Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka w UK dziwcko lezy tak zeby nozkami dotykal lozeczka na dole a nie u gory nie kazdy tak robi ale ponoc to obniza ryzyko wystapienia smierci lozeczkowej takze ren ochraniacz i tak na poczatku sie nie przyda.....
Sylka, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNinkapa ma racje z kladzeniem dziecka tak aby nozkami dotykalo lozeczka ale tylko gdy jest przykryte kolderka, bo kolderke zawija sie po nozki i dziecko sie wtedy nie wsunie pod nia (mniejsze ryzyko uduszenia) natomiast jesli dziecko bedzie spalo w spiworku rozku czy pod pieluszka to nie trzeba go tak zsuwac
A mi do mieszkania wpadl zapach kotletow mielonych i mizerii porosilam zeby maz kupil mieso mielone i ogorka to kupil ale kiszoneach Ci faceci jak nie sprecyzujesz to nie dostaniesz
mala_mi, Sylka, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
no logiczne to z tą kołderka:)
Kamila moge Ci zrobic smaka? mam w lodowce ogórki kiszone małosolne domowej roboty i zaraz sobie przekąsze zamiast popcornu do filmu:P trzeba korzystac bo przy karmieniu piersia kwasieluchów tez nie vedzie mozna jesc:P a na obiadek mam dzis zapiekanke makaronowa:)Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie kurde daj znac! Powodzenia... Napewno jest dobrze!
Anita dzieki za linka. Ja nie moge takich cieniutkich na moje groszkiszukam zwyklego ciut grubszego, nie musi byc dla matek, byle odpinane ramiaczka i mam problem.. Moze w czw znajde bo bd z kolezanka na miescie
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
dzisiaj wpadam nieco wcześniej
widzę, ze poruszałyście dzisiaj temat lewatywy i ja osobiście wolałabym mieć zrobioną bo nie dość, że całe życie mam problem z dwójeczkąto wiem jak to ze mną było przed kolonoskopią, że dwa dni się "czyściłam" i tak mi to cięzko szlo, że wolałabym uniknąć jakieś brązowej niespodzianki na sali porodowej
Moni& znam to uczucie, że nieraz coś mi się chce, ale w gruncie rzeczy mi się nie chce i tak w kółkospokojnie... już niedługo i będziesz miała ciągłe zajęcie, zresztą tak jak i pozostałe Mamuśki
Magda padłam po tym jak sobie Lanusię w tym gipsie od połowy w górę wyobraziłam hehe ale masz fantazję dziołchojeśli chodzi o czopki to spokojnie glicerynowego możesz sobie jeszcze w domu zapodać myślę
Quendi super, że na wizycie wszystko oka tą kość udową to sporo Hubercik ma mniejszą? waga też niczego sobie jak na ten tydzień
Aggie u mnie waga dokładnie taka sama od 28.04 conajmniej, z czego się bardzo cieszęmam nadzieję, że niepotrzebnie martwisz się o Majeczkę i wszystko jest w jak najlepszym porzadku co nie zmienia faktu i dobrze że sprawdzą to w szpitalu :*
Kamila dzisiaj mizeria z ogórków kiszonych?
Ona powodzenia w szpitalu
Ja właśnie robię obiad na raty i jestem na etapie zupy pomidorowej
Jeśli chodzi o pościel to ja mam narazie jeden komplet i chyba drugiego nie będę na już kupowała a staniki mam dwa, ale mam nadzieję, że pokarm będzie i będę mogła karmić bo narazie to jakieś takie ciut za duże są
aha wczoraj pytałam jeszcze gina o to czy muszę wyczuwać skurcze BH, bo mówię, że wogóle ich nei czuję ostatnio, ale powiedział ze to dobrze i wcale nie trzeba ich czuć a KTG robią dopiero od terminu porodu jakby coCamille87, Magda2013, Moni&, Sylka, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria ale takie z odpinanymi ramiaczkami to sie nadaja do karmienia? Jak beda grubsze to chyba nie bardzo
Groszki nie groszki jak zacznie sie na calego produkcja mleka to groszki beda wieksze
Tzn wiesz co ja nie chce jakis pushupow. Mam taki fajny jeden on jest mieciutki ale nie taki max cienki wlasnie. Mysle ze na lajcie mozna karmic, odpinam ramiaczko i odginam na dol, juz probowalamale poszukam w czw moze znajde cos, jeden karmiacy i jeden zwykly
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi juz sobie odpuszcze ta mizerie
Aha, maz odkurzal, normalnie swieto narodowehaha troche glosny twn odkurzacz ale dobrze ciagnie, nawet osa wpadla hihi
Daria no jak tam Tobie wygodnieja tez mam niewielkie piersi ale licze na to ze jak sie pojawi pokarm to wypelnia stanik hehe bonza duzy jest
Dodi lubi tę wiadomość
-
Kamila najważniejsze że dobrze ciągnie i że mąż się zabrał za odkurzanie
Ja tez mam taką nadzieję odnośnie wypełnienia stanika heheh
Daria tak jak Kama pisze, najważniejsze by Tobie było wygodnieCamille87 lubi tę wiadomość
-
Agus napewno jest wszystko ok:) ale mimo wszystko dobrze ze u Was w UK zwracaja uwage na niektore sprawy. moj mały tez ma dni gdy sie słabiej rusza, nieraz czuje go caly dzien non stop a czasem malo kiedy i wtedy probuje go obudzic. daj znac slonce :*Monis
[/link]