Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Amelka, Mika 1987 gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni
Mnie też sutki nie bolą za to inne rzeczy he he
fakycznie na lipcówkach się szykują do rozpakowania - super
a ja w domku yupiiiiiiiiiiidzisiaj jedziemy składać wniosek o kredyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 18:55
amela, Sylka, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Amela, Mika gratuluję nowych tygodni
Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu i urodzinek :*
Ja na sutki kupiłam maść Maltan. Można ją już stosować 2 miesiace przed porodem żeby zahartować sutki. Od czasu kiedy smaruję nic mnie nie boli i nie swędzi
Ja dziś też muszę poprasować ciuszki i poprać następną partię.
Dodi, Lanusia miło, ze się odezwałyścieTeraz proszę już zostać z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:27
Moni&, amela, MILA, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej ja tez sie witam
u mnie dzis 38tc i ciaza donoszona
Do porodu zostalo mi 21 dni
jejku jak to zlecialo a jeszcze niedawno bylo ponad 180
Moni i odemnie zyczenia wszystkiego najlepszego i z okazji urodzinek i rocznicy slubusuper szybkiego i bezbolesnego porodu i zdrowiutkiego synusia
Mi sie zdaje ze sie nie oplacaja te pampersy. Wychodzi 56gr/szt a jak kupisz 43 szt po 21,99 to wychodzi 51gr/szt.
Lanusia super ze sie odezwalas,nosz kurcze myslalam ze tez juz urodzilas
Ja biore 4 tetrowe do szpitala.
Dzieki Amela dla Ciebie tez gratulacje rozpoczecia nowego tyg
Mika dla Ciebie rowniez
Daria to dobrze ze nie masz dolegliwosci, ja caly czas tez nie mialam a tu teraz nogi mi tak puchna ze nie idzie wytrzymac. No i palce od rak. W domu chodze tez na boso bo papcie za maleno i bola mnie jeszcze palce od rak a tak poza tym to jakos tez jeszcze daje sobie rade ze wszystkim
Dodi fajnie ze milo spedziliscie czasRuda27, amela, Sylka, MILA, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
U nas na patologii jak lezalam odwiedziny byly od rana do wieczora
ale na porodowce nie wiem jak jest...nie spytalam sie.
Kurcze musze isc do fryzjera zrobic pasemka bo wygladam jak czarownicazle sie z tym czuje. Pojde w srode
chyba mozna pasemka co ?
Aggie mnie nie bola na razie sutki,wiadomo jak dotkne to troche tak ale nie az tak bardzo ze ubrania mnie drania
Kada to fajne serenady maz Ci wyspiewujeamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia dzieki:* ja Tobie gratuluje ciazy donoszonej! ale to zlecialo
teraz juz tylko wyczekiwac:)
noo strasznie krotko odwiedziny tylko 3 h dziennie to maz sie bedzie musial codziennoe z pracy zwalniac. mam nadzieje ze zadnej zoltaczki synek nie zlapie bo te 3 dni juz dla mnie za duzo a co dopiero dluzej.
mi puchna stopy tylko w upaly a na razie temp jest optymalna wiec mam spokojMagda2013 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dziewczyny dostałam informację, że już nadali kuriera z moim łóżeczkiem ! ale się ciesze że to tak szybko
obym tylko mogła szybko je rozstawić, mam nadzieje że góra dwa tygodnie i zaczniemy uzrądzać pokój
Madzia ja mam koleżanke fryzjerke i mówi że w ciązy normalnie można nawet farbować włosy. Wiadomo że musi uważać aby nie dotykać mocno głowy farbą, ale jak masz jakąs dobrą fryzjerke to napewno wykona wszystko prawidłowoRuda27, MILA, Aggie, Magda2013, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
AMelka no ta fryzjerka wie ze jestem w ciazy,zreszta i tak juz widac
wiec napewno bedzie uwazac. A nie usmiecha mi sie isc do fryzjera po porodzie,nie wiem czy bede miala czas i wogole.. a ten moj kolor to juz na prawde mnie drazni.
amela lubi tę wiadomość
-
Madzia kochana ciąża donoszona
super , gratuluję
Amelka no to czekamy na łóżeczko tzn my na zdjęcia he he
Ja siedzę na podwórku, młoda na kocyku bawi się i jest spokój i cisza no ale po południu się skończybo od 15.oo obok przyjeżdzają budowlańcy na budowę obok i ogólnie mamy pełny plac ludzi bo szwagierka z mężem dziennie tu siedzi no bo obok to i ich budowa
też już czekam żeby skonczyli ją jak najszybciej i się wynieśłi bo już mnie strasznie to wszystko wk....
w moim szpitalu dla dziecka też nic nie trzeba z ubranek tylko pampersy, krem i chusteczki.
Magda2013, amela, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jestem juz zmeczona ta ciaza, pal licho jak wymiotuje na czczo, nieprzyjemne ale szybko i po problemie, ale po sniadaniu ;( teraz sie czuje jakbym maraton przebiegla
Kurcze mialam gdzies ten krem na sutki i nie moge go znalezcposmarowalam palmersem na razie...
Amelka super z tym lozeczkiemna dniach juz bedzie
Madziu gratuluje ciazy donoszonej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:57
amela lubi tę wiadomość