Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mialam isc do sklepu i zaczelo lac
wkurzylam sie i poszlam spac
musze zaraz wyskoczyc poki nie pada.
Aggie kochana trzymaj sie,napewno wszystko jest ok, napisz potem co tam !
Ona20 powodzenia
Sylka ja mam 3 komplety poscieliw tym dwa bez ochraniacza bo dostalam je od kolezanki. To jej mama uszyla. Mysle ze starczy na razie chociaz chcialam jeszcze jeden dokupic.
A stanik mam tez jeden na razie,tak jak Monia ciagle nie moge dukupic drugiegoa mam taki jak Amela dala linka. Tez chce kupic z odpinanymi ramiaczkami ale nie juz taki wiotki.
Dodi, Sylka, ona20 lubią tę wiadomość
-
No ja sobie leże
Jaka fajna dzis połozna sie trafiła
Gin jak robił usg pytał sie czy cos nie jest pomylone z datą porodu , bo dzidzia duzaa wazy 2.400
Szyjka na opuszek .
Zobaczymy co dalej , mam nadzieje ze wyjde stąd pojutrze , bo w niedziele mój przyjeżdza w koncu do domu więc chciałabym bycRuda27, Dodi, Camille87, Sylka, Aggie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Dziękuję za trzymanie kciukow, nasza dziewczynka jest poprostu bardzo niegrzeczna i lubi straszyc mamusie
zaczela kopac jak mnie podlaczyli pod monitoring
serduszko tez w normie, takze teraz jade po ta posciel do mamy i moze sie na jakies zarlo wbije bo umieram z glodu, wpadne do was pozniej
Moni&, Camille87, Dodi, Magda2013, Ruda27, amela, celia lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od lekarza....
He he normalnie od wczoraj mam kiepski tydzień, , dzisiaj jego kontynuacja.
Jak pisałam wcześniej usg oki.
A u lekarza:
-pomiary u położnej to jakaś normalnie pomyłkawpisała mi 34 tydzień pi pi pi
- badania oki, Dariu ja też mam paciorkowca, lekarz kazał się nie martwić-dostaniemy penicyline
- i znowu z tym terminem porodu....ja się załamie-zostajemy przy 28 sierpnia 42 tydz ciąży he he chyba dobije do 50 tyg-nie wiem czy już z tej głupoty mam płakać czy się śmiać. Lekarz zbadał mi szyjkę-"króciutka, nie otwarta, dotrzyma do porodu ale nie przenosi pani ciąży" a tu że 28 sierpnia...ZAŁAMKA
Także tak...ale już wiem co mi się wypina u mojego syna-pupcia
Aaaaaa i poszłam tak jak nam mówili na szkole rodzenia obejrzeć porodówke-co wtorek jest dzień otwarty, a położne nas wyprosiły-tak nieładnie to powiedziały-ja nie wchodziłam na siłę do sal gdzie kobiety rodzące-jestem rozumną istotą! A one-kto nas wpuścił itd. Ech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 18:01
Moni&, Sylka, Dodi, mala_mi, Magda2013, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Ninkapa, bardzo ciekawy artykuł :*
Generalnie chodzi o to, że dziecko leżący na samym dole łóżeczka nie ma możliwości zsunąć się niżej pod kołdrę/koc.. No zobaczymy jak to będzie, życie zweryfikuje wszystko i nie wykluczam, że moje dziecko też będzie tak spało
Aggie całe szczęście, że to tylko humorki Twojej córeczki
Quendi fajnie, że z Hubciem wszystko dobrzeZwróciłaś położnej uwagę, że źle Ci liczy te tygodnie? Czy to wynika z tego, że wg usg masz termin 2 tyg później?
Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie dobrze wszystko ok! Ale stresu to Ci nie brakuje!
Quendi kurna przeciez cc robi sie przed terminem a nie poniezle...
A ja jak teraz szukalam lekarstw dla meza (przytrul sie biedak) to znalazlam pełną buteleczke octeniseptumaz sie smieje ze bardzo oszczedni jestesmy
Aggie, celia lubią tę wiadomość