Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!!
Mi sie snily glupoty dzis za tl mezowi sie snilo ze z Kubusiem bylismy na meczu ale byl za maly i nas nie wpuscili
Monia sto lat!! Duzo zdrowka zdrowka i szczescie a reszta sama przyjdzie
Oczywiscie szybkiego bezbolesnego porodu
Amela gratulacje rozpoczecia 38tygodnia, Madzia Madzikovy tez zaczyna dzis?
U nas ladna pogoda wiec dzis ruszam tylek na spacer bo jutro z rana ide na pobranie krwi..Ruda27, amela, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja mam jakas probke kremu na sutki, tez podobno dobry, moze powinnam zaczac smarowac, z polski znajomy mi przywiezie Medeli, bo polozne polecaja, i tez sie boje co to bedzie jak maluszki beda korzystac z sutkow, skoro teraz tak mnie bola
Daria, mnie to boli jakby szyjka ale raczej w trakcie najbardziej, pozniej troszke po, ale niedlugo... jak wspomnialam o tym lekarce to stwierdzila ze pewnie moja glowa mi mowi ze nie powinno siestad te bole.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie sutki tez bola ale nie jest to jakos uciazliwe zeby mi nawet koszula przeszkadzala. A czy te sutki masz poranione? Bo bepanthen dziala na rany, uszkodzenia nie na sam bol chyba..
Monia ja na katar uzywalam Disnemar to tez woda morska ale mi szybko katar przechodzil i fajnie nos udraznial a mozna u maluszkow stosowac wiec sie przydaMoni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe Kamila ja tez sie nie zloszcze na te prasowania i prania.. W koncu i tak nie mam zawiele do roboty
Potem otwieram materacyk, troche go przetre i wyczyszcze w koncu wozek. Popoludniu ide do sklepu, musze kupic stanik, gaziki i ta herbate.. Bede gotowaCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Monis, wszystkiego najlepszego! Kolejnych lat razem pelnych milosci, radosci o spelnienia! Buzi, buzi, buzi!
Ja wyjatkowo w nocy dzis spalam. Zwykle jak juz sie jasno robi za oknem to ja bym mogla juz wstawac, ale wczoraj poszlam dosc pozno spac, to moze dlatego. Udalo mi siie final ogladnac do konca haha
Ja mam tez tyle ubranek, ze teraz jak ktos chce mi jakies kupic to mowie, ze tak na powyzej polrocznego dziecka
Mnie sutki jakos nie specjalnie bola. Smaruje brzuch i piersi ciagle rossmanowym balsamem. A strasznie wkurzylam sie bo cycki mi prawie nie urosly a mam na nich rosztepy jak cholera a na brzuchu prawie nic, moze trzy malusie kreseczki na boczkach. Ale te cycki? Rozumiem jakby urosly, ale tak to nie podoba mi sie toMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzieki Kajoni:*
kurde ale emocje na lipcowkach:)
ja biore 3 albo 4 tetrowe do szpitala. flanelowych nawet nie mam. w rossmanie sa pampersy newborn za 44 zl 78 szt jak myslicie oplaca sie?
ja juz pranko ostatnie robie pieluszki piore i szlafrok no i ochraniacz do lozeczka bo dostalam mam jeszcze dostac ciuszki od znajomej ale prac na razie nie bede bo i tak mam tego duzo, na biezaco pozniej pranie jak sie urodzi juz:)
Kamila dzieki wyprobuje ta wode morska, bo od miesiaca mnie meczy katar a teraz jeszcze bardziej szczegolnie w nocy zapchany nos wrrMonis
[/link]