sie przeraziszjeszcze czas kochana
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitko ja zawsze kazda promocje porownuje do cen rossmana, tam za 21,99 sa 43 szt wiec za 3 paczki zaplacimy 66zl za 129szt, poza tym tu trzy opakowania od razu musisz kupic a tez nie wiadomo czy dzidzie nie uczula te pampersy.. niby raczej nie powinny ale nigdy nie wiadomo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 15:48
-
Madzikovy rowniez gratulacje 38 tc i ciazy donoszonej
Agapast dobrze mowisz ze na ktg dziecko musi sie ruszac,ja jak bede miala w przyszly poniedzialek to musze sie najesc czekolady przed wizyta
Ja nie moge pic tej herbaty, bo mam miesniaki i moja mama tez mialaale za to cwicze miesnie Kegla
to tez podobno pomaga przy porodzie
Amela wrzuc fotke poscieli. Ktora wybralas ? w te sowki rozowe ?
Camilla Tobie nogi nie puchna a ja z kolei sie nie pocejednej to dolega innej tamto. Ale jak tak dalej beda mi nogi puchnac to chyba faktycznie do porodu bede jechac na bosaka
Dziewczyny tez was tak swedzi brzuch ?amela, Ruda27, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camilla no ale jak ostatnio byly te upaly ponad 30st w cieniu to tez sie pocilam,wiatrak chodzil non stop ale w pokoju bylo tak goraco ze zamiast zimne powietrze to cieple lecialo
Ale tak jak dzisiaj temp u nas ok 26 st i wieje dosc mocno to jest ok
ale nogi i tak mam jak balony.
Ja smaruje raz dziennie i jakos mnie nie swedzial ale teraz od 1,5 tyg. nie moge wytrzymac. Musze czesciej go smarowac.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bylam w sklepie i wrocilam. Upal straszny ale da sie wytrzymac.. Teraz sobie wiatraczek wlaczylam.
W sklepie chciala mnie mloda dziewczyna przepuscic w kolejce :Da w piekarni jak chcialam kupic bulki powiedziala ze sa juz twardemoze ze wzgledu na ciaze taka mila
Ale jestem zmeczona masakra..
Kamila wypoczywajzazdroszcze
Dlaczego na ktg musi sie dziecko ruszac? Ja wlasnie nie wiem czemu, a polozna tez na ktg ruszala mi brzuchem zeby maly fikal
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Mila nie ma prawa sie takie cos stac bo dziecko jest caly czas z mama.. Wiec one go nie przebieraja tylko mamusia
chyba ze biora go na badania itd ale watpie zeby pomylily w tym momencie ciuszki
takze o to ja sie nie martwie..
Anitka juz niedlugoja prasuje i zaraz otwieram materacyk.. Tez juz bym chciala miec wszystko przygotowane najlepiej u siebie w mieszkaniu..
Daria no właśnie w tym szpitalu moim tak jest i to jest opinia wielu kobiet które tam rodziły (znajomych i nieznajomych)
-
amela wrote:oj Kamilka ale jest taki upał ze masakra, chciałam dziś jeszcze poprasować, ale nie wiem czy dam rade...upoce się jak nie wiem..
Znalazłam dobrą promocje na allegro na pieluszki za 67 zł 129 pieluch z odbiorem osobistym, mąż po drodze do domu z pracy odbierze
AMelka wierz mi przerobiłam oferty różne w tym allegro i najtaniej jest kupić w Rossmanie
paczki po 43 szt za 21,99zł