Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
One jakieś dziwne są. Według dzisiejszego usg mam 35 i 5 tydz. Faktyczny 35 i 1 tydz. Obe tak wpisują na odwal się. ..szczególnie ta jedna co dzisiaj. ..lekarz poprawił.
Poród wyznaczają usg z I trymestru-u mnie było 25 i 28 sierpnia stad ten termin. A teraz wszystko przyspieszyło. Według om 18 sierpnia-coś czuje że wtedyAggie, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja po wizycie... Marcela przywitam 12/08/2014 r przez cesarskie ze względu na położenie miednicowe oraz zły wywiad położniczy dwa poronienia i krwotok w 10 tc żaden lekarz nie przyjmie mi porodu naturalnego... Troszkę żałuję bo chciałam naturalnie ale najważniejszy syn....
Camille87, kada24, Dodi, Kajoni, MILA, Aggie, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa bylam w aptece, kupilam tantum verde w sprayu
psiknelam i od razu mala ulga. Dzieki dziewczyny :*
Kupilam od razu pampersyw drogerii u nas 2 - 80 szt za 39 zl
Aggie dobrze ze wszytsko z mala ok! Ale to wiedzielismy wszyscy
Quendi masakra tam te polozne, ja bym im uwage zwrocila.. Jak tak mozna byle jak wypisywac..
A Hubercik napewno wyjdzie wczesniej
U mnie tez kazdy pyta ze pewnie niedlugo rozpakowanieojj mam nadzieje, ze nuedlugo heh
Na czwartek umowilam sie do kardiologa na wizyte, mam czasami te kolatania serca wiec wole to sprawdzic.. Pewnie wyjdzie mnie ok 200 zl wizyta z badaniami.. W czw tez ide na henne brwi i rzes i bede czekala piekna na porod hahaha
Camille87, Sylka, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia wazne, ze z maluszkiem wszystko jest dobrze
a myslicie ze dotrwacie do tej daty? Bo mowilas ze juz masz mocne skurcże nie? Przynajmniej wiesz kiedy powotasz synka, nie martw sie kochana.. Jak widac na innych watkach wiele ciaz i tak konczy sie cc
-
nick nieaktualnySylka powodzenia z prasowaniem
Paulia ale cc ma rowniez swoje plusy - nie bedziesz sie stresowac kiedy porod sie rozpocznie, znasz juz date mozesz sie przygotowacno i bol porodu sn odchodzi! Ja tez mialam wizje cc przez ulozenie posladkowe i myslalam ze nie byloby tak zle
Ja sobie leze w wannie mmmm zurawinowy plyn do kapieliSylka, Dodi, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo widzisz Daria, z tym tantum verde to naprawde dobra rada byla
tez mam w sprayu!
Ja na razie nie kupuje pampersow, zobacze jak maly zareaguje, 39zl to calkiem ok w carrefourze widzialam za 41zl
Mnke to juz kilka sasiadek pytalo kiedy rodze nawet sasiadki na dzialce ktorych nazwisk nie znam pytaly "a pani jeszcze nie urodzila?"Ruda27, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula to dobrze ze wszystsko ok. kochana lepiej ze Ci zrobia cc bo sie boja ryzykowac, nie kazda niestety moze rodzic sn, a siezaloze ze wiekszosc z nas urodzi przez cc nawet nieplanowane. najwazniejsze zeby marcelek byl zdrowy!:*
daria nie wiem nic o tym zeby wizyte u dentystu i rodzinego wpisywac do karty ciazycelia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny