Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila to super
korzystaj poki mozesz
Ja ide na zakupy,zobacze jakie staniki maja bo jeszcze jeden musze dokupic.
Amela to czekamy na zdjecia
U mnie tez w szpitalu daja ubranka,mialam wziasc tylko pieluchy,chusteczki i pampersy ale ja biore swoje ciuszki. I tak sie zmiescilo wszystko do torby.
A slyszalam ze w niektorych szpitalach jest tak( w moim tak jest) ze jak sie nie ma fotelika samochodowego to nie dadza ci dziecka. Moj kuzyn musial od kolegi pozyczyc fotelik bo nie mieli swojego.MILA, amela, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila, super te razdy, najbardziej spodobala mi sie ta o paleniu, kolejna rzecz ktora powinna mnie trzymac przed powrotem do nalogu
Madzia, w uk tez tak jest, trzeba miec fotelik inaczej nie wydadza malucha, w sumie to dobrze, bo czesto zdarzaja sie nnieodpowiedzialni rodzice...MILA lubi tę wiadomość
-
Aggie bidulko, masz się z tymi wymiotami ! Jeszcze troszke wytrzymasz
A u mnie nie dają ubranek ;-/ musze zabrac 3 pary kaftaników, śpiochów, skarpetek i 2 czapeczki...nie stać ich nawet na ubranka?!celia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnita ja mysle ze to lepiej, nie wolisz miec swoich ubranek? Ja tam wole mimo ze u mnie na stronie nie jest napisane zeby brac ubranka, jedynie na wyjscie, ale skoro dziecko jest ze mna to wole je w swoje ubranka ubierac
Aggie wspolczuje! Trzymaj sie, juz niedlugo..
Madzia gratuluje ciazy donoszonej!
Mila ale Ci fajnie, korzystaj i wyleguj sie na kocykuMILA lubi tę wiadomość
-
no ja tez bym chyba wolala swoje ciuszki miec bo takiego maluszka trzeba czesto przebierac wiec nie wiem jak oni to sobie wyobrazaja ze ja bede chodzic i sie prosic o ubranka zeby mi dali. no zobaczymy. Mila dzieki za linka, potem poczytamMonis
[/link]
-
może macie racje, lepiej pewnie mieć swoje
właśnie przyszła mi paczka z pościelą, kołderką, podusią i przewijakiemJeju jak ja bym już chciała to rozkładać ;(
Kajoni, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMila nie ma prawa sie takie cos stac bo dziecko jest caly czas z mama.. Wiec one go nie przebieraja tylko mamusia
chyba ze biora go na badania itd ale watpie zeby pomylily w tym momencie ciuszki
takze o to ja sie nie martwie..
Anitka juz niedlugoja prasuje i zaraz otwieram materacyk.. Tez juz bym chciala miec wszystko przygotowane najlepiej u siebie w mieszkaniu..
amela, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amela super ze Ci posciel przyszla
my wczoraj z mama zamowilysmy, w srode powinna przyjsc
U nas nawet chlodek jest, ale ja jakas zamulona jestemide poprasowac pieluszki, bo mi sie pierdylnik zrobil w salonie
Wiecie moze czym "przeprac" ta siatke od kojca? Mama dala mi swoj kojec po Zuzi, a jak to dzieci, pelno czekoladowych i bananowych plam na tej siatce... -
nick nieaktualnyDziewczyny wrocilam ze spaceru i kuzwa chyba ostatni raz to byl
ledwo doszlam do domu, cala spocona
brzuch mi twardnial doslownie co chwila a przez to i dusznosci mialam no masakra
Ale kupilam sobie klapki pod prysznic (swoja droga jak je przymierzalam to pani ze zdumieniem stwierdzila ze chyba mi stopy nie puchna) i zamowilam herbate z lisci malin
Wzielam chlodny prysznic i siedze przy wiatraku zajadajac sie arbuzem
Co do pieluszek tetrowych to u mnie na wykazie ich wogole nie ma i siostra mowila ze jej jedna wystarczyla tylko po karmieniu do odbicia. Takze wezme jedna a jak cos to mi maz dowiezie u nas odwiedziny prawie caly dzien a jak porod sie zacznie wieczorem to pozwalaja mezowi zostac dluzej
Magda gratuluje 38 tygodnia, ja myslalam ze to chodzi o Madzikovy
A tak w ogole to moj pies doznal kontuzji, rano maz z nim byl na dworze i rzucal mu pilke, pdawdopodobnie musial na jakies szklo wskoczyc bo z lapki mu krew leciala ale maz umyl lapke i zalozylismy bandaz, teraz tak smiesznie wygladaRuda27, seneka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila bidulek maly Twoj piesek. Ale mam nadzieje to nic powaznego..
Ja dopakowalam jedna tetrowa po tym jak pisalyscie wiec mam 4
Ja wlasnie zjadlam kalafiora mm
Aggie ja jak czyscilam lozeczko turystyczne to w misce mialam plyn lovele plus woda i sciereczka czyscilam
W ogole mnie dzisiaj gardlo bolitego brakowalo zebym sie na koneic rozchorowala.. Musze kupic prenalen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 13:05
Camille87, Aggie, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria chyba nic powaznego, bo ogladalismy ta lapke i w sumie bardziej to mi na jakies mocniejsze przetarcie wygladalo niz na rozciecie, takze mysle ze szybko mu sie zagoi
Wspolczuje bolu gardla, tantum verde do ssania najlepsze
Ale mi sie nic nie chce, dobrze ze mam obiad z wczoraj to nie musze gotowac a dzis jedziemy nad jeziorko