Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki Dodi
no wspomnialam mu ze strasznie czesto mi brzuch twardnieje, to odpowiedzial ze "teraz to moze sobie twardniec, niech szyjka sie skraca, moze pani rodzic, nawet lepiej"
krzyz na droge hehe
Kada a Ty tak tej cesarki to nie wykluczaj, widzisz co sie dzieje na lipcowkach czasem idziesz do porodu sn a konczy sie cc wiec wiesz....Ruda27, Aggie, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Hej ja mam wpisane w kartę ciąży badanie stomatologiczne i inyernistyczne u nas w szpitalu jak bylam na obserwacji to powiedzieli ze to bardzo dobrze bo jakies stany zapalne w jamie ustnej mogą byc bardzo niebezpieczne dla dziecka. A internista skupia sie przedewszystkim na chorobach przewleklych i wadzach serca ponoc jesli ktos cos takiego ma powinien mieć to wpisane w kartę ciąży .
-
nick nieaktualnyDaria no wlasnie nie, wymiary ma na 35-36 tc z dniami, ale sa proporcjonalne tzn roznice kilku dni.. bede tuczyc go jak sie urodzi
Maz jest wysoki ja tez nie mala, mam nadzieje ze po urodzeniue zacznie rosnac jak nalezyAggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila jak takie wymairy sa i proporcjonalne to super
inaczej jakby sam brzuszek byl mniejszy to wtedy lekarze sie przygladaja,. Wiec nie masz sie co martwic
Ja dzisiaj mamie powiedzialam, ze jakbym miala 100%pewnosci ze urodze zdrowego synka to moge byc nawet w ciazy jeszcze z 2 miesiace.. Jedynie ten strach o dziecko czasami mnie przeraza..
Camille87, Nataszka2200, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camilla no to pieknie
super ze wszystko ok, synus zdrowy takze nie masz sie co martwic jego waga
Ale moja kuzynka np.urodzila corke 2 tyg przed terminem ktora wazyla ok 2800 a i tak pekla podczas porodu..a nie wiem czemu jej nie nacieli. Takze nie sadze ze mniejsze dziecko to lzejszy porodRuda27 lubi tę wiadomość
-
Ja ide sie kapac i sie polozyc,znowu mam stopy spuchniete jak nie wiem co
I wogole skurcze mam co 20 min dzisiaj..musze w poniedz. powiedziec o tym lekarzowi.
Dobrej i spokojnej Nocy do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:11
-
nick nieaktualnyDaria wiadomo ze kazda sie martwi ale skoro do tej pory nic sie nie stalo to sie nie stanie juz
Magda ale tu nie chodzi o wage a o rozmiar dziecka bo dziecko moze byc dlugie i z usg waga wyjdzje duza a przy porodzie okaze sie chude i na odwrot
Moj Kubus jest drobny a waga sie okaze przy porodzie ile tluszczyku maWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:17
Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Quendi, no to wesolo masz
ale nie boj sie, pewnie urodzisz przed terminem
Paula, dobrze ze u synka dobrzea cesarskie ma swoje plusy
a najwiekszy to to ze teraz mozesz spokojnie do 12 odliczac
Daria ale Ci dobrzetez bym sie chetnie "upieknila" ale ja moge sobie co najwyzej na podciecie wlosow pozwolic
zreszta pewnie jakbym sobie rzesy "czasnela" to by i tak mi powypadaly
Kamila, nie przejmuj sie wielkoscia Kubusia, moze jeszcze zlapie tluszczykuA nawet jesli nie, to nieznaczy to ze nie bedzie szybko rosl jak sie urodzi :*
No coreczka nastresowala mnieja to chyba na goly tyleczek jej natrzaskam po porodzie za te stresy
ale najwazniejsze ze nie zbagatelizowali
To posciel juz mamjutro bede prac, tylko nie wiem co z ochraniaczem... pralyscie w pralce?
Ruda27, Dodi, Magda2013, mala_mi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
uuuu.... Magda współczuję spuchniętych stóp
ja na całe szczęście nie mogę narzekać
Kada Ty sobie planuj a jak będzie finalnie to się okaże
ja oglądam położne na tvn style a mój m już uciekł jak zobaczył na co patrzę -
UU Madzia wspolczuje :* mnie tez puchna (buty o dwa rozmiary wieksze musialam kupic) ale nie az tak
ale u was mocne upaly wiec nie ma sie co dziwic
Dodi, jak ogladalam podobne programy to Darek krzyczal zebym uprzedzala to sobie wyjdziea pozniej stwierdzil ze tez sie musi przygotowac
Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aggie mój stwierdził, że najgorsze przypadki tam pokazują i nie chce tego oglądać a delikatnie chyba dał mi do zrozumienia, że mam też nie patrzeć bo sie potem nakręcam jakby co
a wogóle to się wkurzam bo od kilku dni mam taką jakby gulę w gardle nie do przełknięcia i nie wiem czy to znowu z nerwów czy co bo kiedyś też już tak miałamzdarzyło Wam sie coś takiego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:45
-
nick nieaktualny